Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 08:47:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sherlock  (Pročitano 43014 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
zvuci interesantno,a cisto sumnjam da bi BBC ukaljao ime Sherlocka,posto oni stvarno umeju da naprave dobre serije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Sinoc sam odgledao sve tri epizode u cugu(propustih burek bioskop zbog ovoga Smile). Odushevio sam se. Definitivno bolji of filma sa RDJ (i taj mi se film mnogo svideo). Onaj glavni glumac Sherlocka "skinuo" strašno.  Smile

I film definitivno ima neke od najjačih uvreda koje sam čuo u zadnje vreme. "Kad otvoriš svoja usta Andersone, smanjiš IQ cjele ulice"  Smile Smile Smile

Odlična serija, samo majku mu, ne smeju onako završavat, ko će dočekat jesen 2011. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
 Smile

Odlicna serija, ali stvarno odlicna. Zanimljiv prikaz modernog Holmsa. Odabir glumaca je odlican, posebno za Serloka.
Gluma odlicna, scene odlicne, sms prikaz modrnog doba odlican, da ne nabrajam dalje...

Sto se scenarija tice, najvise mi se svidela prva epizoda. Mozda zato sto me je iznenadilo koliko je dobro. Drugu sam shvatio kao prelaz a trecu kao finale zbog Morijartija.

E sad, sto se odabira glumca za Morijartija tice, prvo mi se uopste nije svideo jer je obican... A onda sam shvatio da je zbog toga bas genijalno, jer se uklapa u svaku okolinu i nije uocljiv. Dodatak falset glasa (mekog glasa) je odlican kao i bolesne grimase koje pravi.

Jeste malo komplikovanije za pratiti ali to se i ocekivalo. Sve mi je jasno iz jednog gledanja osim samog kraja. Zasto se Morijarti vratio i sta mu je znacilo ono sto je rekao? Ili to i ne treba da se zna do sledece epizode?

Edit:
Da, cak su i onaj sajt stvarno napravili:

http://www.thescienceofdeduction.co.uk/

Smiley
« Poslednja izmena: 13. Nov 2010, 15:27:15 od Shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
skinuo sam epizode koje su ni manje ni vise sinhronizovane na ruski..  Smile Smile eej kao da je kineski pa da moraju da sinhronizuju...  Smile

jos sam jedva nasao normalan torent..  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
HTC Smart
Nemiri u Londonu prekinuli snimanje serije "Šerlok"

Nemiri na ulicama Londona prekinuli su snimanje nove sezone Bi-Bi-Sijeve serije "Šerlok Holms", objavljeno je na sajtu Didžital spaj.
Druga sezona dramske serije, u kojoj Šerloka Holmsa i doktora Votsona igraju Benedikt Kamberbač i Martin Friman, trebalo je da se snima ove sedmice u britanskoj prestonici.

Neredi od prošlog vikenda traju u različitim delovima Londona, a izgrednici pljačkaju prodavnice i pale zgrade.

Uprkos prisustvu 16.000 policajaca na ulicama prestonice u utorak, jedan od tvoraca serije Mark Gatis kazao je da je snimanje jedne od scena prekinuto kada je ekipa saznala da im se približava potencijalno opasna grupa ljudi.

"Ovo je novo za mene. Nedovršena scena zbog pljačkaša. Neverovatno", napisao je Gatis na "Tviteru". "Ekipa evakuisana. Zatrašujuće! Sutra bi trebalo da dovršimo posao. Držim pesnice", dodao je.

U ekipi koja je evakuisana iz severnog dela Londona bio je i Martin Friman.

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 10. Avg 2011, 21:11:13 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Nastavlja se snimanje? Fenomenalno Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Изашла и прва епизода друге сезоне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Odlicno Smile

Slabija epizoda od prethodnih, mada mozda zato sto sam gledao bez prevoda...

Mada, Irena Adler je ispunila ocekivanja Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2012, 12:47:05 od Shone83 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.00
mob
HTC Diamond 2
uh, zeznuo si se sto si gledao bez prevoda... jako je tesko pratiti ako ne znas bas dobro engleski jer je brza i ima milion zapleta a svi su bitni za pricu... definitivno najbolja epizoda do sada, prve su imale problem jer su morale da definisu likove a sad je to sve jasno i akcenat je na radnji i zapletu koji je najblizi onome sto je Dojl napisao ( recimo da Italijanski sekretar je ok  na pocetku ali se kasnije izgubi )

a da ne pricam o referencama na original... The Geek Interpreter, npr, provuceno tek onako a bitno za sam slucaj Smiley

ono sto je super je to sto tek ide najbolji slucaj Smiley
« Poslednja izmena: 05. Jan 2012, 13:19:51 od akki »
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Daj prevod ako imas...?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 08:47:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.