Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:24:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite o dotičnom gospodinu
Ko je taj Sima, uopšte
Ne dirajte mi Simu
Sima džndle (legenda)
Šiša se na struju, plave boje
Bitanga belosvetska
Mi volimo Simu Svemirca
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sima Svemirac  (Pročitano 40856 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 5800 XM
lepo je ispao! ki predsednik neki Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Ki upisan Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
joj Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 25600
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Sagem vrrrrrr
pa zar je lepo tako da pricate o meni,

@pinkie, zasto glavom o zid, pusti mene ja cu...
IP sačuvana
social share
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G

tu eres un pecado mortale
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma simo..neces ti bas ja volim da lupam glavom..navikla sam..ti cuvaj glavu trebace ti..meni iovako ni za sta ne sluzi Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vasa reklama ovde?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 2642
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 7370
par puta sam vec procitala naslov teme: Svima svemirac..
 Smile
IP sačuvana
social share
If life flashes before your eyes, you better make sure it's fun to watch.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E pedes&#039
Legenda o Simisvemiru!

Jednoga dana u udaljenoj udaljenoj galaksiji,na maloj ali veoma razvijenoj planeti zvanoj Nebuloza,rodio se na prvi pogled normalan,zdrav decak.Dok je odrastao,roditelji su mu pruzali nesebicnu paznju,medjutim ubrzo su svi oko njega shvatili da se desava nesto veoma neobicno.Iako je postigla izuzetan civilizacijski razvoj,njegova rasa se cela nasla u cudu videvsi njegove neverovatne moci! Sa uzrastom su vrtoglavo napredovale! Kada mu je bilo 5,uspeo je da u obdanistu u jednom danu prebije dva klinca svog uzrasta,pocupa kosu najlepsoj devojcici,izlomi sve igracke,vaspitacici izazove unutrasnje krvarenje usled pucanja cira na dvanaestopalacom crevu i na kraju spali zgradu obdanista zajedno sa laboratorijom za istrazivanje putovanja brzinom svetlosti u kojoj su ucili njegovi vrsnjaci! Videvsi u njemu neverovatnu moc destrukcije,savet mudraca ga je uzeo pod svoje starateljstvo.Odrastao je pod budnim okom naucnika u tajnoj bazi.Nakon nekoliko godina provedenih tu,vracen je u svoj dom da bi nastavio da zivi normalnim zivotom.Tako je i bilo sve dok nije dosao taj kobni dan!
Jednog letnjeg dana generacija ucenika srednje skole je trebala da maturira,u toj grupi je bio i Sima.Sve je teklo uobicajenim redom.Medjutim kada je pala noc,svi su otisli na jednu veliku zurku,tada je nastupilo ono sto ce izazvati jednu od najvecih katastrofa u Univerzumu! Posle popijenih 15 astropiva,nas Sima je potpuno odlepio i vratila mu se njegova neverovatna moc za koju su svi mislili da je nestala! Sada jaci nego ikad,Sima je poceo da pravi neverovatna sranja! Prvo je prebio svakog na koga je naleteo,onda je onako pijan ukrao antigravitaciono vozilo,pokupio neke kurve,pravio zesce orgije sa njima,zatim izazvao rekordan broj nesreca na nebu Nebuloze ukradenom letelicom,na kraju se skrkao u jarugu pored jedne zgrade za koju je mislio da je najobicnija kafancina,uletevsi u tu zgradu poceo je da razbija sve redom,trazeci da mu natoce astropivo! Niko ga nije mogao zaustaviti,posto na planeti do tada nije postojao kriminal,samim tim nije bilo ni policije! Nastavivsi da krlja sve zivo po zgradi,dosao je do jedne prostorije u kojoj je bilo nekoliko poluga,mislivsi da su te poluge tocionice za astropivo sima ih je povlacio ko sivonja! Kada su ga konacno sustigli naucnici videli su da je ucinjeno nepovratno! Zapravo ta zgrada za koju je Sima mislio da je najobicnija kafancina je ustvari bio fisioni reaktor cele planete! Odatle se cela planeta Nebuloza snabdevala besplatnom i cistom energijom. Elem,Sima je povlacenjem svi onih poluga izazvao debalans molekula Amonijaka 3 u jezgru reaktora i time izazvao lancanu reakciju koja ca trajati 24h kulminirajuci do stravicne eksplozije koja ce unistiti planetu i ceo solarni sistem! Kada su videli sta je ova budala napravila,hitno su pozvali Veliki savet mudraca,da odluci u vrlo kratkom vremenu sta ce uciniti sa sudbinom cele planete i da smisli kaznu za Simu. Za samo 5 minuta savet je doneo odluku! Reseno je sledece:
-Da se svi prepuste sudbini i lepo i brzo umru i odu u Raj i tamo uzivaju vecno,osim Sime koji ce biti odmah spakovan na automatizovani brod koji ce ga udaljiti sa planete pre eksplozije,jer je savet shvatio da ako Sima ode u Raj,ima da im pravi sranja vecno! Zato su lepo resli da ga sutnu u dupe i konacno zavrse sa njim!
Sima je odleteo,planeta i ceo solarni sistem su takodje odleteli ali u tri p.m. . Lutajuci beskonacnim svemirom,Sima je na kraju ugledao jedni malu plavu planetu,naseljenu primitivnim oblicima zivota.Kompjuter ga je strpao u kapsulu i sutn'o iz broda!

...od tada je sa nama! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1441
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znaci tuuuuu je sve poceloo???!!!......jebo Legendu...unisti ce nam ceo solarni...i onda smo svi u kurcu....!!da mi njega ipak vratimo medju primitivce.....eee neceeesss Simooo,....e neces!!......on doso da mi unisti galaksiju i radno mesto....eee neces ga majci...dok je mene...na ovoj planeti ce biti zivota...zato se ja sad ko super heroj ....bacam u akciju spasavanja sveta sa naj novijom naucnom tehnologijom i dostignucima......ima da ga sateram u cosak!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Just Smile And Wave,Boys.....Just Smile And Wave! Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Siiimo  drz' se      Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 25600
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sagem vrrrrrr
hmmmm....
astro sima, napada vsu planetu,
@saj, posle ovako lepe price, imas od mene jedno astro pivo,
mada nisam siguranda ce mi pmoci ta tvoja prica u stvaranjureputacije ovde.... stoga ces ti dobiti jedno atroxxx....
drago mi je da sada vidim, ko je samnom a ko protiv mene...

@pahuljo, hvala na bezgranicnoj podrsci... znas sta ja mislim.....

@GH, pokusavas da me sateras u cosak, e pa nece moci, i brze, bolje od tebe su se lose provele sa svemir simom u cosku...
ima sve da vas sredim i "ne da radi vise.."
IP sačuvana
social share
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G

tu eres un pecado mortale
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:24:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.