Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 22:39:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Shizofrenija  (Pročitano 13687 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Rekoh ti vec osecanja potisni jednostavno...radi nesto da ne mislis o tome... Prijemni? pa eto resenja koncentrisi se na to sad a posle gledaj sta ces sa njom!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pusti vreme neka ucini svoje... nema leba nego to da uradis...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Citat: DJin-djIC
nema je...ostaje samo smor.....ili Rage Against The Machine - 05 - Bullet In The Head.mp3

Pa znas sta, smaraj se na drugom mjestu, nemoj na mom forumu
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Citat: Arianna
Citat: DJin-djIC
nema je...ostaje samo smor.....ili Rage Against The Machine - 05 - Bullet In The Head.mp3

Pa znas sta, smaraj se na drugom mjestu, nemoj na mom forumu

To je moja licna konstatacija..vezana za temu lazi..nisam zadovoljan istinom jel onda obicno izvucem deblji kraj...a otju da budem iskren sto je valjda ok...te sam razocaran zato sto pojedine osobe koje poznajem umesto da, ne pohvale nego, prihvate moj stav koji je iskren ..one se ljute jel ih nisam slagao ..valjda..iz toga proizilazi moje razocarenje...te samim ti i komentar koji sam dao a koji si citirala..sad mozda je bilo to malko komlikovano shvatiti..ali da si obratila paznju na neki moj raniji post vezan za ovu temu ..a ne uzela samo poslednji za komentar..mozda bi shvatila...hmm....mozda....
...ovo za forum....ne vidim da je tvoj...mada te delimicno razumem..i ja ga dozivljevam kao svoj...ali sigurno ne na taj nacin....aka da teram ljude sa njega zato sto sam se nesto istripovao..
Koliko je on tvoj..toliko je i moj...mada meni ne pada na pamet da nekoga teram sa njega ili da mu lupam komentare na postove po sistemu : to je glupost...samo zato sto ja mislim da je glupost ...
na kraju da ti dodam josh ovo..... : PPPPPPP
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Khm!
Kada sam rekla MOJ forum mislila sam na Lobotomiju. Vidis, gore pise MODERATORI: NEKRON, ODIN, ARIANNA, JOX. Znaci, za ovaj dio smo mi zaduzeni. Ima li neko ko ce reci da nije moj? Da pitamo Ivana?
Druga stvar, ja nikoga ne tjeram, niti ikome branim da ima svoje misljenje, niti bilo koga tjeram da laze, ali ovdje sam ja moderator, i ovo je bilo uopzorenje da ne ides o offtopic, kao sto ides na svim temama. Mogla sam 'ladno da ti obrisem poruku, ali nisam. Smatram da je bilo fer od mene da te upozorim prije brisanja. Iduci put ti necu nista ni reci.
Tvoja reakcija na lazi... Halo, tema je sizofrenija, ne lazi, pa...
I za tvoju iformaciju, jako dobro povezujem i shvatam stvari. I kada o necemu pricam, znam o cemu pricam. A ti ces mozda nauciti da radis isto jednog dana... Mozda...
I ne tjeram ljude zato sto sam nesto utripala. Pogledaj malo sebe i zapitaj se da li si ti nekoga otjerao u zadnje vrijeme svojim komentarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Draga Arijana!

Ako moderiras ovaj deo Foruma, to ne znaci da je tvoj ceo forum. Toliko o tome ciji je forum. To sto si mislila pokusaj i da iskazes recima da i mi ostali skontamo sta si mislila. Znaci Forum nije Lobotomija. Ako mislis na Lobotomiju, onda to i reci, a ne pogadjamo sta si mislila. Toliko o onome delu da znas sta pricas, a da cu ja nauciti jednog dana to da radim. Ipak sam ja skolovan za te stvari.

Ok za temu, ali koliko sam shvatio u temu je ukljucen i pojam lazi na koji se vecina osvrnula, pa shodno tome i ja. Mislim da si malo pogresno shvatila moje postove koji su vezani za ovu temu, a ne za to sta ti koga teras ili ne. Moji postovi se nisu odnosili ni na koga, osim na mene samog.

