Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:51:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silikoni...  (Pročitano 28749 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 
Ma daj Smile Iskomplexirane ribetine Smile Ako nekoj stvarno smeta shto ima male grudi, tj. nikako, onda slobodno, ali smatram da devojka koja ima grudi to ne radi zbog toga shto ju je to potrebno, vec zato da bi bile pozeljnije od mushkaraca... Imam jednu poznanicu koja je to uradila... Njoj je keva besna zivotinja u ovom gradu, pa me ne cudi da je po sebi radila razne operacije zbog te takozvane "lepote" inace joj to nije trebalo Smile Tako da devojke koje su zadovoljne svojim grudima mogu to slobodno da zaobidju!!! Smile Meni to hvala Bogu i majcki, ne treba Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ma daj Smile Iskomplexirane ribetine Smile Ako nekoj stvarno smeta shto ima male grudi, tj. nikako, onda slobodno, ali smatram da devojka koja ima grudi to ne radi zbog toga shto ju je to potrebno, vec zato da bi bile pozeljnije od mushkaraca... Imam jednu poznanicu koja je to uradila... Njoj je keva besna zivotinja u ovom gradu, pa me ne cudi da je po sebi radila razne operacije zbog te takozvane "lepote" inace joj to nije trebalo Smile Tako da devojke koje su zadovoljne svojim grudima mogu to slobodno da zaobidju!!! Smile Meni to hvala Bogu i majcki, ne treba Smile

Daj ti samo broj od svoje prijateljice...pa da vidimo dali je njoj trebalo ili nije!  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 
Daj ti samo broj od svoje prijateljice...pa da vidimo dali je njoj trebalo ili nije!  Smile

Wen du sie sehe würdsch, dan würdsch so schnel weg renne wie du könntsch Smiley 1

Bolje da je zaobidjesh Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 16:23:52 od nedostizna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob

Wen du sie sehe wirdsch, dan würdsch so schnel weg renne wie du könntsch Smiley 1

Bolje da je zaobidjesh Smile

Aj aj ein schwäbisches mädel!

Dobro kada me cuvas!! Hvala ti na tome ma i ja volim vise prirodne ma kakve bile,samo da nisu neke bas male! Alles andere passt schon! Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 
Ik kann uf alles rede wat ik will Smile Ne bih mogao odmah da zaljucish doakle sam Smile

To brate, ptavo meso Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Ik kann uf alles rede wat ik will Smile Ne bih mogao odmah da zaljucish doakle sam Smile

To brate, ptavo meso Smile

Eh sad si me zeznula!

To sestro!!!! Ma kakvi silikoni evo sad sam samo na prirodnom tripu, pa tko ima viska neka mi ponudi! Broj 01776464532 Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 16:29:51 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 
Hhahahahaha, nemoj da te sada cimaju razni brojevi Smile

I dalje sam za grudi bez silikona koje izgledaju kao da jesu od silikona Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 16:35:54 od nedostizna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Hhahahahaha, nemoj da te sada cimaju razni brojevi Smile
Eh kada si prva probala ajde priznaj!! Bas ovdje na temi o Silikonima da stavljam mobitel br.... cekaj  Smile pa kada bolje razmislim nije ni ti losa ideja... Smile

Eh Nedostizna ja jos nisam vidio te grudi takve...pa ako znas adresu takvih cura ti mi samo reci Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 16:38:50 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 
Eh kada si prva probala ajde priznaj!! Bas ovdje na temi o Silikonima da stavljam mobitel br.... cekaj  Smile pa kada bolje razmislim nije ni ti losa ideja... Smile

Necu ja Smile A bstavljanje brojeva po forumu je inace zabranjeno ako to nisi znao, procitaj malo pravilnik Smile A i ne moramo na ovaj temi da nastavimo, ila pp ili slobodnih tema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
I ja volim prirodne... Nekako su... prirodnije.. Mada imam dve drugarice koje su ugradile silikone, ali nista preterano, nista napadno, i grudi im izgledaju prelepo. Na dodir se u takodje skoro nista ne primecuje( osim ko zna znanje)... I prezadovoljne su. A i njihovi momci Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:51:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.