Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Shta se moze ochekivati ako DS osvoji vlast u Srbiji ...  (Pročitano 3756 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
Citat
njegovo prijavljena imovina u francuskoj je bila oko 200 000 evra

lepo si rekao, u francuskoj! koliko ja znam on se bavio investicionim bankarstvom i van francuske,po rusiji i td. to znaci da je normalno da ima provizije od poslova uplacene na racune koje on zeli! tako da je moguce da ima racune po svajcarskoj i td. zavisi kakvi su mu planovi za koriscenje tih sredstava bili! to je normalna stvar, to rade svi poslovni ljudi! stavio covek na stednju i ne boli ga glava,recimo!

koje su tu banke kojima nije dozvoljen ulazak?
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
 nije to bash tako jednostavno. u francuskoj je poreski obveznik duzan da prijavi imovinu i  u stranim zemljama. naravno,mnogi to ne chine ,ali je to ozbiljan prekrshaj. uz to treba imati u vidu da se djelic razvodio,shto znachi da njegova zena sigurno ne bi dopustila da on prikrije vecinu njihovog bogatstva i tako je "ojadi". a chudno bi bilo i da djelic u srbiji prijavi ono shto je krio u francuskoj.

shto se tiche banaka kojima nije dozvoljen ulazak,moglo bi se reci da su to sve ostale banke. naime ,bilo je banaka iz grchke,rusije,nemachke ... koje su zelele da kupe ili dokapitalizuju neke domace banke (i ove shto su ugashene i druge).medjutim ,na razne administrativne fore,one su u tome usporavane i sprechavane ,dok su banke u kojima je pomenuta "crna" ministarska trojka danas zaposlena bile favorizovane (najvishe u smislu poslovnog prostora). kasnije je dinkic uspeo da proda delta banku svog ujaka ,ali se na tome i stalo. bankarsko trzishte srbije je vec prezasiceno i zauzeto ,tako da mesta za neke druge banke i nema .
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 04:36:20 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
tako da mesta za neke druge banke i nema .

a to sto dolazi Citi Bank i Deutch Bank?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
kako objashnjavate chinjenicu da se imovina boze djelica popela sa oko 200 000 evra kad je zapocheo ministarsku karijeru (i to pre razvoda) ,na prijavljenih preko milion u 2004. godini i da je bash on postao gen.direktor banke koja je doshla u srbiju iste godine kad je on postao ministar (a isto moze da se pita i za vlahovica i pitica) ?
kako objasnjavam??? jednostavno: u kapitalizmu samo najsposobniji opstaju. da li je moguce da ti to nije palo na pamet???
banka odlicno posluje zahvaljujuci njegovom angazovanju, covek je genije.

a hapsenje Mladica?
to je, kao sto smo rekli, prioritet nase stranke, bez toga nema nista.
a ko ce onda biti premijer? koštunica opet?
pa to od vas zavisi? Smile
koliko cete gledati sopstveni interes... mislim da bi bilo najpametnije da udjete u vladu, bez obzira sto je u njoj DSS samo da bi DSS u toj isto vladi vise bio u manjini. man'te se principa..
chudno mi je kad chovek koji kao vrsni ekonomski "struchnjak" nije uspeo da zaradi novac u francuskoj ,to uspe u srbiji i to bash nekako dok je ministar Smile i naravno ,posle postane direktor banke koju je lichno doveo za vreme svog mandata (a bogami i ugushio joj konkurenciju Smile)
dok je bio ministar pokazao je koliko je sposoban...jbt. tebi bas sve mora da se crta?a ovo za konkurenciju???daj, ne budi smesan. da li znas kako zvucis?
aj prvo 2 puta razmisli pa onda postuj.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
a ko ce onda biti premijer? koštunica opet?
pa to od vas zavisi? Smile
koliko cete gledati sopstveni interes... mislim da bi bilo najpametnije da udjete u vladu, bez obzira sto je u njoj DSS samo da bi DSS u toj isto vladi vise bio u manjini. man'te se principa..

hm... kad bi usli sa DSSom u Vladu LDP bi nestao! Mozda i Ceda razmislja o tome, ali pojescemo ga zivog ako to bude uradio  Smile

A, ako DS bude imao vise % od DSSa, a Kostunica bude bio premijer, onda ce biti jasno da su se Boki i Voki dogovorili.

