Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ахмет - звер из Калуђерице  (Pročitano 538 puta)
29. Sep 2016, 17:52:50
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
Browser
Chrome 53.0.2785.116
mob
Qtek 小米
ИСПОВЕСТ ЗВЕРСКИ МУЧЕНЕ МАРИЈЕ ИЗ КАЛУЂЕРИЦЕ: Убадао ме је маказама и ексером, срамота ме да кажем шта је радио!
 09/29/2016 08:19  Србија Хроника

„Испребијао ме је шипком и мотком, убадао маказама, ексером, пекао и горео кожу цигаром, секао жилетом... Срамота ме је да причам шта ми је све радио.“ Овако описује пакао из којег је побегла Марија Феризовић (21), коју је супруг Ахмет Маринковић (40) три дана држао закључану у кући у Калуђерици и зверски злостављао док није успела да позове полицију.

Марија Феризовић (Фото: Принтскин)

- Искрено, осећам се слабо, јадно, понижено, сломљено. Не знам на који начин бих описала тренутно стање. Све се одиграло у ноћи између суботе и недеље. Тек у уторак вече сам успела да побегнем од њега, помогла ми је полиција. Нисам била у стању да излазим од повреда које ми је нанео и била сам закључана у стану. Телефони су ми били одузети, извађене батерије - каже Марија.

Тек поглед на несрећну жену коју је супруг чак и жигосао усијаним жарачем на челу, а претходно ју је, да би то учинио што видљивијим, ошишао на ћелаво, говори о страхотама које је проживела.

Окидач за насиље сумња на неверство
Окидач за његов брутални пир сличан је као и код скоро свих насилника.

- Не знам шта му је било у глави. Начуо је неке приче о неверству и због тога је то урадио – каже Марија.

О њеном неверству у Калуђерици нико никада ништа није начуо, у исто време, о његовом причају сви. Како комшије кажу, са извесном женом, блиском Марији, виђали су га редовно у касним ноћним сатима.

У стану била деца
- Најгоре је што су у стану све време била деца. Старија ћерка од три године је спавала, млађи син од две године био је будан. Склонила сам га у собу да гледа телевизор. Полиција ми је помогла да их изведем из стана, јер сам позвала полицију када он није био ту, онда су дошли и помогли ми да избацим децу из стана. Одмах су ме одвели у дом здравља. Ту смо случајно срели њега јер је ишао да ми купи лекове и одмах су га ухапсили. Деца су била шокирана када су видела у ком сам стану, али сам успела да им објасним да сам пала и да је то због тога, нисам знала који други изговор да нађем – прича Марија.

За време бруталног злостављања несрећне Марије, у кући је било и њихово троје мале деце.

Насиље наравно није почело у суботу вече, несрећна жена га је трпела и раније.

- Први пут ме је ударио када смо били у вези годину дана, тада су то биле модрице по лицу. Ево две године касније можете да видите шта ми је све урадио. Никада није било оваквих батина – каже она.

Трпела две године
На питање зашто га није раније пријавила, има одговор сличан хиљадама других жена, жртава породичног насиља.

- Све сам гледала на то што имам троје деце са њим и промениће се. Желела сам да моја деца одрастају поред оца и имају неки нормалан живот. А и волела сам га, искрено. Али сада након свега што ми је урадио, не знам... Не желим га у својој близини нити у близини било ког другог женског бића, јер ако је мени био у стању да уради ово, шта онда може некој другој жени – каже Марији.

Извор:

http://www.pravda.rs/2016/09/29/ispovest-zverski-mucene-marije-iz-kaludjerice-ubadao-me-je-makazama-i-ekserom-sramota-me-da-kazem-sta-je-radio/
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.