2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sinalco Super Liga 2006  (Pročitano 29281 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
bio sam na tekmi i na svu srecu zaradio sam samo par modrica usred guranja i izbegavanja onih "pedercina u plavom"...
sramota je sve to sto se desilo,a takodje videlo se kome je jedna obicna pobeda vaznija od ugrozenih ljudi na tribinama...
neka slobodno Partizan uzme krvavu titulu...to je njihov problem...ako im ne smetaju polomljene ruke i noge onda neka slobodno nastavljaju da igraju utakmicu...

dovoljne je ovo reci...Partizan igra dve utakmice u hali gde ima 90% grobara,od toga jednu tekmu dobijaju posle samo tri cetvrtine...a onda kad dodje red na Zvezdu ona treba da igra pred rpaznim tribinama...

jebes tu titulu...
Pa nisu Grobari izazvali haos, pa Zvezda ispasta. Zvezda je uvek ispastala zbog svojih navijaca!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Objasni mi zasto ne ispasta tim koji je organizovao utakmicu?
Nije to ni bitno vise.. titula je otisla Partizanu...

Crvena Zvezda 89
Partizan 73
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
... i to potpuno zasluzeno!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Vujosevic - C.Zvezda 15-0 (u poslednjih 15 utakmica u prvenstvu i play off-u) !!!
Sampioni zasluzeno!!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Sampioni.jpg
(75.54 KB, 768x576)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
HTC One M9
Није могло у фудбалу, није могло у рукомету па јеби га један сте морали да узмњте и доста вам је  Smile
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Partizan šampion!!!

Košarkaši Partizana osvojili su petu uzastopnu titulu prvaka SCG, što je svojevrstan rekord koji će teško biti oboren.

Partizan je finalnu seriju protiv Crvene zvezde završio već posle tri meča. U trećoj utakmici u nedelju u praznom "Pioniru", Partizan je pobedio "večitog rivala" 89:73.

Tvorac pobede i pete titule prvaka države bio je fenomenalni Dejan Milojević koji je postigao 25 poena, imao 11 skokova i sedam asistencija.

Meč je odigran pred praznim tribinama odlukom košarkaških organa SCG posle incidenata u drugom meču finalne serije.

Partizan je zasluženo došao do titule. Bio je najbolji tokom cele sezone, igrao u finalu Gudjir lige i pokazao da ima najveći kvalitet.

Crno-beli su, kao i prethodna dva meča, vodili od samog početka. Prvu četvrtinu završili su sa prednošću od pet poena (25:20), a u tom periodu odličan je bio Kosta Perović sa 11 poena. Isti skor na semaforu stajao je i na poluvremenu - 42:37.

U trećoj četvrtini partizan dolazi ponovo do vodjstva od desetak poena (63:56), a crveno-beli se približavaju na 63:60. Medjutim, Uroš Tripković sa pet vezanih poena (jedna trojka), a potom i trojkom Petra Božića Partizan odlazi na plus 11 (71:60) i tada je praktično prelomio meč. Za samo tridesetak sekundi crno-beli su napravili seriju od 8-0 koja se pokazala kao odlučujuća.

Crno-beli su u poslednjoj četvrtini igrali strpljivo, a igrači Zvezde ostaju bez snage za preokret.

Trener Partizana Duško Vujošević ući će u istorju domaćče košarke kao jedini trener koji je osvojio pet uzastopnih titula sa Partizanom.

"Svaka titula je posebna za sebe. Presrećan sam, čestitam igračima, oni su najzaslužniji, hvala navijačima. Naglašavam veliku borbenost. Jako sam zadovoljan kako smo odigrali ceo plej-of, tempirali smo formu i po ustaljenom receptu, prvi smo", izjavio je Vujošević.

Odmah posle meča košarkaši Partizana obukli su specijalne majice na kojima je pisalo: "Najbolji 2006".

"Žao mi je što se opraštam od Partizana bez mojih navijača. Dao sam srce Partizanu", rekao je najbolji igrač domaće lige Dejan Milojević.

Košarkaši Partizana titulu su proslavili pesmom: "Titula, titula, slaviće se titula, Partizan je šampion, peva cela Srbija".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Peta uzastopna titula KK Partizan

Košarkaši Partizanja osvojili su petu uzastopnu titulu šampiona domaće lige, pošto su u trećem meču pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 89:73.

Partizan je tako dobio finalnu seriju plej ofa Sinalko Superlige rezultatom 3-0 i završio doigravanje bez izgubljenog meča.

Meč u dvorani Pionir odigran je bez prisustva publike, odlukom Košarkaškog saveza SCG.

MVP završnog meča u istoriji SCG bio je Dejan Milojević sa 25 poena, 11 skokova i 7 asistencija.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Svaka cast Partizanu za 1 i 3 utakmicu ali 2 niste trebali da dobijete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
zaslužena pobeda Partizana.
pobeda u seriji od 3:0 čista kao suza.
 Zvezda potpuno podbacila kako na motivacionom tako i taktičkom planu.

Milojević ubedljivo najdominantniji igrač  play off-a, jedino mi je žao što Vujošević ispade trener na2  
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Zvezda ocajna,da su imali iole pristojnog centra (tipa Ekezie,ili jos bolje Kebu Stjuart),bilo bi totalno drugacije...Ovako je Miloje plesao,cak se i Pekovic naigrao...Raicevic zna da zakuca divljacki,ali u odbrani ne postoji,Dragojlovic takodje slab u defanzivi,Misanovic klinac sa 20kg manjka...Znaci,samo jedan divljak bez mozga je falio Smile

Bice bolje valjda sledece sezone,ali nam je kosarka otisla u tri qrca...Partizan ce opet u EL imati sjajnih 1-13,2-12 ili koliko vec bese.. I ziveli su srecno i dugovecno..  Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.