Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:17:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sherlock  (Pročitano 43178 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Ni snimanje nisu počeli  Smile Jok, najbolje da daju po 3 epizode na svake dve godine, to je prava stvar. Lepo sam rek'o da neću da gledam serije koje nisu završene, i pojeo sam govno opet..
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Pa normalno da nisu poceli kad ovaj sto glumi Sherloka snima 3, 4 filma, a i ovaj drugi ima po koji. Nemaju kada. Plus jedan od ovih sto pravi seriju radi i Dr. Who sada..
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
  Ova poslednja sezona je za mene jedno veliko razočarenje iako je i ona imala imala svoje momente za pamćenje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Britancima je u modi da svoje junake malo srozaju pa ih ponovo uzdignu. Tako su uradili sa 007 pa sad sa Šerlokom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Yep.. nista od Serloka ove godine. Pitanje je kada ce biti i da li ce uopste biti nastavak. Postoji mogucnost da ce da odrade jednu epizodu u stilu filma, da je zavrse, ali.. verovatno nece biti skoro.

http://seriable.com/sherlock-series-4-plans-scrapped-one-special-solve-cliffhanger-mystery/
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Martin Freeman Says A Sherlock Christmas Special Is In The Works

Hey, remember a couple of months ago when Sherlock actor Martin Freeman spilled the beans on a potential one-off episode of the hit series in the works? Well, we have great news and not-so-great news for fans who might be hoping that BBC One will bring back the show, in whatever capacity, soon. Over the weekend, Freeman was again discussing the possibility of a new episode, and he revealed that Sherlock will be back for a Christmas special… just not until 2015.

The timestamp on that new episode certainly puts a little “bah humbug” on the news, although it’s still undisputedly great to hear that a new episode of Sherlock is likely to eventually head to BBC One (and PBS in the United States). Here’s what Freeman had to tell The Telegraph about the likelihood of a one-off episode, as well as the fact that a full three episode series is currently not being planned.

“If that’s going to be a special - I’m speaking off-message here; if this was New Labour I’d get fired - I think that might be for next Christmas. A Christmas special. That’s what I understand.”

Sherlock is always a series that pops in and out of the schedule as it pleases. Most of this is due to lead actors Benedict Cumberbatch and Martin Freeman’s schedules; both actors are very in demand and finding time to shoot Steven Moffat and Mark Gatiss’ series isn’t the easiest task. Freeman, for instance, is currently involved with Peter Jackson’s The Hobbit series of films. Additionally, he recently starred in FX’s new series Fargo. Cumberbatch also has his hands in many pots. He’s aso a part of The Hobbit movies, and has The Penguins of Madagascar and The Imitation Game set to appear in theaters this year. Peter Jackson may be able to get the two men in the same room, but he’s got a much bigger budget and more incentives than Sherlock does.

According to the Telegraph, the show plans to film sometime early in 2015, later airing around the holidays. Hopefully, with a little luck, the show will still be using the same basic idea that Freeman was super jazzed about back in April. Currently, we have no details on what the episode might contain, but if Freeman is excited about the potential premise, I am excited about the potential premise. Hopefully, the one-off episode will be confirmed soon, but even if it's not, fans will show up to watch it, whenever it airs. The majority of television programs would run out of momentum with such lengthy breaks, but because of the quality, the hype and the personalities involved, all involved could wait five years and still attract a lot of eyeballs. Here's to hoping they don't, though.

Izvor: CinemaBlend
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Did u miss me, did u miss me ?!  Smile Jedna od boljih serija koje sam gledao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Specijalna epizoda 'Sherlocka' tokom 2015.

Na novu sezonu serije Sherlock ćemo se načekati najmanje do kraja 2015. godine, ali to ne znači da se u međuvremenu neće pojaviti neki specijal!

Benedicta Cumberbatcha i Martina Freemana (Sherlock i Watson), koje možemo da gledamo u epskom finalu trilogije Hobit, uskoro počinju sa snimanjem nove specijalne epizode koja će biti prikazana tokom 2015. godine.

Trenutno nije poznato o čemu će biti reč, a s obzirom na napeti završetak treće sezone, vrlo je verovatno da će nas specijal vratiti u prošlost.

Mark Gatiss i Steven Moffat, scenaristi, takođe ne komentarišu šta su naumili za novu sezonu, ali su takođe na Twitteru objavili dokaz da rade na scenariju za specijal.

« Poslednja izmena: 11. Mar 2015, 01:59:15 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:17:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.