Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 18:56:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Siniša Mihajlovic  (Pročitano 52083 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Wave II
Kada bi poceli da nabrajamo stwari koje je uradila owa legendarna lewica, trebala bi nam cela noc... U jednoj reci, cowek je ziwa legenda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Још да је то једна реч  Smile

--------------

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Wave II
Још да је то једна реч  Smile
Smile Ne mislim bukwalno Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Wave II
OČEKIVAO SAM PORAZ OD ROME!

Siniša Mihajlović: Bilo je sasvim realno da izgubimo od Rimljana. Ali, momci su podigli samopouzdanje i zaslužili bod. To je duh koji želim da vidim. Tada rezultat i nije najbitniji

Siniša Mihajlović priznao je da je očekivao poraz od Rome na svom trenerskom debiju! Njegova Bolonja ipak je izvukla bod u Rimu (1:1) zahvaljujući autogolu Sisinja u finišu utakmice, a nekadašnji asistent Roberta Manćinija u Interu izjavio je da mu rezultat u duelu sa „vučicom" nije bio najbitniji!

Bolonja je pre dolaska Mihajlovića izgubila osam od deset utakmica u prvenstvu. Ostvarili su dve pobede, i to na „San Siru" protiv Milana i kod kuće protiv Lacija, koji je u tom trenutku bio prvi na tabeli Serije A.

- Bilo je sasvim realno da izgubimo i od Rome. Ali, momci su podigli samopouzdanje i zaslužili bod. To je duh koji želim da vidim. Ako posle 90 minuta napustite teren uzdignute glave, onda rezultat nije najbitniji. Naravno, bio bi veliki udarac da smo izgubili ovu utakmicu - istakao je Mihajlović.

Najbolji izvođač slobodnih udaraca u istoriji Serije A zahvalio je svim igračima što su pokazali da imaju snažan karakter. Mihajlović smatra da je njegova ekipa bila čak i bolja od Rome.

- Hvala igračima, dokazali su da su dobra ekipa. Roma je pobedom nad Čelzijem u Ligi šampiona dobila veliki moralni podstrek, a mi smo se borili i stvorili više šansi, iako je lopta duže bila u njihovom posedu - izjavio je Mihajlović.

Nekadašnji igrač Vojvodine, Zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera u subotu je po prvi put samostalno vodio ekipu. Mihajlović je izjavio da se odlično osećao u ulozi šefa stručnog štaba.

- Sudbina je htela da prva utakmica i moje dokazivanje kao trenera bude baš sa Romom, timom u kom sam ja počeo svoju karijeru u Italiji. Zbog toga je i moje uzbuđenje bilo još veće, imao sam teži zadatak profesionalno i emotivno gledano. Ipak, osećaj je bio sjajan, naročito što je sa druge strane bio veliki klub, a Bolonja dokazala da nije inferiorna - rekao je Mihajlović.

Bolonja se i dalje nalazi u zoni ispadanja, pošto trenutno zauzima 18. poziciju na tabeli. Ipak, Mihajlović veruje da će uspeti da spase ekipu od selidbe u Seriju B.

- Ako nastavimo da igramo ovako koncentrisano i sa ovoliko požrtvovanja, možemo da uradimo mnogo. I pre utakmice sam verovao u potencijal Bolonje, sada verujem još više - zaključio je Mihajlović.

Paljuka hoće pored Mihe

Legendarni italijanski golman Đanluka Paljuka otvoreno je priznao da bi voleo da bude pomoćnik Siniši Mihajloviću na klupi Bolonje.

- Nema tu šta da se krije, voleo bih da pomažem Mihajloviću. Njega cenim kao čoveka i stručnjaka, a i veliki sam navijač Bolonje - rekao je bivši čuvar mreže italijanske reprezentacije.

Paljuka, jedan od najboljih golmana na Apeninskom poluostrvu tokom poslednje decenije prošlog veka, rođen je u Bolonji i za klub u kojem je stasao je između 1999. i 2006. odigrao preko 200 utakmica.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6300
tranda pusti trla on je tu samo nesto da sere... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1950
Zastava Gornja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
tranda pusti trla on je tu samo nesto da sere... Smile
kao i uvek Smile
IP sačuvana
social share
dr. SM
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson k300i
Jedan od najlegendarnijih igraca na svetu sto se tice slobodnih udaraca definitivno...

Ko je sve čito knjigu "Božja levica" ja nisam, a pričo mi drug da je Miha kad je bio u Nemačkoj na nekoj tekmi otišo u neku elitnu odevnu prodavnicu i drpio farmerke  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6260 Slide
Nije mi dosadno da gledam njegove slobodnjake Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Sezar prvo Mihino pojačanje

Brazilski fudbaler Sezar potpisao je za Bolonju i postao prvo pojačanje kluba od kada ga vodi Siniša Mihajlović.

Tridesetčetvorogodišnje krilo raskinulo je ugovor sa milanskim Interom u junu ove godine i od tada je bez angažmana. Pre Intera Aparesido Sezar Rodriges je nastupao i za Lacio, Livorno i Korinitijans. Mihajlović i on zajedno su igrali za Lacio i Inter, a prošle godine naš as bio je Brazilcu asistent na Meaci.

S obzirom na to da Sezar ove sezone nije igrao, Mihajlović će ga postepeno uvoditi u tim.

"Zahvalan sam Bolonji i Mihajloviću, koji mi je svojevremeno bio saigrač u Interu, na poverenju koje su mi ukazali. Fizički sam potpuno spreman, i daću sve od sebe da pomognem timu", rekao je Sezar i uputio kritiku na račun Intera.

"Pre samo četiri meseca bio sam u šampionskom timu, ali sam zatim izbačen iz kluba, napušten od svih, bez angažmana. Bilo mi je zaista teško.", rekao je Cezar

Sezar smatra da je otpušten jer je novi menadžer Žoze Murinjo procenio da se radi o "Mančinijevom čoveku".

Mihajlović je preuzeo tim na poslednjem mestu Serije A, a u prva dva meča izborio je sa ekipom remije.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Dobro je krenulo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 18:56:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.