Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 09:22:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siniša Mihajlovic  (Pročitano 52299 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
Miha: Biću jedini krivac za ispadanje

Ako jedan tim devet kola pre kraja sezone ima dva boda više od ekipa iz zone ispadanja, kolike su šanse da će opstati u ligi?

Teško je proceniti. Možda 50:50? Ali ako je taj tim Bolonja, a čovek koji odgovara na pitanje Siniša Mihajlović, odgovor glasi: hiljadu odsto!

Mladi srpski trener ubeđen je da će njegova ekipa "dobiti rat" i biti član Serije A i naredne sezone, bez obzira na šest poraza u prethodnih osam kola i samo četiri osvojena boda (pobeda nad Sampdorijom i remi u Napulju).

"Nikada nisam ozbiljno razmišljao o mogućnosti da Bolonja ispadne. U životu sam gubio neke bitke, ali nikada nisam izgubio rat. Znam koliko ekipa vredi i miran sam. Spasićemo se, hiljadu odsto", rekao je Miha rimskom listu "Republika".

On je otkrio da je u januarskom prelaznom roku odbio da angažuje mnoge fudbalere koji su mu se nudili.

"Nisam ih doveo jer sam smatrao da nisu bolji od igrača koje imam na raspolaganju. Ponavljam, opstaćemo u ligi, a ako se to ipak ne dogodi, jedini krivac biću ja".

Bolonja se posle 29 kola nalazi na 17. mestu, sa po dva boda više od Torina i Lećea, odnosno šest od Ređine. Šesnaestoplasirani Kjevo "beži" joj četiri boda.

"Bolonjezima" posle pauze predstoji gostovanje Romi, a nakon toga još samo dva okršaja sa timovima iz prvih deset na tabeli.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Ostace Miha...Steta sto su kiksnuli protiv Katanije,ali ocekujem dobru 2 narednoi kolo.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Tako se kalio celik...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Mihajlović: Kriv sam, ali se ne predajem

Posle debakla na svom stadionu protiv Sijene (1:4), Bolonja je ponovo pala u opasnu zonu. Na 18. mestu ima bod manje od Torina, prve ekipe "iznad crte".

Subotnji neuspeh je četvrti u nizu za tim Siniše Mihajlovića.

"Ja sam kriv za poraz od Sijene. Preuzimam svu odgovornost, igrači su učinili sve što su mogli", izjavio se srpski trener.

"Mnogo bolje sam vodio utakmicu protiv Rome, ali tada igrače nije htelo", podsetio je Mihajlović na prethodni poraz u Rimu (1:2).

Mihajlović priznaje da je pogrešno postavio igru u poslenjoj utakmici.

"Protiv Sijene sam postavio ofanzivnu taktiku s obzirom na dobru formu Maracine i Bombardinija, ali sam očigledno pogrešio".

Ipak, on nema nameru da se preda. Od dolaska Mihajlovića na klupu, Bolonja je zabeležila četiri pobede, osam remija i devet poraza.

"Dokle god sam u ovom klubu, neću baciti peškir. Verujem da imamo šanse da se izborimo za opstanak u Seriji A. Biće to teška borba, ali sam siguran da smo svi spremni da se borimo do poslednjeg dana sezone", poručio je Siniša Mihajlović.

Naredni meč Bolonja igra u Palermu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
Bolonja otpustila Mihajlovića

Nakon serije loših rezultata, Bolonja je u utorak otpustila prvog trenera Sinišu Mihajlovića, koga će zameniti Đuzepe Papadopulo.

Spekulacije da će srpski trener biti otpušten, pojavile su se posle teškog poraza od Sijene na domaćem terenu rezultatom 4:1. Potvrda je stigla u utorak kada je klub zvanično objavio da je Mihajlović otpušten i da će ga zameniti 61-godišnji Đuzepe Papadopulo. Mihajlović je prvo bio asistent Robertu Mančiniju u Interu, a Bolonju je preuzeo u novembru, nakon što je Danijele Arigoni otpušten.

Srpski trener je dobro počeo, pošto je bio neporažen u prvih devet utakmica.

Ipak, u poslednjih deset mečeva, Bolonja je zabeležila samo jednu pobedu i nakon četiri uzastopna poraza, nalazi se u zoni ispadanja.

Đuzepe Papadopulo će voditi Bolonju u preostalih sedam mečeva. Iskusni trener je vodio 15 timova tokom karijere i prošle sezone je doveo Leče u Seriju A. Papadopulo će zvanično biti predstavljen u utorak, u 14 časova.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
Ni meni bas nije jasno...
Sta su oni ocekiwali od njega?!?!
Po meni je do sada saswim solidno odradio posao.... Trebali su da mu daju wremena... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy
ovakvom timu bolonje ne bi pomogao ni trenerski savet u sastavu ferguson,venger,murinjo,lipi i kapelo.

retko budjav tim. sta su mislili da ce di vajo svako kolo da uvali nekome po 3 komada. oce tuki.

sem njega i volpija i nemaju nikakve igrace. gotivio sam bolonju, a sad posle ovoga zelim im od sveg srca da ispadnu. zabarska govna.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Wave II
Uprawo o tome pricam, ako oteraju Mihu (owo kazem posto owo gore jos nije zwanicna informacija), neka im to ide na cast... Smile Sa owim timom im ne bi pomogli sto kaze Almeyda ni Ferguson, Murinjo, Wenger, Kapelo i Lipi zajedno... Jednom recju bruka! Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy
ma i ako ozvanice tu informaciju... ko ih jebe.

miha ce naci sebi klub koji zasluzuje svakako. verujem da ga vec sad zeli dosta timova. a bolonja ce trunuti u seriji b.

takodje verujem da je miha takav karakter da ga ovo nece puno pogoditi vec samo ojacati.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 09:22:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.