Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 18:56:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sire se ko zaraza!  (Pročitano 17767 puta)
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N95
jos 3 dzamije i dosta...

nek imaju 4 ali bez najveceg centra... za to imaju tiranu i sarajevo
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Само да ми не направе џамију на Новом Београду.
Mogla bi jedna onde ispod Gazele,ima najvise vernika... Smile

Oni su vernici samo petkom zbog zekata. Inače veruju u Devlu, da se ne lažemo.
Nisam ni mislio ozbiljno da jesu... Smile

Da si bila,a mozda i jesi,kad u nekom delu SA,Kovaci,Mejtas,Bjelave,Vratnik,Bistrik,i slicnim naseobinama,kad krene sa minareta da odjekuje...dok nisam oguglo,krv ti isusovu,sav se najezis od onoga "umiljatog" glasa... Smile
I uvek me zivo interesovalo,ljudi mi objasnjavali,ali dzaba...sta ce tolike dzamije,na tako malom prostoru?Valja placati tolike hodze,odrzavanje...ali ona prema Dobrinji...kralja Fahda tako nekako,izgleda stvarno jebitacno...
E,da...ima jedna "syberdzamija"...tako mi izgleda,ne mogu se tacno setiti lokacije...negde kad se prodje Marijin dvor,kad se ide prema Ilidzi glavnom cestom,sa leve strane,pre Alipasinog...ili tu negde...idealno mesto za partyje,DJ... Smile
Ne znam,kako bi se to dopalo ljudima na NBG-u...nedaj boze u Zemunu... Smiley 1
Zamisli viceve o Zemuncima na temu dzamija... Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 21:42:44 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Problem 2: Zemlje Zapadne Evrope polako se vracaju u realnost i prestaju sa "sadnjom" dzamijom koje postaju centri za obuku islamskih fanatika i terorista. Zasto da se na nasoj teritoriji stvaraju neki novi Bn Ladeni?

Ovo je mozda i najveca glupost na ovoj temi. Znaci, teroristi se obucavaju u dzamijama, pred obicnim prolaznicima, sa sve AK-47 u rukama  Smile   dakle...svaki komentar je suvisan Smile

Odakle tebi podatak da su zemlje Evrope "prestali" sa gradnjom dzamija? Smile Smile  Nisu ni usporili ni povecali tempo gradnje dzamija, crkvi, hramova....sta god. Ljudi grade po potrebi, sta tu nije jasno?

Problem 3: Nije da islamski vjernici imaju svoje objekte, ali gradnja novih na ovako trusnim podrucjima je trn u oku lokalnom stanovnistvu. Dzamije su pokazitelji stepena islamske kolonizacije. Bajrakli dzamija je sasvim dovoljna za potrebe muslimana. Sjetimo se samo sta je bili u martu 2004.

Po tebi, jedna dzamija na 150.000 do 200.000 ljudi  Smile  Smile

Trn u oku je extremistima, to je tacno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ja sam mislio da vi ameri se plasite Muslimana....  Smile Smile

pa,dobro-(nije provokacija...)lepo od tebe ako to mislis... Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 22:23:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Problem 2: Zemlje Zapadne Evrope polako se vracaju u realnost i prestaju sa "sadnjom" dzamijom koje postaju centri za obuku islamskih fanatika i terorista. Zasto da se na nasoj teritoriji stvaraju neki novi Bn Ladeni?

Ovo je mozda i najveca glupost na ovoj temi. Znaci, teroristi se obucavaju u dzamijama, pred obicnim prolaznicima, sa sve AK-47 u rukama  Smile   dakle...svaki komentar je suvisan Smile

Odakle tebi podatak da su zemlje Evrope "prestali" sa gradnjom dzamija? Smile Smile  Nisu ni usporili ni povecali tempo gradnje dzamija, crkvi, hramova....sta god. Ljudi grade po potrebi, sta tu nije jasno?

Problem 3: Nije da islamski vjernici imaju svoje objekte, ali gradnja novih na ovako trusnim podrucjima je trn u oku lokalnom stanovnistvu. Dzamije su pokazitelji stepena islamske kolonizacije. Bajrakli dzamija je sasvim dovoljna za potrebe muslimana. Sjetimo se samo sta je bili u martu 2004.

