Hvala ti Pedja. Gde samo pronalzis sve te genijalne stvari? Super je i ideja i stvar, medjutim na listi kanala, nema ni jednog naseg. Ima li neki nacin da se doda rucno ili nekako drugacije, teletekst recimo bktv ili b92?
Evo jednog programa koji bi koliko sam ja shvatio trebao da sluzi kao neka vrsta real audio radia. Meni medjuti nece da radi, odnosno kada god pokusam da pustim neku stanicu, dobijem poruku system error.
Pedja, da li mozda imas neku verziju ir remote-a koja radi , a da nije trial i da je full?
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Svi koji zele registorvan soft samo neka mi ostave svoj IMEI i sve ce biti OK. Ovo su tri najbolja softwera koji ce to MOZDA koristi svaki dan. Milane ovaj Psiloc_LOG obavezno skini EXTRA je soft!!!
P.S. Milane hvala tebi na lepim porukama! Milane, zamolio bi te kao i sve ostale clanove foruma da koriguju svoje poruke i na ovaj deo Teme samo da postuju softwer koji je testiran i radi i da naznace na kom modelu SYMBIAN telefona. Zahvaljujem se svima, ako se to bude poštovalo ja cu svakodnevno da osvezavam forum samo sa dobrim softwerom.
<<ZA ovaj soft ostavite IMEI>>
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!