Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:56:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Shta mislite o vlasima?  (Pročitano 16824 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3610
orangeweed to je tacno!!!Moja cura je vlajna (mada ona ne voli da je tako zovu), i veruj mi da nije lako sa njom: tvrdorglava, misli da sve zna, voli da sve zna... skraceno ako zensko + vlajna = katastrofa.a i moj cale radi tamo i jedva izlazi sa njima na kraj.
I jos malo da bidem dosadan, vlasi kao ljudi se dele na dobre i loooose nema kod njih sredina.Jedno mesec dana sam zamenjivao caleta na poslu i smucili su mi se.Ali kad im udjes pod kozu onda su sa tobom super.
Nedostizna odakle si ti (mislim ovde u srb)? poZz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung S8
Vlasi su cool.Samo ne volim kada bacate magije....
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 
razumes li ti rumunski?
kako se na rumunskom kaze 'ja sam srbin', ili 'imam srpsko poreklo'? ocu da nadjem srbe sa rumunskih foruma.
hvala!

Ja sam srbin - Jo snt Srb

Imam srpsko poreklo - Am vice dja Srbjaske

Smile

Citat
Nedostizna odakle si ti (mislim ovde u srb)? poZz

Negotinska vlajna Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2007, 18:19:45 od nedostizna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Nedostižna, moraš još malo vežbati da bi dostigla malo bolje poznavanje reči koje si gore navela.
Ja sam srbin - Eu sunt Sârb (ili gramatički nepravilno - Io-s Sârb)
Imam srpsko poreklo - Sunt de origine sarbă (ili gramatički nepravilno - Am viţă/rădăcini ge Sârb)
Mogu ti davati besplatne časove, a za kompenzaciju ćemo se dogovorimo Smile
P.S. ima li kod tebe u kraju legende/istine o magijskoj ptici muma paduri koja saleće ljude u sumrak iz šumarka, zatrpava odžake i oponaša plač devica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Kakve veze imaju Rumuni sa Vlasima???I jedni i drugi su autohton narod, s tim sto je vlaski jezik specifican po tome sto postoji samo u usmenom, a ne i u pisanom obliku, ne postoji vlaski u pisanoj formi......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 
Nedostižna, moraš još malo vežbati da bi dostigla malo bolje poznavanje reči koje si gore navela.
Ja sam srbin - Eu sunt Sârb (ili gramatički nepravilno - Io-s Sârb)
Imam srpsko poreklo - Sunt de origine sarbă (ili gramatički nepravilno - Am viţă/rădăcini ge Sârb)

Ja to znam samo iz usmenog govora, ne znam gramaticki tacan vlashki a i nema to da se pishe!!! Zato mojne d abudalish molim te Smile Mozda da si ti izmislio vlashki pisani jezik pa zato ga i znash Smile

Kakve veze imaju Rumuni sa Vlasima???I jedni i drugi su autohton narod, s tim sto je vlaski jezik specifican po tome sto postoji samo u usmenom, a ne i u pisanom obliku, ne postoji vlaski u pisanoj formi......

Upravo tako i jeste Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
A jel` postoje posebna tri jezika Nederlandenski i Holandski i Dutch-ski ili su to tri različita naroda(ili recimo Magyar je Mađar a neki koji nisu Mađari ih nazivaju Ugarima ili Hungarians? Tako ti je i sa vlaškim i rumunskim. Rumun ili Vlah ti je isto samo što je druga stvar što Vlasi nisu imali sreću/pravo da mogu da uče svoj jezik u školama, ad se kulturno i etnički emancipuju, to ti i piše u tekstu koji si copy/paste-ovala predhodno(ne mešati sa, kako neupućeni i njih nazivaju Vlasima, Cincare ili Aromane, Meglenoromane... koji žive na drugim geografskim prostorima i koji pričaju malo drugačijim narečjem i imaju drugačiji folklor-kulturu i od njih vode poreklo Taško Načić, Toma Fila, Nušić...).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Život je kurva! Zato treba biti makro životu!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
A, Nedostižna, što se toliko opterećuješ sa time šta ljudi misle o Vlasima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3610
E pa "Negotinska vlajno", kad dodjes u Ng ti se javi ma da malo bolje prodiskutujemo o ovoj temi Smile a moze i o nekim drugim kao npr ona kave su vlajne u krevetu... Smile.
Ajde ako toliko znas vlaski prevedi ovo na vlaski: "Ja radim jer trazim da jedem"
Inace za neupucene ovo kad se izgovori na vlaski i kad se prevede ima dva znacenja a nedostizna ce da vam kaze koje je to drugo Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 
E pa "Negotinska vlajno", kad dodjes u Ng ti se javi ma da malo bolje prodiskutujemo o ovoj temi Smile a moze i o nekim drugim kao npr ona kave su vlajne u krevetu... Smile.
Ajde ako toliko znas vlaski prevedi ovo na vlaski: "Ja radim jer trazim da jedem"
Inace za neupucene ovo kad se izgovori na vlaski i kad se prevede ima dva znacenja a nedostizna ce da vam kaze koje je to drugo Smile Smile Smile

Hahahahhahaham stara dobra foraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Smile Smile Smile

A ti ako ne znash kakve su vlajne u krevetu, iscimaj neku, ima nas vala dosta Smile Smile Smile

A, Nedostižna, što se toliko opterećuješ sa time šta ljudi misle o Vlasima?

Et iz dosade Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:56:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.