Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:34:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sisanje (2008)  (Pročitano 105230 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
u novinama
a jbt kako sam se ismejao  Smile Smile Smile Carska fora  Smile.
 "Semenke svih zemalja ujedinite se " !!!
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Da li je bio neko u Uscu da gleda? Koliko je tamo karta?
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Odgledao sam film.Globalno,film je ok,moja ocena je 7/10.
Sama srz,poruka,tema je prikazana do kraja...Dakle,grupa i profil skineda,korumpirani policajci i iskvarena politicka elita...Svi su potkaceni,tako da odajem priznanje za hrabrost Stevanu Filipovicu.

Sa druge strane,neki delovi filma su lose uradjeni...Ima delova gde je montaza sjebala stvar,i vidi se da je taj deo sklepan na brzinu...Da ne bih spojlovao,svi koji idete da gledate film obratite paznju na kadrove posle ubistva ispod mosta,Novicini snovi...Kao da iskace iz logicnog toka dotadasnje rezije filma,a ako je namerno uradjeno,meni se ne svidja,jer mi deluje kao da je amaterski uradjeno.
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia E72
Odgledao sam film.Globalno,film je ok,moja ocena je 7/10.
Sama srz,poruka,tema je prikazana do kraja...Dakle,grupa i profil skineda,korumpirani policajci i iskvarena politicka elita...Svi su potkaceni,tako da odajem priznanje za hrabrost Stevanu Filipovicu.

Sa druge strane,neki delovi filma su lose uradjeni...Ima delova gde je montaza sjebala stvar,i vidi se da je taj deo sklepan na brzinu...Da ne bih spojlovao,svi koji idete da gledate film obratite paznju na kadrove posle ubistva ispod mosta,Novicini snovi...Kao da iskace iz logicnog toka dotadasnje rezije filma,a ako je namerno uradjeno,meni se ne svidja,jer mi deluje kao da je amaterski uradjeno.

Haha, pa vala i u Šejtanu imaš dosta iskakanja iz logičnog toka, bez obzira što je film "fantazija"  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG Nexus 5
Gledao sam film. Vise na silu, nego sto sam hteo al ajd...

Film je u najmanju ruku sranje. Neuspesna kopija nekog neuspesnog filma. Kao da se radi o dokumentarcu koji je rezirao i osmislio prebijeni Teofil Pancic.

Bukvalno sam gledao film koji je napravljen ocima nekoga ko zaista nema blage veze o temi u filmu. Dakle idu fore sa fasizmom, a kamera prelazi preko zidova gde je ispisano sprejem "1389" i "obraz".

Za propast drustva se okrivljuju Slobina i Fasisticka ideologija, a misljenje iznosi predstavnica nevladine organizacije, koja je inace radila kao pandurka, pa je dala otkaz kada je cula neverovatnu pricu da panduri primaju mito.

Film je zbrzan do zaglupljucih razmera.

Jeste li znali da:

- su svi skinsi ili bar njih 90% extremno ruzni?
- svi skinsi ili bar njih 90% nemaju prednje zube ili su bas, bas proredjeni?
- cigani zavrse studije u Becu, pa dodju u Beograd da prebiju klinca i klinku, zatim odu ispod mosta da pisaju i tu bivaju ubiveni?
- skinsi upadaju po kucama i diskotekama i otimaju uz oruzje sve koji im se ne svide?
- skinsi odu u skolu i prebiju profesora zato sto misle da je peder?

Ako ovo niste znali, pogledajte film i saznajte ono sto vas muci godinama...

Eh, da, inace u filmu se pojavljuje i Ceca (neka glumica, naravno) koja suruje sa igracima. Tu su i Vucic i Nikolic koji su na prijemu kod nekog akademika - naciste.

Sve u svemu, spojene price Brankice Stankovic, Teofila Pancica i slicnih moralnih gromada.

P.S.

Najgluplje potrosenih 350 dinara u zadnjih 5 godina. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Citat

Profesor u Sisanju jeste peder, ne znam kako to nisi skapirao ako si tako pomno pratio film.

Citat
- cigani zavrse studije u Becu, pa dodju u Beograd da prebiju klinca i klinku, zatim odu ispod mosta da pisaju i tu bivaju ubiveni?

Imas takvih cigana koliko hoces...

