Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:35:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sire se ko zaraza!  (Pročitano 17823 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ma, dace Tadic sve sto pozele.

Naravno! Sve sto je u skladu za zakonom, urbanistickim planom itd...Najzad, drzava treba da radi u interesu svojih gradjana, a ne obrnuto. Smile

To sto ne mozete da se naviknete na 21. vek je tezak problem, ali ...ne znam sta da vam kazem

У интересу свих развијених хришћанских држава и оних држава које хоће да буду део тог развијеног света је у интересу да имају што мање муслимана у својој земљи, јер су они потенцијални терористи. Ни уједној земљи ЕУ, а поготову у овим већим и јачим земљама, типа Шпанија, Немачка, Британија итд, није лако саградити џамију. Према оме, не би требало то да буде случај ни овде, чак шта више, нама прети опаснос од најезде исламске гамади (нешто попут најезде оних скакаваца, који у милионским ројевима поједу све пред собом) тако да по том шпитању би нам паметније било да се свим силама одупремо, муслиманима, како сутра не би имали проблема са истима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Naravno! Sve sto je u skladu za zakonom, urbanistickim planom itd...Najzad, drzava treba da radi u interesu svojih gradjana, a ne obrnuto. Smile

To sto ne mozete da se naviknete na 21. vek je tezak problem, ali ...ne znam sta da vam kazem

У интересу свих развијених хришћанских држава и оних држава које хоће да буду део тог развијеног света је у интересу да имају што мање муслимана у својој земљи, јер су они потенцијални терористи. Ни уједној земљи ЕУ, а поготову у овим већим и јачим земљама, типа Шпанија, Немачка, Британија итд, није лако саградити џамију. Према оме, не би требало то да буде случај ни овде, чак шта више, нама прети опаснос од најезде исламске гамади (нешто попут најезде оних скакаваца, који у милионским ројевима поједу све пред собом) тако да по том шпитању би нам паметније било да се свим силама одупремо, муслиманима, како сутра не би имали проблема са истима.

Eto jos jedan dokaz o klerikalizmu! Ne postoje hriscanske zemlje! Drzava ne pripada crkvi vec narodu nastanjenom u njoj! Sve te drzave su sekularne i nemaju nista religijsko u svom uredjenju, niti u zakonu! Spanija, Francuska, Nemacka, Britanija decko prednjace po broju dzamija u odnosu na broj stanovnika u EU! Jer ih boli krivak za crkvu zbog sekularnosti!
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 23:58:31 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Evo! Klasika...sustina srpskog problema! U svima vide samo neprijatelje, nemaju nameru da pokusaju da izglade stvari, sve im je strano, dovoljni su sami sebi i sluze se sloganom "budi Srbin, pisi cirilicom" (da nije tragicno, bilo bi komicno).

Da bi sudio o zemljama zapadne Evrope, moras tamo da provedes neko vreme. Po tvom postu se vidi, da malo znas, niti te zanima...Zemlje zapadne Evrope imaju toliko izmesane nacije (rasno, verski, nacionalno ...kako god), da ti to ne mozes da shvatis, samim tim se vodi racuna i o verskim objektima, njihovoj izgradnji itd....ne znam da li ima smilsa da ti skrenem paznju na recimo broj muslimana u Parizu...nema potrebe, ne razumes ti to!

Po tvom postu se vidi da si fasista, te sa tobom ne vredi polemisati... ajde natrag na projektovanje!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Eto jos jedan dokaz o klerikalizmu! Ne postoje hriscanske zemlje! Drzava ne pripada crkvi vec narodu nastanjenom u njoj! Sve te drzave su sekularne i nemaju nista religijsko u svom uredjenju, niti u zakonu! Spanija, Francuska, Nemacka, Britanija decko prednjace po broju dzamija u odnosu na broj stanovnika u EU! Jer ih boli krivak za crkvu zbog sekularnosti!

Не припада држава цркви, а када сам рекао хришћанске државе, мислио сам на државе у којима су хришћани велика већина. И ако би могао да ми наведеш извор тих података које си изнео, а везано за број џамија +  да ми одговориш на мој коментар твоје претходне бриљантне поруке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Не припада држава цркви, а када сам рекао хришћанске државе, мислио сам на државе у којима су хришћани велика већина. И ако би могао да ми наведеш извор тих података које си изнео, а везано за број џамија +  да ми одговориш на мој коментар твоје претходне бриљантне поруке.

Za izvor googlaj, dzamija na engleskom je Jamia, mada se cesce koristi termin Mosque, pa citaj, mrzi me da ti dajem podatke na tacnu!

Cim kazes "hriscanska drzava" poklonio si je crkvi, a ako si ti klerikalni fasista, nisu ljudi na zapadu, u 21. veku, za normalnog coveka, nije bitno kojoj veri, rasi, polu... pripada vecinsko stanovnistvo!

Odgovor na komentar je na devetoj strani!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нису лоша времена, него човек.

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 462
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sto manji broj,to bolje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Evo! Klasika...sustina srpskog problema! U svima vide samo neprijatelje, nemaju nameru da pokusaju da izglade stvari, sve im je strano, dovoljni su sami sebi i sluze se sloganom "budi Srbin, pisi cirilicom" (da nije tragicno, bilo bi komicno).

