Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 08:41:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silovanje! Da li je ? !  (Pročitano 14842 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Стара Пазова
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 15
Mislim da svako ima pravo na svoje misljenje, jer kada bi svi isto mislili ne bi imali oko cega da diskutujemo, ali ja ili sam lud ili sam pogresno shvatio celu pricu pa ne shvatam kako se moze smatrati silovanjem nesto sto zelis?
Mada ja i dalje mislim da ne postoji devojka koja je silovana a da je pritom uzivala u tome.....

P.S.Sad cu jos ja ispasti neki manijak.... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
naravno, gox  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Стара Пазова
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 15
naravno, gox  Smile

A ja sam bas dobar decko...  Smile
Evo po jedan cvet za tebe i Aneu...   Smile Smile   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
hvala na cvecu, ali to ne menja stvar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Interesantna teza u prvom postu, ako uziva tokom silovanja onda to nije silovanje. Aparatura za proizvodnju zvukova kod coveka je malo cudna, slicne glasove ispustamo i u boli i u zadovoljstvu, kada smo besni i kad smo veseli. Mozda uboga devojka "manevrise" da bi izbegla teze povrede ako uz put i stenje - eto uziva!!!

Advokat brani silovatelja argumentom - bila je atraktivno obucena! A njegov klijent nema razum vec trci kud ga glevic vuce. Sad za nekoga su zabradjene monahinje provokativne, ni zabradjenost tu ne pomaze.

Treba znati da na jednog "potentnog" silovatelja dolazi deset impotentnih silovatelja a takvi su mnogo opasniji zato sto premlaciju ili sakate. Oskudica potentnih, pa ce lako naci atraktivnu zensku, a ovi impotentnih koliko sve vise. Zavisi i od sudije koji u slucajevima silovanja sude - ako je impotentan drzace stranu silovatelju, a ako spada u potentne onda ce simpatisati zrtvu.

Pol: muski, srednji i zenski

U Beogradu ima 50% zenski 30% muski i 20% srednji pol

U pocetku su popisivani kao "neopredeljeni" ali su se izborili za status srednjeg pola (zahvaljujuci svojim ljudima u vrhu vlasti)
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Стара Пазова
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 15
E ovako, devojka izadje u minicu i vecem dekolteu i stopira, naidje neki manijak poveze je, zatim skrene u neki sumarak i tu je uzme protiv svoje volje odnosno siluje i onda je izbaci iz kola...po meni je to silovanje....

Drugi primer: Devojka se obuce provokativno i ode da stopira sa ciljem da ustopira nekog decka ili coveka koji ce je usput kresnuti zato sto joj to deluje interesantno ili uzbudljivo...Taj decko je poveze, usput ona malo flertuje sa njim on je odvede u neki sumarak i tamo kresne....
po meni to nije silovanje, a ako sam dobro razumeo onaj primer koji je nssale dao se odigrao upravo tako ili sam ja pogresno protumacio....

Pitanje za Ivu i Aneu:Da li sam ja dobro razumeo taj njegov primer,i da li su po vama oba ova primera silovanje ili ne?  Smile

P.S.Ivo a da li bi ceo buket nesto promenio?  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Hmmm... zanimljivo... Znaci, devojka koja se provokativno oblaci to radi uglavnom da bi navukla nekog potentog lika u neki sumarak, a nikako zato sto se lepo oseca u takvoj vrsti garderobe? Onda to implicira da ona obucena skromno, odmereno,mozda strogo... nikad nece pozeleti usputan sex? Ne bih rekla da nacin necijeg odevanja, kaliko god raspirivao neciju mastu, daje istom za pravo da se ophodi prema devojci tako kao da je nema, kao da je vec sve rekla pojavom! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
            Zene prvenstveno trude oko izgleda, zbog drugih zena, a onda i zbog muskaraca!

Sto se tice silovanja: ne mora svako odbijanje vodjenja ljubavi sa muskarcem (a ipak do iste stvari dodje) da se tumaci kao silovanje. Sve zahteva analizu.
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Стара Пазова
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 15
Hmmm... zanimljivo... Znaci, devojka koja se provokativno oblaci to radi uglavnom da bi navukla nekog potentog lika u neki sumarak, a nikako zato sto se lepo oseca u takvoj vrsti garderobe? Onda to implicira da ona obucena skromno, odmereno,mozda strogo... nikad nece pozeleti usputan sex? Ne bih rekla da nacin necijeg odevanja, kaliko god raspirivao neciju mastu, daje istom za pravo da se ophodi prema devojci tako kao da je nema, kao da je vec sve rekla pojavom! Smile
  Ja i dalje ne shvatam sto ste se svi uhvatili za tu odecu....
Ja sam dao primer da postoje dve vrste devojaka a stavio sam da su obe isto obucene (provokativno), ali se ne moze za obe smatrati da su silovane....
nssale je stavio i druge argumente po kojima kako se meni cini one nisu bile silovane (mislim na one dve devojke), i nikad nisam rekao da  devojka svojom odecom govori da li hoce sex ili ne....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Strasno.Svasta Smile
Mada sam negde citao da ima zena koje se loze na to silovanje i zuzaju po mestim gde obicno mogu biti silovane!Valjda opet neki truli, bolesni zapadni trend!
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 08:41:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.