Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:34:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sinteticka Marihuana  (Pročitano 5299 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
I-mate 30 Pro
Druze samo nesto da ti kazem.... Smile

U nasoj kulturi toga nema... Smile

Inace koriscenje psihoaktivnih supstanci u dobrom delu ostatka sveta je potpuno normalna stvar.... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Druze samo nesto da ti kazem.... Smile

U nasoj kulturi toga nema... Smile

Nema čega?

Inace koriscenje psihoaktivnih supstanci u dobrom delu ostatka sveta je potpuno normalna stvar.... Smile

Pa,i jeste,nažalost.Odličan pokazatelj dekadencije i slabosti modernog društva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
I-mate 30 Pro
Pa kakvo moderno drustvo...oni to koriste od kamenog doba.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Motorola Fire X311
Citat
Kada bi izbacili i zabranili uvoz te vrste insenca onda ne bi bilo toliko problema, ali nista se ne radi po tom pitanju.
Pa da, o tome pricam. Ti rece, cini mi se, da se to legalno prodaje kao osvezivac zraka. Zar nije stetno i ako se koristi u tu svrhu? I dalje ti dospjeva u respiratorni sistem. Ili je stetno samo ako ga udises neposredno u vecim kolicinama? I mislim na americke medije, ovi nasi mogu samo objaviti sto im ovi serviraju. Ako su posljedice nakon jednog koristenja tako teske, zar mediji nisu obavjestili javnost? Ko bi normalan uzeo tako nesto u tom slucaju? I koji bi mu diler prodao? Musterija koja nakon jedne doze pokusa pojesti lice slucajnog prolaznika se nece vratiti po drugu dozu. Lose za biznis.
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Pa kakvo moderno drustvo...oni to koriste od kamenog doba.... Smile

Ok,ako ti kažeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat
Kada bi izbacili i zabranili uvoz te vrste insenca onda ne bi bilo toliko problema, ali nista se ne radi po tom pitanju.
Pa da, o tome pricam. Ti rece, cini mi se, da se to legalno prodaje kao osvezivac zraka. Zar nije stetno i ako se koristi u tu svrhu? I dalje ti dospjeva u respiratorni sistem. Ili je stetno samo ako ga udises neposredno u vecim kolicinama? I mislim na americke medije, ovi nasi mogu samo objaviti sto im ovi serviraju. Ako su posljedice nakon jednog koristenja tako teske, zar mediji nisu obavjestili javnost? Ko bi normalan uzeo tako nesto u tom slucaju? I koji bi mu diler prodao? Musterija koja nakon jedne doze pokusa pojesti lice slucajnog prolaznika se nece vratiti po drugu dozu. Lose za biznis.
Da, legalno nazalost.  Jeste, kako da nije, samo zavisi od koncentracije i tipa droge to jest hemijske formule.  Naravno ako pusis iz dzointa ce da bude gore, ali produzeno delovanje ovog sranja u recimo dnevnoj sobi, ce imati isto posledice.  Pa bilo je kod nas pre 6 meseci, ali mislim da su im rekli da umuknu, mora CIA da se nabere para prvo.  Nista vise nisam cuo od tada, bar ne na TV-u. Ostalo sam video zbog posla koji radim, i zbog treninga koje sam dobio. 
Jao brate jel ti mislis da su ljudi koji koriste drogu uopste normalni? Niko ne slusa, to je onaj princip, kazi mu da ne radi to i on uradi jer mora da proba. 
Koji diler ne bi? minimalno 200% vracanje para, pa to je biznis brate.  Nedeljan profit jedne prodavnice koju ja znam je bio 50.000 dolara samo od ovoga sranja.
Kao sto rekoh, postoje razlicite vrste te droge, i utice razlicito na svakog coveka.  Imas i los heroin, kokain itd. pa ljudi opet to koriste.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:34:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.