Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 07:05:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silkroad  (Pročitano 10469 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Igram ja na Rome.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
Znaci ne verujem da ljudi klasifikuju igricu po tome koliko je dobra sa finansijskog aspekta.... dobro =/= besplatno

Silkroad je blago receno sranje...... bukvalno GRIND igrica gde nema kraja.

Takodje pravite uglavnom jos jednu gresku.... ova igra uopste nije teska naprotiv vrlo je laka. Problem je u tome sto ljudi poistovete tesko sa dugim i dosadnim GRINDANNJEM. Nije tesko sesti 6 meseci i grindati ali je uzasno.

Probao sam silkroad davno jos pre nego sto sam poceo da igram wow i mogu reci da ne moze ni da prismrdi..... pre bih igrao lineage.

E da jos nesto

SMRT GW-OVCAMA

ne diraj mi gw  Smile

a za silkroad, nabavi bot i uzivaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120
Naravno da cu da diram gw kada smrdi Smiley jedva cekam da vidim sta ces da mislis o njemu lkada izadje gw2
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
pa nista, preci cu na gw2  Smile
s obzirom da je gw one time pay, za razliku od wowa koji se mjesecno placa, vrlo se isplati...naravno, da imam para na bacanje igrao bih wow, ali posto nemam, gw ftw  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120
koliko sam ja razumeo i gw2 je mesecna pretplata Smile zato sam te i pitao sta ces da radis tada

Takodje ta predrasuda da svi koji igraju wow imaju para na bacanje je suluda.... pa dodjavola ljudi pretplata je 13 eura mesecno........ razumem ja da je to nekome puno, ali stavljam akcenat na NEKOME. Vecina klinaca to moze da skupi od dzeparca a kamoli ljudi koji bilo sta rade u svom zivotu. Tako da po meni argument "one time pay" > wow ne pije vodu,

Elem.... silkroad..... da, gadna igrica
« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 22:45:56 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
netacno, gw2 ce isto biti bez pretplate...iskreno, ne pada mi na pamet davati 13E mjesecno za igru, koju i necu bas imati vremena igrati, jer studiram, a i kafe su skupe  Smile. gw ima bolji pe ve pe od wowa, i pvp je najjaci argument za gw...takodje, ne moras provoditi par sati sedmicno uz comp ako hoces nesto da postignes u gwu - ako hoces pvp, mozes odma max lvl chara napraviti, ako te pve zanima, mozes vrlo brzo, 1-2 sedmice, pa cak i manje zavrsiti main questove...
a silkroad je eeeextra  Smile
imam jarana koji je lvl80 (to je valjda max atm) na Athensu...cevapi4ever guild...bio sam i ja tu neko vrijeme...krenuo farmat skill pointe, nafarmao nekih 15k na 16. lvlu i batalio...nisam imao zivaca  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 23:44:54 od Dinooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120
nisam siguran da li ce se gw2 placati ili ne, ja sam licno imao informaciju da ce se placati, provericu to.

A da li je PvP bolji u gw to je diskutabilno, ali jedno je sigurno, u gw ne mozes pvp sam i pvp u istom je zanimacija dostupna samo najboljima jer u suprotnom ti nece biti ni malo zabavno.... wow nema taj element.

With this said zavrsavam diskusiju wow vs gw ovde jer joj tu nije mesto Smiley
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
ma neka, malo offtopica nikom ne skodi (dok ne dodje mod  Smile)
gw2 se nece mjesecno placati, provjereno 100%  Smile
ima puno toga da se kaze na temu gw vs wow, prednosti i mane i jednog i drugog... za pvp u gw ti ne treba bas puno pameti, trebas imati dobru masinu ili smanjit detalje, napraviti build za koji mislis da valja (sto i nije tesko, jer imas samo 8 skill slotova odjednom), i rokaj...e sad, tu ima raznih pvp arena, kao sto su random, team, hero battle i slicno, tako da za random arenu ne treba nista osim sreca da ti monk dodje u team, dok team arena je vec za visi nivo takmicenja  Smile

ma lud je ovaj silkroad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Ne mogu..... arguing FTW, od strane iskusnih gw igraca imam informacije da je uspeh u PvP rezervisan samo za elitu. Iako imas samo 8 skilova ti skilovi unutar tima moraju da budu savrseno koordinirani. Sto je jos teze kada su randomi u pitanju, ali then again i borite se protiv randoma.

