Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 19:27:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siniša Mihajlovic  (Pročitano 52239 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
Svaka cast... igrah dvojku  Smile

Mada, (0:1) 5:2  dva penala za Bolonju... 2-1,7+  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 1100
Kako se ovaj tranda trudi iz sve snage da odrzi svoju temu u zivotu Smile Smile Smile

Ajd pada mu pomognem Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Murinjo isprozivao Mihajlovića

Portugalac žestoko uzvratio Srbinu zbog njegovih komentara na račun Adrijana

Srpski trener Siniša Mihajlović povećava spisak onih koji su izgubili verbalnu bitku sa šefom stručnog štaba Intera Žozeom Murinjom. Posle medijskih nokauta koje je preživljavao Arsen Venger za vreme Murinjove ere u Čelsiju, na tapetu Portugalca našao se i prvi stručnjak Bolonje, a nesuglasice između dvojice stručnjaka nastale su zbog Brazilca Adrijana.

- Manćini i ja smo vodili računa o Adrijanu četiri godine. Kada ga ne bi bilo u timu, za to je postojao jak razlog, ali njegovo odstranjivanje uvek bi proizvodilo napade na nas. Murinja niko ne napada - izjavio je Mihajlović.
Odgovor Murinja bio je žestok, što se i očekivalo od Portugalca sa "otrovnim jezikom".
- Svako zaslužuje drugu šansu. Ako je ovaj klub dao čoveku priliku da trenira ekipu iako je on svojevremeno pljunuo protivnika, zašto priliku ne bi dobio Adrijano. Pomoćni trener Intera je Đuzepe Barezi, ali od njega o mom timu više priča Siniša Mihajlović. Ponaša se kao da je i dalje u klubu, mada realnost kaže da je daleko od njega - izjavio je Murinjo.
Polemika oko Adrijana počela je zbog tekstova da se nestašni Brazilac zajedno sa zemljakom Majkonom pojavio pijan na treningu, zbog čega su obojica izbačeni iz tima. Kasnije je od rukovodstva Intera ova vest demantovana, što nije ništa čudno budući da predsednik Masimo Morati nikad nije krio svoju naklonost prema Adrijanu.

Oči u oči 22. februara

Priliku za prvi međusobni duel na terenu Siniša Mihajlović i Žoze Murinjo imaće 22. februara, kada Bolonja kod kuće dočekuje Inter. Nije tajna da Mihajlović želi da u zimskom prelaznom roku angažuje nekoliko igrača Intera, a sigurno je da bi njegova velika želja bila da dovede baš Adrijana.
Ova dva tima već su odigrala jedan meč ove sezone u Seriji A. Tada je u Milanu Inter slavio rezultatom 2:1, a Murinjo tada nasuprot sebe nije imao Mihajlovića.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
браво за прву победу,мало чудна текма  Smile
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Miha neće da pusti Murinja

Strateg Bolonje Siniša Mihajlović "proslavio" je prvu pobedu u samostalnoj karijeri (5:2 nad Torinom) nastavkom diskusije sa kolegom iz Intera, Žozeom Murinjom. Tema - Brazilac Adrijano.

Miha se pozabavio problemima koje "neroazuri" imaju sa svojeglavim napadačem, poručivši Murinju da pošto nikada nije bio igrač, teško može sa njim da razgovara o fudbalu.

Portugalac je pre toga rekao da Mihajlović "nema prava da priča o Adrijanu".

"Možda bi Mihajlović bio spreman da mu pruži još jednu šansu? Njemu je Inter dao šansu i kada je pljuvao protivničke igrače".

Srpski trener konstatovao je da Murinjo ne može da izađe na kraj sa Adrijanom, isto kao što nisu mogli on i Roberto Manćini.

"Teško je pričati o fudbalu sa čovekom koji ga nikada nije igrao... Samo sam hteo da kažem da smo Manćini i ja postupali sa Adrijanom na isti način kao Murinjo. Mi smo tada proglašeni nekompetentnim, dok on sada postupa ispravno".

Miha se osvrnuo i na "prozivku" o pljuvanju - Jensa Jeremisa, Adrijana Mutua...

"Istina je da sam imao svoje nestašluke, ali sam uvek preuzimao odgovornost za to. Nasuprot meni je Murinjo, koji je prvo gledao fudbal preko televizije, pa onda pored aut-linije. Neke stvari ne možete da naučite u trenerskoj školi".

Izvor: MTS-Mondo
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 19:56:16 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Mihajlović: „Toti me nije poštovao“

Uoči susreta u Kupu Italije između Bolonje i Rome, Siniša Mihajlović se osvrnuo na vreme provedeno u Romi, prvom klubu u Seriji A za koji je igrao.

„U Romu sam otišao kada je trener bio Vujadin Boškov. Tada se o Totiju govorilo kao o talentovanom fudbaleru i rekao sam Boškovu da ga uvede u igru na utakmici Breša - Roma. Bilo je 2:0 za nas i petnaest minuta prije kraja rekao sam Boškovu da ga uvede i to je bio Totijev debi u Rominom dresu“.

Međutim, Mihajlović i Toti nisu ostali u najboljim odnosima, naročito nakon 2005. godine.

"Do pre dve godine bio sam u dobrim odnosima sa Totijem. Kasnije sam prekinuo sve kontakte jer me nije poštovao. Pozvao sam ga na svoju oproštajnu utakmicu i potvrdio mi je svoj dolazak. Nekoliko dana pre utakmice više se nije javljao na telefon. Kasnije sam saznao da je te večeri igrao drugu utakmicu u Napulju. Odnosi su nam ostali loši jer je to za mene pitanje poštovanja“, rekao je razočarani Mihajlović.

