zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Sagem vrrrrrr
joj dobri ljudi tek sam sada dosao..... yatekoh puno lepih cestitaka od mnogo lepih i dobrih ljudi obradovali ste me... bas oni koji trebaju.... aj sada jos jedno 10 strana koje velicaju moj liki delo
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
the sun is always brighter on the other side but heart and soul i left at home comitted suicide far away, far away, you're so far away from me but i'll be back one day