Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:52:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sire se ko zaraza!  (Pročitano 17775 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Topaz
cek sad, kad na vrbi rodi grozdje su pune, ili kad na vrbi rodi grozdje ce se izgraditi jos jedna? cisto da ne dodje do nesporazuma...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Da li mi je utisak varljiv ili ti to koristis ironiju u svom postu?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Tema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Ja vas uopste ne razumem!
Prvo, naslov teme " Sire se ko zaraza" uopste ne odgovara jednom narodu, nasim komsijama, prijateljima sa kojima zivimo ko zna koliko godina...
Cist primitivizam!
Zao mi je onih persona, koji su vaspitani sa mrznjom u srcu, i koji su od jaslica uceni da mrze. Ja nekog mogu da mrzim samo ako mi je uradio nesto lose, nikako zato sto je Musliman ili Hrvat.Tu najvise gresimo, jer je jos uvek prisutan iracionalan strah od dogadjaja iz proslosti, a da ne govorim o ekstremistickim grupama sirom sveta...
I onda se nadje neko "strucno lice" koje drzavljane svoje zemlje okarakterishe kao gnjide...
Ne mogu da opisem koliko se radujem kad cujem da je izgradjena neka nova crkva, obnovljen novi manastir...to je nasa tekovina, nase neprocenjivo blago, jedva sam cekao da se zavrsi Hram Svetog Save...ali isto tako nemam nista protiv da osobe koje imaju, i veruju u svog boga, slave praznike i posecuju svoje verske objekte.
Jednostavno, svi smo razliciti, i ako imalo naginjemo ka toleranciji, liberarnom misljenju, ne vidim zasto bi imali nesto protiv da se izgradi jos jedna dzamija.
Da li ima ekstremista i fanatika?
Ima...
Da li su svi takvi?
Vecina nije..
I tu se prica zavrsava...
Mrznja ubija, predrasuda se treba resiti, i ziveti kao sav normalan svet...
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Stvarno mi nije jasno za sta ce vam tolike dzamije, na svakih 10 metara? Jel' da svi cuju hodzu?

mozda hoce da odzvanja sa svih strana pa da imaju zvuk ko u surround systemu
znas ova nova tehnologija zvucnici sa svih strana oko tebe a ti imas osjecaj da si u samom centru Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
U dzamijama se odvija najdelikatniji dio posla, a to je psihiloski trening buducih terorista. Nadam se da razumijes tezinu tog procesa....

Ova persona stvarno ima neki problem...
Ne razumem te...zasto sve muslimane poistovecujes sa radikalnim islamistima?
I o kakvom psiholoskom treningu ti govoris? O sluzenju liturgija u dzamijama?
Hm..ok..
Siguran sam da su mnogi iz nase, pravoslavne vere prisustvovali liturgijama u crkvama i manastirima, nakon cega su vrsili krvave zlocine, pa niko nije rekao da je crkva instrukcioni centar!
Pobogu, to su ljudi koji u dzamije idu praznicima, i odaju postu svom bogu, mole se za zdravlje svojih porodica...
Jako je ruzno imati nesto protiv celog naroda. Imati nesto protiv odredjene persone je normalno,sa psiholoskog aspekta cak pozeljno,  ali sam misljenja da je tvoj stav jako primitivan, nacionalisticki obojen, i na isti gledam sa nipodastavanjem.
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja vas uopste ne razumem!
Prvo, naslov teme " Sire se ko zaraza" uopste ne odgovara jednom narodu, nasim komsijama, prijateljima sa kojima zivimo ko zna koliko godina...

E vidiš i ja se pitam zašto naslov ove teme nije promjenjen, ali modovi znaju najbolje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mislim da se to ne odnosi na narod nego na građevine Smile
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i

Stvarno mi nije jasno za sta ce vam tolike dzamije, na svakih 10 metara? Jel' da svi cuju hodzu?

mozda hoce da odzvanja sa svih strana pa da imaju zvuk ko u surround systemu
znas ova nova tehnologija zvucnici sa svih strana oko tebe a ti imas osjecaj da si u samom centru Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
U dzamijama se odvija najdelikatniji dio posla, a to je psihiloski trening buducih terorista. Nadam se da razumijes tezinu tog procesa....

Ova persona stvarno ima neki problem...
Ne razumem te...zasto sve muslimane poistovecujes sa radikalnim islamistima?
I o kakvom psiholoskom treningu ti govoris? O sluzenju liturgija u dzamijama?
Hm..ok..
Siguran sam da su mnogi iz nase, pravoslavne vere prisustvovali liturgijama u crkvama i manastirima, nakon cega su vrsili krvave zlocine, pa niko nije rekao da je crkva instrukcioni centar!
Pobogu, to su ljudi koji u dzamije idu praznicima, i odaju postu svom bogu, mole se za zdravlje svojih porodica...
Jako je ruzno imati nesto protiv celog naroda. Imati nesto protiv odredjene persone je normalno,sa psiholoskog aspekta cak pozeljno,  ali sam misljenja da je tvoj stav jako primitivan, nacionalisticki obojen, i na isti gledam sa nipodastavanjem.

Crkve, dzamije, sinagoge, sinto hramovi, sve su to mjesta na kojima se vrski kalupljenje ljudi po mjeri sistema. Problem dzamija je sto se pored svog osnovnog posla, bave i stancovanjem terorista. Naravno da svi muslimani nisu teroristi, kao sto osobe neki misle, ali i njih nekoliko na populaciju od 10.000 moze da prouzrokuje smrt nekoliko hiljada ljudi.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:52:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.