Frančesko Toti izjavio je da je opravdano izostao sa Mihajlovićevog oproštaja i da je o tome obavestio aktuelnog trenera Bolonje.

„Istog dana kada je Sinisa pravio oproštaj (9. jun 2005.) u Napulju je igran humanitarni meč u organizaciji Fabija Kanavara, Ćira Ferare i mog sponzora ’Dijadore’, na koji sam bio pozvan. Da sam otišao na Mihajlovićev oproštaj i da se nisam pojavio u Napulju mogao sam biti optužen za kršenje ugovora. Iz tog razlog nisam prisustvovao drugoj utakmici i to sam Siniši rekao“.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Михајловић: Нећу се вратити у Вуковар

- Желим да у сећању сачувам некадашњи Вуковар, а не слике порушеног града - рекао је Синиша

Хрватска влада је, у оквиру програма обнове ратом захваћених подручја, почела обнову породичне куће Синише Михајловића, тренера италијанске Болоње и бившег српског репрезентативца, преносе хрватски медији.
Михајловић је недавно изјавио да нема намеру да се врати у Вуковар:
- У Вуковару сам био само једном после рата. Ништа ме више тамо не вуче. Сећам се Вуковара какав је био у време моје младости. Желим у сећању да сачувам те слике, а не слике порушеног града - рекао је Михајловић.
Како наводи „Слободна Далмација", обнова куће, која је напуштена 1991. године, када је на њу пала граната, после чега су Михајловићеви родитељи, Богдан и Викторија и брат Дражен напустили Вуковар, је при самом крају. Летос је одобрена обнова 55 квадрата и тада је почела санација крова. Међутим, утврђено је да су неопходни много сложенији радови, па је кућа срушена да би почела изградња новог објекта. Такође је договорено да разлику од 30-ак квадрата плати породица Михајловић. Наводи се да ће Хрватска за обнову куће издвојити око 250.000 куна, што је око 2,5 милиона динара.
- Породица Михајловић је била коректна и није тражила обнову ничег више од оног што им припада, јер је кућа заиста била оштећена. Остатак новца, а не верујем да се ради о износу већем од 8.000 евра, бар се тако прича, платио је сам Синиша - могло се чути од комшија.
Синишин млађи брат Дражен потврдио је да ће се његова породична кућа у Вуковару обновити у оквиру програма обнове ратом захваћених подручја.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Che cosa

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4811
Zastava Italija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E71 Kinez
Mihajlovic: Lazio? Maybe In The Future
The Rossoblu mentor does not rule out the possibility that one day he will be sitting on the Biancocelesti’s bench, but for the time being he wants to focus solely on Bologna and their survival.

Bologna coach Sinisa Mihajlovic just wants to concentrate on the present for the time being, and not think about his future.

However, he did admit that the idea of coaching Lazio tickles his fancy, and that sooner or later he will eventually sit on that bench.

"I just started this job and I enjoy it a lot," declared the former Biancoceleste player to Radio Radio TV.

"Right now I only think about saving Bologna and I will surely remain here for another year as a gratitude to this club.

"Obviously I don't see another coach who would not like to coach Lazio and it's surely one of my wishes. However, I don't know when, maybe between one to ten years, but I would be proud to coach Lazio.

"For me it would be the best possible thing. However, I must first prove that I'm good, then we'll see."

Mihajlovic has been at Bologna for almost two months now and so far is unbeaten in the six league games they played, winning one and drawing the remaining five.

Goal.com

A što bi ovo voleo da vidim  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Mihajlović: Murinjo ponovo greši, Baloteli bi kod mene igrao

Trener Bolonje Siniša Mihajlović se ponovo osvrnuo na rad trenera Intera Žozea Murinja i rekao je da Portugalac greši i kada je u pitanju 18-godišnji Mario Baloteli.

"Specijalni" je optužio talentovanog napadača za lenjost, što je Mihi poslužilo kao šlagvort za još jednu kritiku.

"Baloteli ne radi dovoljno dobro? To možda Murinjo tako vidi, ali se ja uopšte ne slažem. Uvek bih ga puštao da igra u mojoj ekipi. On ima jedinstven karakter, pomalo je stidljiv i nekada se čini da ne daje sve od sebe na treningu. Međutim, kada izađe na teren postane pravi lav i najviše se trudi", rekao je Mihajlović.

Sada se, naravno, očekuje reakcija Žozea Murinja na reči bivšeg pomoćnog trenera "neroazura", baš kao i u slučaju Adrijano.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 03. Jan 2009, 21:54:59 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Mihajlović dovodi Krespa u Bolonju

Siniša Mihajlović ne odustaje od namere da svoj tim pojača igračima Intera.

Prema prethodnim informacijama italijanske štampe, prvi stručnjak Bolonje je hteo da iz kluba u kome je započeo trenersku karijeru kao pomoćnik Roberta Manćinija, dovede kolumbijskog defanzivca Nelsona Rivasa i francuskog vezistu Olivijea Dakura.

Međutim, prema najnovijim vestima Mihajlović je odustao od Dakura, a pored Rivasa hoće i Hernana Krespa. Veruje da bi Argentinac činio sjajan napadački tandem sa Markom Di Vajom.

Bolonji predstoji grčevita borba za opstanak u Seriji A. Zauzima 17 mesto na tabeli, samo bod od zone ispadanja.

Ekipa nije poražena otkako je na klupu seo Mihajlović, u poslednjih osam utakmica, ali je uknjižila samo jednu pobedu.

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 19:27:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.