Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:46:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Situacija kao moja  (Pročitano 3651 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple iPhone 7
Da sam na tvom mestu ne bih odustao.
Ako vam problem prestavljau neke situacije i osobe iz proslosti onda se potrudi da stvoris novu sadasnjost, nesto novo sto ce da potisne staro, da to bude nekakav pozitivan prelom.
Najvaznije ti je da ne obracas paznju na proslost, da je ne pritiskas ili teras na nesto.
Ja sam joj rekao da necu nista na silu, ali mislim da nije skontala da to isto znaci da je necu moliti. Jer ako to uradim mislice da ce moci samnom kako hoce.
a šta hoćeš, da ti slaže face kao spikeri na b92 vestima dok čitaju uzbudljive vesti, dok ti to saopštava ?
Necu to, samo da bude kao sto je bilo...ako je moguce Smile
pa rekla ti je da želi i šta još hoćeš ? ako hoćeš i emocije mislim da želiš samo neku dominaciju.

Pa cemu onda to sve ako nema emocija? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 20
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia x3
Nemoj ni da je molis, jer ako je budes molio zaista ce moci sa tobom da radi sta hoce.
Budi joj pri ruci a istovremeno daleko od nje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple iPhone 7
Nemoj ni da je molis, jer ako je budes molio zaista ce moci sa tobom da radi sta hoce.
Kako drzati taj balans?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Stapom... Smile Smile

Zezam se... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple iPhone 7
Stapom... Smile Smile

Zezam se... Smile
Bolje "pljuni" koju pametnu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
Cujemo se mi tu i tamo. Ja sad ne znam, da li su njoj emocije pomijesane ili sta vec?!
Ма сатире се од... емоције
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 20
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia x3
Kako drzati taj balans?

Postavio si dobro pitanje.

Jednostavno je, zamisli jednu vagu ili klackalicu.
S jedne strane stavi svoju ljudskost, postovanje, poverenje i lepa misljenja prema toj osobi, daj joj do znanja da si tu da joj nesto pomognes uvek,  a sa druge strane stavi tvoje emocije prema njoj, musko-zenski odnos, ljubavne sitnice, udvaranja, stalna javljanja i nedostajanja. A onda pusti neka prevagnu ove prve stvari.

Drugim recima budi joj dostupan u ovim prvim navedenim stvarima a u ovim drugim nedostupan.

Ali u medjuvremenu pokusaj da stvoris neki novi svoj svet, drugu sadasnjost i napravi u tome mesta za nju, pa ces je polako ubediti da ona pripada u tvojoj sadasnjosti.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2014, 23:15:53 od Mirsen Alibasic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia Lumia 920
Verovano imate brojeve fona Smile, ako zeli s tobom konkretno javice se.Moje misljenje da ides dalje, tu ste vas dvojica, jedan otisao, drugi ostao, ona se izgubila u svemu tome.Nemoj da trcis za njom, od toga nema leba.Stavio si joj indikretno do znanja sta zelis, sada je na njoj da gukne.Pusti korak....srecno! Smile
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple iPhone 7
Kako drzati taj balans?

Postavio si dobro pitanje.

Jednostavno je, zamisli jednu vagu ili klackalicu.
S jedne strane stavi svoju ljudskost, postovanje, poverenje i lepa misljenja prema toj osobi, daj joj do znanja da si tu da joj nesto pomognes uvek,  a sa druge strane stavi tvoje emocije prema njoj, musko-zenski odnos, ljubavne sitnice, udvaranja, stalna javljanja i nedostajanja. A onda pusti neka prevagnu ove prve stvari.

Drugim recima budi joj dostupan u ovim prvim navedenim stvarima a u ovim drugim nedostupan.

Ali u medjuvremenu pokusaj da stvoris neki novi svoj svet, drugu sadasnjost i napravi u tome mesta za nju, pa ces je polako ubediti da ona pripada u tvojoj sadasnjosti.
Eh, da je tako lako prelomiti...ali napredujem svakako kad se sjetim prosleg mjeseca Smiley

Verovano imate brojeve fona Smile, ako zeli s tobom konkretno javice se.Moje misljenje da ides dalje, tu ste vas dvojica, jedan otisao, drugi ostao, ona se izgubila u svemu tome.Nemoj da trcis za njom, od toga nema leba.Stavio si joj indikretno do znanja sta zelis, sada je na njoj da gukne.Pusti korak....srecno! Smile

Mozda sam zajebao sto sam joj rekao to sve, pa misli da moze kako hoce, e pa nece Smile
Da mi je stalo-stalo mi je, al ne moze kako ona hoce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 20
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia x3
Istina da si u teskoj situaciji, u necemu sto ne mozes jednostrano da sredis i kontrolises. Nije nimalo lako. Lako je meni ovde da ti dajem savete, ali tesko je to ostvariti i verovati u sve ono za sta se zalazes.

Nekim problemima potrebno je vreme, nekim drugim cvrsta ruka, a nekim spontanost i optimizam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:46:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Situacija moja

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.162 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.