Citat
- svi skinsi ili bar njih 90% nemaju prednje zube ili su bas, bas proredjeni?

Smile

Citat
Eh, da, inace u filmu se pojavljuje i Ceca (neka glumica, naravno) koja suruje sa igracima.

Ceca je ubacena u film zbog stvarnog dogadjaja kada su 1998 godine fudbaleru Obilica odsekli nogu jer je presao u FC Kosice.

Citat

Na osnovu cega si to zakljucio?

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG Nexus 5
Citat

Profesor u Sisanju jeste peder, ne znam kako to nisi skapirao ako si tako pomno pratio film.

Ok, jeste peder. Posto film obiluje extremno istinitim detaljima, naravno, i ovo je istina? Skins prebio profesora u Srbiji jer je profa peder? Koliko sam imao prilike da vidim na YT, profesorke u Srbiji pretezno dobijaju samare od maminih i tatinih sinova koji nose air max dvojke.

Citat

Imas takvih cigana koliko hoces...

Naravno, ti licno poznajes takve? U Srbiji ima kolko hoces cigana koji su akademski gradjani koji tuku ljude po ulicama i pisaju ispod mostova u blizini cigamale? Ako je to tebi realno, ok.

Citat
Eh, da, inace u filmu se pojavljuje i Ceca (neka glumica, naravno) koja suruje sa igracima.

Ceca je ubacena u film zbog stvarnog dogadjaja kada su 1998 godine fudbaleru Obilica odsekli nogu jer je presao u FC Kosice.

Imas li negde link o toj vesti ili bar ime tog igraca. A opet, Cecu su optuzivali za sve i svasta pa ona opet snima albume i kulira. Nije osudjena, a ja koliko znam, niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno. Cak i da je istina, jer se u filmu potenciraju "istiniti" dogadjaji, sta je sa zurkom kod akademika naciste? Jel su ono Toma i Vucic kod naciste na zurci?

Citat

Na osnovu cega si to zakljucio?

Na osnovu cula vida. U onoj rupi gde se okupljaju, sem Relje i Novice, sta je sa ostalima? Jedan u oziljcima, jedan krezub, jedan polumutav, itd.

Sa jedne strane predstavljaju dva lika, oba genijalna matematicara, koji su vodje tih skinsa ali su tu iz razlicitih ubedjenja, a sa druge strane to je gomila rugoba koji se biju, tetoviraju i piju po ceo dan?

Evo jos kontradiktornosti koje si i sam naveo par postova pre. Film treba da predstavi, pretezno omladini, sliku huligana, a film se bavi u najvecoj meri ostalim stvarima. Tuca na stadionu, paljenje kartonskih kuca, od svega po 5 minuta.

Ajmo jos, Natasa Tapuskovic na samom kraju filma kaze da za nasilnicko ponasanje omladine nikako ne moze biti odgovorna drzava, nemastina i siromastvo, a kroz ceo film prolazimo po prljavim poslovima drzave, cece, politicara, korupiranih pandura i sl.

Koji je zakljucak na kraju? Huliganstvo je proizvod Miloseviceve i nacisticke nakaradne ideologije? Sta je sa huliganima u drugim evropskim drzavama? Dok sam aktivno bio clan navijacke grupe "invalidi" fk vozdovac, stalno sam citao "Kop"(verovatno znas sta je to ali nije ni bitno). Nije bilo broja gde se nije pricalo o tucama navijaca po Evropi, o sakacenju, ubijanju navijaca iz rivalskog kluba, itd.

Ako hoces da pravis film o huliganima, ti napravis futball factory, ako hoces da ekranizujes par insajdera, pescanika i dva dnevnika sa b92, ti napravis ovakvo sranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
Crowz pa film je cenzurisan i u najvecoj meri je izmenjena  celokupna struktura istog, ne znam sta si ocekivao Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG Nexus 5
Cenzurisan? Nemoguce.

Koliko znam, film "rane" sam gledao za vreme Slobinog rezima, a sada cenzurisu ovakvo remek delo. Bio taj Sloba veliki demokrata. Smile
« Poslednja izmena: 01. Nov 2010, 16:24:39 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
Pa pogledaj samo onaj prvobitni trajler i onda pogledaj film i videces da nema skoro ni jedna scena iz tog trajlera Smile

Kontam da su pale neke suptilne pretnje pa da su se oni sami cenzurisali Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:34:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.