Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Maj 2025, 17:40:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silovao ćerku  (Pročitano 3047 puta)
16. Avg 2008, 08:10:55
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
PANČEVO - Tafilja Zogaja (40) iz Starčeva uhapsila je juče pančevačka policija po prijavi bivše supruge Desanke Nikolić (29) da je seksualno napastvovao sopstvenu ćerku K. N. (10). To mu je, kako tvrdi Desanka, bio četvrti put da siluje ćerku u poslednje dve godine. Majka Desanka kaže da je Tafilj pre dve godine ćerki K. N. oduzeo nevinost u stanu gde su živeli i stalno joj pretio nožem da o tome ne govori. Ali, juče se konačno sve saznalo o zlostavljanju ove devojčice.

Desanka i Zogaj već duže vreme ne žive zajedno, a o četvoro zajedničke dece on je do danas, navodno, brinuo i starao se.

- Ćerka je jutros, oko osam sati, spremala po stanu dok su se njena braća već igrala na ulici, kad je on ušao i zaključao vrata. Ubrzo je nasrnuo na nju, počeo da joj skida odeću, da bi legao preko nje i kasnije joj prstima dodirivao unutrašnjost. Ona ga je u trenutku zamolila da ode da piški, uz obećanje da se ubrzo vraća. Kad ju je za trenutak pustio, ona je zgrabila odeću i istrčala iz stana. Kad sam je videla uplakanu, sve sam u trenutku shvatila i sklopila celu priču kako je seksualno zlostavlja već duže vreme - priča vidno uznemirena majka Desanka.

Prema daljoj priči majke desetogodišnje K. N., ona je tako saznala i za ostala očeva seksualna zlostavljanja ćerke u stanu u Somborskoj 1/1 u Starčevu.

- Priznala mi je do detalja da ju je prvi put u februaru pre dve godine silovao i oduzeo joj nevinost. Isto je bila sama u stanu kad ju je obljubio i pokazao nož kojim joj je pretio ukoliko to nekome bude rekla. Drugi put ju je silovao 27. juna, a treći put 9. avgusta ove godine. Sve vreme je, kako mi je priznala, živela u paničnom strahu od očevog noža, kojim joj je pretio. Pozvala sam ga jutros, posle zlostavljanja ćerke, da svrati do mene da popričamo, pa onda pozvala policiju jer sam se uplašila da negde ne pobegne ili napravi neku veću glupost - objašnjava nam Desanka Nikolić.

Kako saznajemo od rodbine devojčice, na Ginekološkom odeljenju pančevačke bolnice potvrđeno im je nakon pregleda K. N. da je bila silovana, kao i da je danas takođe seksualno zlostavljana. Tafilj Zogaj uhapšen je i određeno mu je uobičajno policijsko zadržavanje po proceduri za ovakva krivična dela.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Pa ništa ... Obesiti ga za noge da visi, pa mu oko muda zavezati dva bloka po deset kila, i naglo pustiti, pa da gleda kako mu ispred očiju proleću muda i qrac ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ma daj, kakva presuda, ove naše kazne za takve slučajeve su smešne... ja bih mu sama presudila, pa nek' meni sudi ko hoće... Čitam juče, tip 62 godine ranio svoju ljubavnicu od 28 i ubio njenu četvorogodišnju ćerku..... a onda ih, zamisli, odveo u bolnicu ?!  Bolestan narod...
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Поштено му судити па убити говно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Ovakvima se ne sudi. Ma jok. Nek' mi ga nabace na 15, ma moze i na 10minuta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson w350
djubre.... sve bih ja to motkom..  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Tafilja Zogaja (40)

Odakle ovo ime i prezime?!  Smile Smile
U pitanju su Romi, tj. Cigani...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson K610i
Neki ljudi jednostavno nemaju savest...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kad procitam komentare na ovoj temi, pomislim kako su silovatelj iz naslova i nashi "forumashi", koji bi mu sudili svojim "metodama" slicnog psiho-mentalnog sklopa  Smile
Jbga, zao mi devojcice, manijaku suditi, pa ga baciti u celiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
I šta onda? Plaćaš mu hranu, plaćaš ljude da ga čuvaju, plaćaš mu hobije na koje ima pravo, ma daj .... ne zaslužuje ni vazduh koji udiše .... ni metak ne zaslužuje .... samo katana i švić ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Maj 2025, 17:40:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.