Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 17:33:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sire se ko zaraza!  (Pročitano 17603 puta)
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
neka polijepe oglase po gradu, nije skupo stampanje!!!
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Hm, pa ako je to neciji glavni argument za protivljenje gradjenju nove dzamije, onda vazi ona izreka "Ne mozes jednim prstom zakloniti sunce". Taj problem je, izgleda resiv; malo se smanji ton i to je to Smiley
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ja vas uopste ne razumem!
Prvo, naslov teme " Sire se ko zaraza" uopste ne odgovara jednom narodu, nasim komsijama, prijateljima sa kojima zivimo ko zna koliko godina...
Cist primitivizam!

Prvo, razumi da muslimani nisu narod nego pripadnici muslimanske veroispovesti ili ti jos uvek zivis u vremenu Tita(covek je umro) i naroda i narodnosti (ovo drugo ne postoji kao pojam) i Smile Smile
Drugo, posto neces da citas celu temu, nego samo upadas na poslednju stranicu onda si verovatno ostao uskracen za informaciju da izgradnju dzamija i islamskog kulturnog centra finansira Saudijska Arabija......Poznato je da je vehabizam zvanična religija Saudijske Arabije i da je izvoz vehabizma intenziviran 1979., kada je došlo do sukoba između saudijske kraljevske porodice i tih takozvanih radikalnih vehabija. Pretpostavlja se da je, ovim ekstremnim, radikalnim vehabijama omogućena finansijska potpora kako bi vehabizam izvozili širom islamskog svijeta. Činjenica je da nakon 1979., Saudijska Arabija svoju pomoć zemljama u kojima je većinsko muslimansko stanovništvo uslovljava izvozom vehabizma. To je, naime, očigledno slučaj i u BiH. Recimo, ako Saudijska Arabija ovdje finansira izgradnju džamije, onda je ona izgrađena po njihovim arhitektonskim mjerilima. U toj džamiji se propagira vehabizam što je poprilično doprinijelo radikalizaciji jednog, na sreću, veoma malog procenta bosanskih muslimana. Saudijska Arabija je, naravno, veliki donator i darovala je veliki novac Bosni i Hercegovini tokom i nakon rata. Međutim, sve je to na neki način uslovljeno izvozom vehabizma, jer mi tek nakon rata imamo vidljivije prisutan vehabizam među bosanskim muslimanima
Trece, verovatno nisi imao nista protiv ni sto se dzamije i muslimanski univerzitet otvorio u N Pazaru, i verovatno su ti sve one bombe, tenkovske mine, puske i municija (koje su samo vrh ledenog brega) bile u duhu tolerancije i mirnog suzivota sa svojim komsijama  Smile Smile Smile
Cetvrto, ruzno je nekog ko je zabrinut za svoj narod (pa samim tim zabrinut i da i ti i tvoje dete ne zavrse kao zrtve gore pomenutih ludaka iz N Pazara koji bi sada da slicne stvari rade po BG - a uciteljii i finansijeri su im isti) nazivati primitivcem! Narocito sto ne mislim da su muslimani zaraza, nego ove njihove dzamije koje iz samo njima poznatih razloga moraju da izviruju iza svakog coska!
Ja vas uopste ne razumem!
Prvo, naslov teme " Sire se ko zaraza" uopste ne odgovara jednom narodu, nasim komsijama, prijateljima sa kojima zivimo ko zna koliko godina...

E vidiš i ja se pitam zašto naslov ove teme nije promjenjen, ali modovi znaju najbolje Smile

A ja se pitam da li u S.Arabiji, Afganistanu, Iranu, Kataru, Sudanu i slicnim drzavam iz koje je potekao i odakle se i siri po Evropi islam, uopste postoje reci poput tolerancija, ljudska prava,sloboda veroispovesti i postovanje zakona - pojmovi kojima su vam usta puna (a za koje ne bi ni znali da postoje da ne zivite u istoj) kad vam nesto ne odgovara, a koje tamo gde ste apsolutna vecina potpuno ignorisete...
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 15:21:28 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Bolje bi bilo da nemaju minaret, ako ih prave bez raketa niko nece ni obratiti paznju na njih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
Ma da ne preterujemo ovi nasi se ne mole bas 5 puta  Smile
A sto se tice pozivanja mene zanima zasto se poziva na arapskom, tom logikom ajd mi da slusamo liturgije na grckom  Smile
Hocu da kazem da na njih veoma jak uticaj ima S.A. a to moze da bude opasno
Citat

Za to na arapskom nemam pojma, ali to da S.A. ima veliki uticaj na njih u potpunosti se slazem. Znamo da se vecina arapa zalaze za dzihad, pa bi to i nama uskoro mogao biti problem.
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
A ja se pitam da li u S.Arabiji, Afganistanu, Iranu, Kataru, Sudanu i slicnim drzavam iz koje je potekao i odakle se i siri po Evropi islam, uopste postoje reci poput tolerancija, ljudska prava, verske slobode i postovanje zakona - pojmovi kojima su vam usta puna (a za koje ne bi ni znali da postoje da ne zivite u istoj) kad vam nesto ne odgovara, a koje tamo gde ste apsolutna vecina potpuno ignorisete...

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Dare pročitaj stranu 12, jus i ja smo pričali upravo o tome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Zanimljivo...procitao sam 12 stranu...naucio sam nesto novo Smiley Jus je rekao dosta tacnih i proverenih stvari.
Ono sto mi je zao, jeste sto se muslimani poistovecuju sa vehabijama, sto se veroispovest poistovecuje sa terorizmom, i sto nisam imao predstavu koliko nacionalisticki obojenih razmisljanja postoji.
Izgleda da nekima treba da sve da se crta.
IP sačuvana
social share
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Zanimljivo...procitao sam 12 stranu...naucio sam nesto novo Smiley Jus je rekao dosta tacnih i proverenih stvari.
Ono sto mi je zao, jeste sto se muslimani poistovecuju sa vehabijama, sto se veroispovest poistovecuje sa terorizmom, i sto nisam imao predstavu koliko nacionalisticki obojenih razmisljanja postoji.
Izgleda da nekima treba da sve da se crta.
Svi Muslimani ne mogu biti teroristu, ali zato svi Srbi mogu biti nacionalisti i sovinisti ? Sjajno, sjajno... Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 15:44:41 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
... i sto nisam imao predstavu koliko nacionalisticki obojenih razmisljanja postoji.

E kad sam rekao da nekim treba da se crta, mislio sam na persone poput tebe. Ili imas neki poremecaj, ili se pravis lud, jer ja ama bas nigde nisam sve pripadnike svog naroda proglasio za nacionaliste. Odredjene persone koje svojim razmisljanjima i stavovima raspiruju versku i nacionalnu mrznju sigurno jesam, sva sreca pa su u manjini Smiley
IP sačuvana
social share
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 17:33:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.