Citat
"Postizborna koalicija je moguća sa Demokratskom strankom, ali pod uslovom da ta stranka ima iste ciljeve kao Koalicija LDP- GSS – SDU – LSV, kao i pod ulovom da napusti sve dogovore koje imaju Koštunica i Tadić", rekao je Čedomir Jovanović, predsednik LDP, na predizbornoj konvenciji Koalicije u Vrbasu.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
cekaj vanja. sta ti onda predlazes da uradimo?
recimo:
tadic: vojo, mi imamo 8% vise, mi dobijamo mesto premijera..
voja: ne, ja sam premijer i podrzava me G17.
tadic: ali mi imamo vise od tebe i dinkica zajedno.
voja: e, pa, onda dobro...idem ja sa radikalima pa se ti jebi
....

a postoji i druga opcija:
tadic: vojo, mi imamo 8% vise, mi dobijamo mesto premijera..
voja: ne, ja sam premijer ili idem sa radikalima
tadic: p ani tamo neces bit premijer jer imas samo 17% a oni 35.
voja: daj mi mesto:
tadic: ok, evo pitaj LDP da li moze, ako oni kazu da moze, onda ok, ali ja ssam protiv...

da li je moguce vanja da bi ti zarad interesa svoje stranke dozvolio da cela drzava propadne udruzivanjem DSS i DS????
da li shvatas koliko je to sebicno?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
da li je moguce vanja da bi ti zarad interesa svoje stranke dozvolio da cela drzava propadne udruzivanjem DSS i DS????
da li shvatas koliko je to sebicno?

to nije interes stranke! to je moralno pitanje! Kako bre Ceda sa Kostunicom u istoj Vladi, aman zaman! Borimo se protiv njega i njegovih iz petinih zila zadnje 2 godine, a onda da opusteno kazemo, aj u istu Vladu. Ja ti kazem Cedu bi zivog pojeli, i to njegovi. Ukoliko budemo u Vladi sa DSSom, onda se ni malo necemo razlikovati od DSa. A razlikujemo se  Smile Nemoj da se nerviras.

SRS i DSS nece biti u Vladi, nikako! SRS ne zeli vlast, njima ovo sasvim odlicno odgovara.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ne razlikujemo se. to vam je ceda objasnio da bi zvucalo da ste druga opcija, inace, za iste stvari se zalazemo bez 1 jedine razlike. drugo je to sto smo mi na odgovornim funkcijama pa ne mozemo o tome javno da pricamo.
sto bih se nervirao??
sta biste vi uradili da imate 9% i da moze da se sklopi samo 2 vlade:
1. DSS i SRS
2. DS DSS i LDP
recimo da DS i DSS nemaju dovoljno za vladu, da im treba podrska.. ni onda ne bi bili za? ako ne bi, onda je to strasno...
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
ne razlikujemo se. to vam je ceda objasnio da bi zvucalo da ste druga opcija, inace, za iste stvari se zalazemo bez 1 jedine razlike.

ali na drugaciji nacin  Smile npr. siguran sam da nikad ne bi pisali Ustav sa radikalima, i da bi pokrali taj referendum i precutali.

i ne vidim da ste se nesto preterano zauzeli sa lustraciju?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
bas i nisi odgovorio na ovo

sta biste vi uradili da imate 9% i da moze da se sklopi samo 2 vlade:
1. DSS i SRS
2. DS DSS i LDP
recimo da DS i DSS nemaju dovoljno za vladu, da im treba podrska.. ni onda ne bi bili za? ako ne bi, onda je to strasno...
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.