Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Shopping saveti & iskustva ~ još jedna ŽENSKA tema  (Pročitano 227912 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Opet ja.  Smile

Crveno Garnier labelo NE preporučujem, pokazuje tendenciju da se skuplja u uglovima usana  Smiley 1 , jako se brzo skida i brzo troši, nemam ga ni 2 nedelje a već je pri kraju (tako je bilo i sa zelenim). Doduše, ja sam opsednuta labelom, to je jedina stvar koju, pored ženskog švajcarskog nožića, uvek imam kraj sebe. Ne dopada mi se ni Labello (''original''), takođe se jako brzo skida, mada ga ponekad kupim jer ima jako lepih mirisa; Rosal je odličan, s druge strane, dugo traje i daje pomalo masan izgled usnama, ali jako diskretno. Zaobiđite i one Perl&Shine varijante, posle par minuta izgledaćete kao da ste jeli kajmak i zaboravili da se obrišete.  Smile

Ako često prete lavabo, te ne stigne da se na'vata kamenac i slična kupatilska zla, obično Taš sredstvo za pranje keramičkih površina završava pos'o. Za ribanje, svakako, Cif, Cilit ili neka teška hemija.

I da, ni u ludilu ne kupujte one jeftine omekšivače što pakuje Merkator ili slični trgovinski lanci, kvaliteta je kao da je neko uzeo kap Lenora i razmutio u dve litre vode i to je to.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
garnije narandzasti i zuti labelo su super  Smile

od originalnih Labello proizvoda koristim samo zeleni-kamilica i obozavam ga..

a inace najbolji "labello" ikada je Eucerin, bez ukusa, mirisa i boje, a usta oporavlja kao melem  Smile

najlepsi i najbolji omeksivac koji koristimo vec 5 godina i ne planiramo da ga menjamo je:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ala omaših sa Garnier-om (znam da se r ne čita, kuš  Smile), od četiri moguća labela ja uzeh 2 koja su fail.  Smile

Obožavam miris felče azura, samo što ne koristim njihove kupke dugo jer mi ne prijaju, zato ću da te poslušam za omekšivač, dosadio mi ovaj Chicco za bebe.  Smile

Ovo na nalepnici liči na neki kolačić.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 02:47:39 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
kao bocica parfema, tako nesto  Smile

imas tri komada, zeleni, plavi i taj zuti ... mi smo prvo koristili zeleni, pa smo resli na ovaj zuti, pokazo se kao najbolji, znam da jedan od ta dva (ja mislim plavi) ne mirise bas najbolje...

ali ovaj zuti je vrh  Smile  ma nema sta nismo koristili, jedini iole priblizan je ovaj

ali felce je i od njega lepsi  Smile

moja draga majka je frik za omeksivace... ne postoji omeksivac koji ona nije probala ... uvek imamo neki omeksivac "na probi".. svakog meseca... kad odemo u supermarket, ona provede pola sata na standu sa omeksivacima.. mirise i mirise... i pravi face... pa onda prilazi onim sirotim promoterkama sa recenicama tipa "kako vam nije zao da prodajete ove smradove postenom narodu" ...  Smile

ili sad u subotu "20% popusta? kad bi ga poklanjali ja bi vas njime gadjala, fuj!"

(za neki novi Lenor)

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Hahaha, kakva kraljica od žene.  Smile Smile

Probaću taj Felče, moram negde da zapišem da je ŽUTI, jer kakve sam sreće i pameti ima da kupim neki što bazdi, a ostali svi mirišu na jutro u Provansi.

Baš taj Chicco sam imala, pre njega plavi (on je 'nako, niš' posebno), ali mi bre dosadilo da mi sve miriše na bebu a nigde bebe.  Smile Smile

Lenor ima dosta failova, neko vreme ih izbegavam. A ubedljivo najveća tuga su oni u onim zlatnim Milano, Paris, New York pakovanjima... kao, neke mirisne note, fešn i kuracpalac. Kad otvorih mašinu posle jednog takvog faila, umalo u nesvest ne padoh. ''Slučajno'' sam ga prosula... baš u WC šolju, zamisli.  Smile Da imam štetočine u stanu, time bih ih terala.  Smiley 1
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 03:51:20 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
kao bocica parfema, tako nesto  Smile

imas tri komada, zeleni, plavi i taj zuti ... mi smo prvo koristili zeleni, pa smo resli na ovaj zuti, pokazo se kao najbolji, znam da jedan od ta dva (ja mislim plavi) ne mirise bas najbolje...

ali ovaj zuti je vrh  Smile  ma nema sta nismo koristili, jedini iole priblizan je ovaj

ali felce je i od njega lepsi  Smile

moja draga majka je frik za omeksivace... ne postoji omeksivac koji ona nije probala ... uvek imamo neki omeksivac "na probi".. svakog meseca... kad odemo u supermarket, ona provede pola sata na standu sa omeksivacima.. mirise i mirise... i pravi face... pa onda prilazi onim sirotim promoterkama sa recenicama tipa "kako vam nije zao da prodajete ove smradove postenom narodu" ...  Smile

ili sad u subotu "20% popusta? kad bi ga poklanjali ja bi vas njime gadjala, fuj!"

(za neki novi Lenor)

Smile

Veruj mi nije tvojas majka jedina, ja sam isto tako svakog meseca sa drugim omeksivacem, zbog kojeg se razocaram vec kod prvog pranja i ne znam kako da ga potrosim sto pre a zao mi da ga bacam Smile
Ako ima neko ko moze pouzdano da mi potvrdi koji omeksivac cini peskire ultra mekane bez da stavljam pola litre u masinu?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ja sam, recimo, primetila da se stavljanjem mnogo omekšivača postiže samo kontraefekat i da koji god koristiš, najbolje je staviti jedan ili dva čepa (srazmerno količini veša na pranju), ništa preko toga, jer gubi efekat.

Nego, kupih pre neki dan baletanke u Metrou za 2200 dindži, neverovatno, kupio me ovaj metalni cvetić, a i izgledaju totalno kežual, kao da su od teksasa. Doduše, još ih nosim u svojstvu kućnih papuča, dok ih ne razvalim da mi ne bi isekle noge kad ih obučem negde u šetnji.  Smile Verovatno će se raspasti za mesec dana, ali jbg.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_2238.JPG
(318.61 KB, 800x600)
IMG_2234.JPG
(453.44 KB, 800x600)
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 11:47:27 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Aawwww, bas su lepe  Smile

I taj tvoj visok ris, prokleta bila!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
 Smile Fala, Osmice.  Smile

Kad sam bila mala tata me zajebavao da će da me vodi kod doktora da mi to poprave.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
pozdrav dame  Smile
Moja preporuka za sportski grudnjak je adidas supernova high impact bra, nisam sigurna da li ima kod nas negde da se kupi ali je fantastican i preporucujem ga.
Baletanke su divne Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.404 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.