Mene niko ne moze da otera. Jedino da mi zabrani pristup. To je jedini nacin da me oteraju sa Foruma. Tako da svako ima pravo na svoj izbor. Ja sam se izvinio odredjenim ljudima sa Foruma kada sam shvatio da ih je mozda neki moj post uvredio. Mada mislim da nije problem u tome, nego u problematici offtopica, o cemu sam postovao na nekim drugim temama. Moji komentari su bili u skladu sa ostalim komentarima u zadatim temama. Ja sam samo nastavio da pratim nacin postovanja drugih, bez obzira da li je to offtopic ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Otisla sam sa foruma prije par dana zbog tebe... Nista ti nisam govorila, jer mi nije bio cilj da se posvadjam sa bilo kim na forumu. Ali, evo sada ti cestitam, ako ti je cilj bio da me otjeras, jako ti dobro ide. A s obzirom da si toliko pametan i skolovan, izvoli, mozes i preuzeto lobotomiju i ti zavesti red na njoj. Ti si ionako strucnjak za te stvari, je li tako?
Ne vidim da se iko ikada zalio na smisao mojih postova. No dobro, ti si stariji i pametniji, je li tako, ti ipak shvatas stvari drugacije?
Lobotomija jeste forum. Nisam ja kriva ako je tvom ogranicenom mozgu tesko da shvati da jedna rijec moze da ima vise znacenja. Pogledaj malo logo. Sta pise? burek FORUMI, znaci mnozina, tako da je Lobotomija jedan od foruma, znaci moze se nazvati forum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Svaka tematska celina na BUREKU je CATEGORIJA:
:: Bolesti online Smiley ::  
:: Nagoni prirode ::
:: GSM und WIRELESS ::
[etc]

Svaka TEMA uokviru kategorije je FORUM.

A sad se smirite da vam ja ne dodjem i ne *$&#&#* mater!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Ovaj..kada sam mislio da me oterash sa foruma mislio sam sa svakovog njegovog dela...jel ipak i on je forum ali je i deo kompletnoga foruma...taj deo ti je dat valjda od nekoga da ga odrzavash...ne znam da mozesh da nekoga terash sa njega...zato sto je postovao o lazima kao temi na koju se postuje...ali nema veze....

Znaci..ti si otisla zbog mene ....???...a sta sam ti to rekao ili uradio ?..pa da odesh ?....ako si imala neki problem sa mnom..trebala si mi da mi kazesh...mogla si da dodjesh na kanal ili da posaljesh privatno poruku ili email mozda....stvarno ni na kraj pameti mi nije bilo da prvo napustash forum ...a drugo ..da to radish zbog mene....nisam se nikada zalio ni na tvoje postovanje ni na tvoje vodjenje foruma..ok ..forum je...u pravu si za to...izvini....ja sam pogresio...ali ..mislim ne znam odakle ti ideja da mi nesto smeta u vezi tebe i u vezi vodjenja foruma od tvoje strane....uostalom nije mi jasno zasto bi se posvadjala sa nekim ako bi to spomenula ?...da sam znao za to..ja bih tebe kontaktirao..i pitao u cemu je problem..ajde da ga nekako resimo ako mozemo..a ne da tjutis...i da krpish komentare na racun mojih postova kako su glupi ....idem u offtopic..da ok..ishao sam...kao i ostali..ili bolje retji kada i ostali...ali izgleda da meni to nije dozvoljeno i da zbog toga svega neki napustaju forum ....
...Ne znam .....nije mi bilo jasno..uopste taj nacin vidjenja stvari....ali ako vam smetaju moji postovi..i ako se povlacite sa Foruma zbog mene...onda...evo ovo tje biti moj poslednji post na ovom forumu kao delu foruma i na kompletnom forumu...jer stvarno mi nije cilj da kao sto kazesh teram ljude sa Foruma...mada ne vidim kako sam to uspeo da uradim..mojim postovima ???offtopicima..ako pogledash malo bolje videtjesh da nisam pokretao offtopice..samo sam se ukljucio u njih..u ogromnoj vetjini slucajeva....izgleda da je presudno ipak sto sam imao 850 postova za 3 ili 4 nedelje..pa su neki skontali da sam to namerno radio kako bi povetjao broj postova sebi a sve to shopanjem gluposti..iako sam povrovodio po 16 sati dnevno on line odgovarajutji sto sam bolje mogao na teme..u zelji da komuniciram sa Vama svima...sa druge strane ako odesh od teme do teme i pogledash moje posteve..videtjesh da na temama koje nisu otishle u offtopic nema nijednog mog posta koji je offtopic..na primer wudu religija..sad smo mozda na abortusu i eutanaziji..ali svi postovi su npr. u okviru  topica tj u skladu sa drugima...na temama poput smaranje ili slicno...postovao sam kao i drugi....ali ok..nema veze....netju da kvarim mir ,..posto sad uvidjam da sam ja centar problema......

Nemojte da odlazite..jer ako vam je jedini razlog za to -moji postevi...evo netjete videti nijedan vishe od mene ovde na www.burek.com

...zao mi je sto je tako..ali opet i to je bolje nego da ispadne da sam vas ja nem pojma kako oterao....a da se ovaj Forum osipa...ne zelim to nikako....te shodno tome ako se ispostavi da sam problem i da je to opravdani razlog Vasheg odlaska...evo obetjavam...netjete me vishe videti ovde....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kako si se pre ponasao bilo je problematicno, sada je tvoje ponasanje prilicno ok, i sa time se svi slazu. Ne treba niko da ide samo treba malo vise da rade privatne poruke.
Ajde sad lepo smirite se i izmirite.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 22:39:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.