Po tebi, jedna dzamija na 150.000 do 200.000 ljudi  Smile  Smile

Trn u oku je extremistima, to je tacno
Znam da postoje neinformisani ljudi, ali da postoje ovakvi kao ti... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
@maleckaa & ostali
Teroristi se ne obucavaju po belosvetskim dzamijama,za to sluze poligoni po Afganistanu isl...ali se po dzamijama vrsi masovno vrbovanje,trovanje mozgova mladih muslimana opasnim idejama,koje im hodze usadjuju u glave za debele pare iz dobro znanih centara...
Mislis da su Britanci "glupi",pa prate sta se prica bas po dzamijama,i sto ih je istraga posle svakog teroristickog napada dovela bas do dzamije...nemoj da se lazemo,islam je odlicno oruzije u rukama extremista,jer je kao religija podoban za timacenja,kako ko hoce,kad hoce,kako nalaze trenutno stanje,isl...
Vec sam negde pomenuo,a je Islam po mnogo stvari slican komunizmu,samo ja sam pravi vernik-komunista,ti si sejtanov placenik-imperijalisticki agent,tipican primer vehabija u Sandzaku i BiH...oni jednostavno hoce da,sve ljude koji kako koji od rodjenja veruju u Islam,imaju vaspitanje u nekom duhu Islama,koji je ovde prihvacen...hoce da im kazu da su svi oni budale,da nisu pravi vernici,da samo oni su pravi sledbenici Muhameda a.s....kod komunista,to je ono po frakcijama i cistkama,samo mi smo na Lenjinovom,Marx-Engels putu,ostali ste imperijalisticki agenti...Primeri,brojne Staljinove cistke, Trocki,procesi protiv svih koji po njima nisu verni,Tito,Kastro,Mao...sve moj do mojega "pravoverni",protiv ovog drugog kao izdajnika...
Sada se Islam siri na jako negativan i los nacin...vahabizam,terorizam,Iranska revolucija,vidi li neko razliku izmedju te revolucije i Staljinovog poimanja komunizma,i njegovog sirenja po celom svetu,kao i sada Islama,kao "staba svetske revolucije" samo sa drugim pojmovima...
Dakle,svakako da postoji zloupotreba i dzamija,kao verskih objekata i Islama kao religije,za ostvarivanje necijih bolesnih namera,i to im odlicno polazi za rukom,nasli su plodno tle-socojalno ugrozene slojeve muslimana sirom sveta...
I,da nema i BG-u toliko muslimana...bar ne vernika...sam Muftija je u vise navrata podvlacio cifru od "preko 30 000" a to je svakako manje od ovog broja...
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 22:44:24 od niko79 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne razumem, zasto se meni obracas? Ja nisam odvalio glupost, da se teroristi obucavaju u dzamijama  Smile  Smile
Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 22:49:58 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
A,jesi ti uopste procitao do kraja prvu recenicu,ako ne ceo post... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To su opste poznate cinjenice, ali dobro, spomenuo si ih...ima i onih koji to nisu znali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ја мислим да има је довољна једна Џамија.
Да их има 200.000 је лаж.То они лажу као и што су лагали за жтртве Сребренице.
Нека они саграде једну џамију,али никако им не треба дозволити да од Србије православне државе праве муслиманску државу!

vidi, ja mislio srbija sekularna, e bas sam budala  Smile

Pa ja sto puta pisem da je Srbija klerikalna, a kazu mi da sam blesav! Evo ova tema je dokaz da u Srbiji trenutno ne vlada "u narodu izabrana vlast", vec crkva! Posle kazu sto kritikujes crkvu? Pa nego sta cu, ja bar ne dam crkvi da mi ispira mozak!

Sto se mene tice mogu da grade dzamije, koliko hoce, sve dok nisu "fundamentalnog opredeljenja"! I pod uslovom da u ovoj drzavi i "staresine" verskih zajednica budu jednake pred sudom kao i mi obicna raja, sto mozda jesu na papiru alli u praksi su zasticeni ko beli medvedi!
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 23:02:33 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 18:56:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.