Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 02:17:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Duh” ubija starce  (Pročitano 680 puta)
01. Dec 2007, 10:43:05
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
“Duh” ubija starce

IAKO je od monstruoznog ubistva Goluba Niculovića (77), iz kladovskog sela Kupuzište, kojem je metalnom štanglom svirepo smrskana lobanja, prošlo više od dva meseca, policija još traga za počiniocima.
Ostalo je zabeležno samo jezivo svedočenje komišije, koji je otkrio leš ubijenog starca.
- Tog dana sam došao kod Goluba, da ga pozovem da pijemo kafu - kazao nam je Vlastimir Nedeljković, prvi komšija i rođak ubijenog starca. - Prvo što sam primetio bilo je razbijeno staklo na ulazu u kuću. Odmah me je oblio hadan znoj, ali sam, ipak, ušao unutra. Bolje da nisam. Ono što sam video proganjaće me do kraja života.
Leš Niculovića je, nevoljno svedoči Nedeljković, u lokvi skorele krvi, bio na kuhinjskom stolu. Glava mu je bila razbijena i potpuno neprepoznatljiva. Oči nije imao! Kao da su od siline udaraca - ispale! Ruke su mu, verovatno u pokušaju da se odbrani od napadača, bile slomljene.
- Golub je po selu pričao da je bogat čovek i da u dvorištu kuće, kod pomoćnog objekta, ispod traktora i drugih mašina, čuva zlato i dukate. Ne znam da li je to razlog što je zverski ubijen, ali sam siguran da samo monstrum može da na taj način usmrti čoveka - odmahuje glavom Nedeljković, pokazujući rupu, duboku gotovo dva metra, gde je Niculović, navodno, čuvao blago.
Pre ovog slučaja, zabeleženo je da je Milenko Jovanović (72), iz majdanpečkog sela Vlaole, brutalno usmrćen u svojoj porodičnoj kući. Starac je, posle surovog prebijanja tupom i oštrom stranom sekire, teško povređen, otpuzao do gornjeg sprata kuće i zaključao se iznutra.
Tu je, verovatno u neopisivom strahu, legao na krevet i odlučio da sačeka jutro. Nije ga dočekao. Iskrvario je na smrt. Policija je, posle prijave komšija, razvalila vrata i u sobi zatekla telo starca. I ovo ubistvo je još nerazjašnjeno.
U Boru se još prepričava ubistvo Nebojše Milanovića, zvanog Furi, vođe ovdašnjeg odreda izviđača "Radomir Jovanović Čoče". Njega je, još uvek nepoznata osoba, ubila na spavanju.
Po rezultatima istrage, napadač je nečujno otvorio vrata sobe u kojoj je Milanović živeo. Brutalno mu je, sumnja se, metalnom štanglom, rascopao lobanju. Po stanju leša, silini udaraca i prskanju krvi, obducenti su došli do zaključka da je ubicu vodio neopisivi bes. Ipak, ni taj zločin još nije rasvetljen.

TELO ISPOD DASAKA

NA jednom od salaša u okolini negotinskog sela Jabukovac, policija je, ispod dasaka na podu pronašla leš jednog meštanina. Obdukcijom je ustanovljeno da je bio surovo mučen i ostavljen da umre u najstrašnijim mukama. Njegovo telo napadači su sakrili ispod drvenog poda kuće. Ni ovaj slučaj još nije rešen.

Izvor:    Vecernje novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 288
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
mob
SonyEricsson 
veoma tužno Smile

nadam se da će stoka koja je odgovorna dobiti ono što zaslužuje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 02:17:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: starce ubija Duh

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.