Jedino ali jedino za sta ja smatram da je gw bolji od wow je sto nije toliko GEAR orijentisan. I tu je kraj svih prednosti Smiley
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
hmm gw se trudio da ukloni sve mane mmorpg igara - bez mjesecne pretplate, bez nepotrebnog trcanja po svijetu (jednim klikom na mapi se prebacujes iz grada u grad), savrsen balans izmedju klasa (recimo necro moze poderati bilo kojeg melee chara, mesmer moze necroa, melee moze castere itd...), bez potrebe da satima sjedis za compom da nesto uspijes, bez grindanja itd...
uspjeh je mozda rezervisan za elitu, ali to ne znaci da i noobovi ne mogu imati zabavu  Smile...imas alliance battle, koji je 12v12 matchup, i gdje nije toliko ni vazno da kao tim imas dobre skillove, vec je vazno da ti overall pokriva i dps, i heal, i condition removal itd...
e sad, sa svim stvarima koje je gw pokusao da ukloni, uklonio je i dosta cari wowa - u prvu ruku, instancirao je cijeli svijet, tako da su dodirne tacke izmedju ljudi samo gradovi, dok je ostatak svijeta za svakog poseban...dalje, veliki je broj gradova, gradica i sela, tako da iako ima vrlo veliki broj igraca, u vecem gradu se nece naci vise od 50ak u isto vrijeme...dalje, taj balans koji su stavili sa low lvl capom i sa 8 skillova u skillbaru dosta ogranicava (npr jedan build koji sam ja napravio, vec sam skontao da postoji i slicno), te zbog toga smatram da ce GW2 to jako jako dobro popraviti...uvesce se kretanje po visini (skakanje), ili ce biti high lvl cap, ili cak bez lvl capa, pored klasa ubacice se i rase, nema vise instanciranog svijeta i slicno  Smile

e sad, sta reci protiv wowa - igram ga trenutno na mmorpg4free, i jako je addictive, cak i na privatnom serveru...prvo sto sam kod wowa primjetio je neproporcionalnost tijela - ruke su svim rasama kao kod gorile, ni jedna ne izgleda "normalno"...dalje, graficki se vrlo malo paznje davalo detaljima, a dosta masivnosti, tako da recimo u gw na armoru ima milion nekih dzidza midza, dok u wowu imas shoulder pads od 2 tone, i ostatak armora  Smile...jako mi se svidjaju profesije, cooking, fishing i ostalo, dosta pridodaje realizmu...ali opet, wow naglasava masivnost, a ne detalje za razliku od gwa...skillovi su takodje "relativno" ograniceni kod wowa, jer imas mozda 2-3 varijante talent builda po kojem stavljas skilove, i to je to - dok kod gw imas pored primarne klase, i sekundarnu, tako da mozes biti warrior/monk, assassin/ranger i slicno, te time jako povecava kombinacije skillova, ali opet, sa 8 skilova u skill baru, nemas bas puno izbora kako sta gdje...

zakljucak - meni se licno svidja vise wow, iako nemam bas vremena za dubinsko igranje u wowu, ta masivnost, osjecaj da si ti samo dio ogromne cjeline neke, jako je kul  Smile (nrp, uzeo sam human magea, i dok sam dangubio po duskwoodu, citam u chat logu kako se par likova dere sa /yell...i ajde, trcim ja svojim putem, dodjem u gradic, kad tamo 5 allyja, oko 40og lvla vs ud warlocka, be magea i be rogua, rokaju se...i ja se ko budala zaletim, pocnem rokat firebolt po hordasima, dok oni to resistaju, sve dok me jedan shadow bolt od warlocka nije pronasao...osjecaj za 10)
gw je laganica - kad ti je dosadno, ukljucis gw, odes u team arenu ili hero battle, porokas se, i svi sretni...nema brige "jel mi ovaj armor dovoljno jak, jel mi ovo oruzje dovoljno dobro" i slicno...time, kao sto sam i rekao, gubi veliki dio cari wowa, ali eto, nekome se i ta jednostavnost svidja...cekam gw2, vjerujem da ce ispraviti dosta stvari lose uradjenih u gwu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 07:05:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.