Da bi sudio o zemljama zapadne Evrope, moras tamo da provedes neko vreme. Po tvom postu se vidi, da malo znas, niti te zanima...Zemlje zapadne Evrope imaju toliko izmesane nacije (rasno, verski, nacionalno ...kako god), da ti to ne mozes da shvatis, samim tim se vodi racuna i o verskim objektima, njihovoj izgradnji itd....ne znam da li ima smilsa da ti skrenem paznju na recimo broj muslimana u Parizu...nema potrebe, ne razumes ti to!

Po tvom postu se vidi da si fasista, te sa tobom ne vredi polemisati... ajde natrag na projektovanje!  Smile Smile

Видиш, проблем у комуникацији настаје када је неко пун предрасуда, када је неко глуп па изводи погрешне закључке, када је неко једноставно сувише затуцан.

Пример бр1

Ти си на основу мог поста закључила, а уједно и тврдиш да моје мишљење, став или како год 'суштина српског проблема'. Мислим јеботе, које епохално отркиће, људи вековима расрављају о томе, а ти си ето за час провалила у чему је проблем.  (ово је пример затуцаности - у овом случају, затуцаност у мишљењу да су, Срби глуп, да су криви за све, да су заостали, да су фашисти, да су геноцидан народ, итд...)

Пример бр2

Није ти пало на памет да нисам Србин, већ да сам друге националности само хришћанске вере? Зашто је увек само Србин у Србији против муслимана? (ово је резултат ваљда сва три горе наведена проблема у комуникацији, дакле предрасуда, веома низак IQ, затуцаност)

Пример бр3

Предрасуда да нисам био, видео или живео у земљама западне Европе само зато што сам против муслиманске експанзије. Наравно, тотално погрешно, поред тога што сам живео у Француској 2 године, обишао сам готов целу западну европу. Холандију, Белгију, Немачку (боравио 6 месеци), Аустрију. (дакле предрасуда)

Пример бр3

Западне земље имају толико измешане нације па се брине о изградши верских објеката итд... (ово је пример класичне затуцаности + предрасуде да на западу буквално може да ради ко шта хоће)

Та реченица је тотална небулоза, вероватно последица слабијег IQ-а. МОжда си хтела да кажеш да тамо има много нација и вера па сви уживају пуна права итд. Наравно ни у том случају ниси у праву. Наиме, осим у Француској, ни у једној земљи нема значајног броја муслимана, процентуално. У Француској су (имао сам прилике да се уверим, јер сам живео тамо) муслимани су грађани другог реда. Живе по неким приградским насељима, која су гета најобичнија, као и црнци. Број џамија је далеко нижи у односу на онај који муслимани у односу на њихов проценат имају овде. Као и овде, и тамо су највећи трговци дроге и белог робља. И тамо као и овде имају ненормалан природни прираштај. Тамо немају школе на свом језику које плаћа држава, већ сами морају да финасирају. У те квартове и та њихова насеља, француска полиција патролира у колима која имају додатну заштиту (непробојне мреже на стаклима итд..) У Француском парламенту нема ни једног муслимана (бар их није било док сам ја био тамо) На високим државним функцијам, нема ни једног муслимана, као ни црнца бајдвеј. Што се заступљености у државној управи тиче, ситуација у осталим земљама је неповољнија за муслимане, што је природно, јер их је мање него у ФР. Нпр, у Немачкој живи 2 милиона Турака, а нису ни признати као национална мањина, те немају право на школовање на свом језику, не учествују у раду државних институција, нигде нису заступљени, осим у фабрикама и на улици.

Треба напоменут да су муслиману у свим тим државама учесвовали у терористичким акцијама и поред тога што су као грађани тих држава уживали сва права + су вође и главни организатори и извођачи тих акција били релативно добро ситуирани и образовани муслимани.

НИ Срби нису у бољем положају од муслимана, дакле православних цркава готово и да нема иако у неким земљама има доста Срба (Аустрија нпр.)

Дакле на западу су правила јасна. У мојој си кући, поштуј моја правила, а ако нећеш, знаш где су ти врата.

Што се тиче онога да сам фашиста, сигуран сам да ни не знаш шта је фашизам. Према томе, прво себе сагледај, процени и оцени, а онда се баци на друге. У међувремену можеш да наставиш своје научно истраживање о суштини српског проблема.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0

Za izvor googlaj, dzamija na engleskom je Jamia, mada se cesce koristi termin Mosque, pa citaj, mrzi me da ti dajem podatke na tacnu!

Cim kazes "hriscanska drzava" poklonio si je crkvi, a ako si ti klerikalni fasista, nisu ljudi na zapadu, u 21. veku, za normalnog coveka, nije bitno kojoj veri, rasi, polu... pripada vecinsko stanovnistvo!

Odgovor na komentar je na devetoj strani!
izgleda da ti sapunjas i na jamiu Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
nadjebivi Smile
Nisam procitala ni jednu (1) recenicu koja je istinita...osim mozda one "на западу буквално може да ради ко шта хоће" ...tu se naravno slazemo da ne moze.

Ovo ostalo...zamotaj burek (ne forum "burek" ...cisto da se snadjes Smile  ), onaj pravi...jer nemaju veze sa mozgom. Smile

Toliko Smile

« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 01:01:11 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:35:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.