Zasto bi nekome smetalo to sto su prosetali gradom u dobro osmisljenim kostimima?Malo vise tolerancije,molim
А зашто би неко уопште на улицама пропагирао своје сексуалне склоности?
A zasto bi se ti javljao na ovu temu, ako nemas pojma o cemu se ostvari radi?
All different - all equal se bavi protiv svih vrsta diskriminacije, kako seksualne, tako i verske, rasne i bilo koje druge netolerancije.
Ti kreteni koji su napali povorku su svojim imbecilnim ponasanjem naneli veliku stetu Srbiji i dali povoda da se jos jednom u svetu o Srbiji prica u negativnom kontekstu.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Znači oni su svi budale po vama što su pedere zakonski zabranili i sprečili,samo smo mi Srbi "pametni" da podržimo marš pedera u Srbiji i još da ga štitimo.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 10:58:37 od gebels »
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Znači oni su svi budale po vama što su pedere zakonski zabranili i sprečili,samo smo mi Srbi "pametni" da podržimo marš pedera u Srbiji i još da ga štitimo.
Po treci put, ovaj mars nema veze sa gay paradom, verovatno je i velika vecina ucesnika bila straight. To nema nikakve veze. Druga stvar, te tri zemlje su zabranile homoseksualizam, sta je sa ostalim zemljama koje nisu? Sve te zemlje su retardirane, ili sta vec?
Znaci, ti otvoreno podrzavas nasilje nad drugim pojedincom samo zato sto nema ista seksualna, politicka ili verska ubedjenja kao ti?
anyway.. kao sto Anea kaze, tema je mars, a ne tvoje licno misljenje o homoseksualizmu kao pojavi, sto je inace prezvakano na trocifrenom broju tema..
Po treci put, ovaj mars nema veze sa gay paradom, verovatno je i velika vecina ucesnika bila straight. To nema nikakve veze. Druga stvar, te tri zemlje su zabranile homoseksualizam, sta je sa ostalim zemljama koje nisu? Sve te zemlje su retardirane, ili sta vec?
Ima taj marš itekako veze sa gay paradom, bore se za svoja bolesna prava i da ih ima što više da se što više eksponiraju u javnosti i da propagiraju svoju bolesnu pojavu u društvu.