Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sex sa pravoslavkama  (Pročitano 18908 puta)
Anonymous
Gost

pozdrav,eeej a dje si ti kralju?pa dje ste vi svi,sto vas nema na Kosovu ravnom?pitas kako je ovamo?e moj pobro trebas da pitas kako je bilo.Sada i nije tako lose,stegli okupatori pa niko nesmije da se cuje ziv. Ako je ovo interesantna tema sza jos nekog javi te se,sledi nastavak.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Anonymous
Gost

Koji ste vi bolesnici!!!
Ma dobro, niste vi krivi, rodlili ste se po Njemackama, Norveskama i tako dalje, roditelji vam pobjegli od bijede, rala i lopate, ne znaju dvije sastaviti jer imaju 4 osnovne, ali zato gule po baustelama, i kriv im je Tito, Hrvati i Siptari sto su sjebani, glupi i primitivni. Tako su i vas naucili, jer nece vam valjda reci da su oni krivi sto ste neobrazovani i papci. Mozete zivjeti u Njemackoj (administratore moj, Care Lazare i sl.) jos 100 godina, ali seljakluk u vama nikada ne umire. Cuj ne mrzim nikoga OSIM ALBANACA! Sta to znaci?
Dopustili ste da vam bolesnik iz Pozarevca i coban sa Durmitora zagade ionako zatrovan mozak, pa sad znate samo lajati i pricati tu neka sranja. Ali polako, vidjecete vi do cega vas je doveo i Milosevic i Karadzic, samo polako.
Vec sada kad kazes ponosno JA SAM SRBIN, svaki normalan svjetski covjek okrene glavu sa gadjenjem zbog idiota kao sto ste vi. Zbog idiota poput vas najeb'o je svaki posteni Srbin.
Nemojte me pogresno shvatiti, prva stoka te vrste je ovaj nepismeni "Muliman" sto je zapoceo ovu temu, i on je neka sitna izbjeglica iz picke materine koja sad zivi u Njemackoj ili slicno, isti sljam kao i svi drugi nacionalisti, cetnici, ustase, balije i ostala govna.
Znam, nije vam lako, po citav dan camite u svojim sobicama i gledate kroz prozor kako ljudi vodaju cure, a vi nikad ni sise uzivo niste vidjeli osim kada ste dojili. Polako, doci ce i ta "zena tvog zivota", pa ces vidjeti kako ces prestati mrziti i Hrvate, i Siptare, i sve druge, jer cete skontati koliko ste mizerni i jadni bili.
Izvinite na smetnji i ako sam nekoga uvrijedio, jer to mi stvarno nije bila namjera, samo bi dobro bilo da malo sjednete i razmislite kakvim se sranjima bavite...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Anonymous
Gost

I jos nesto: svaka cast za onu poruku, vodnice 1973! Kocio sam se od smijeha!
Inace, ako je ovo iz tvog nicka godiste, onda smo generacija! Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Anonymous
Gost

alo turcine napusis se moje pravoslavne kare.gasa
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
GASO SRBINE, SRBIJA JE UZ TEBE!!!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Dete, jedi govna i mazi se po glavi. Ti ces da mi kazes dal sam ja video sisu uzivo ili ne???? Ja sam je video dok si ti jos pisao u gace ako si generacija vodnika, a moja zena je meni poklonila dva junaka srpska koji imaju 11 i 8 godina, pa sad izracunaj sa kim pricas. Ti ces da mi kazes dal ja gledam kroz prozor ili ne??? Izgleda da ti ovde prepricavas tvoj zivot decko.
Vidis ti razliku izmedju nas Srba i vas ko god da si??? Mi recimo ne idemo po vasim forumima i pljujemo vas tamo iako ste zasluzili, ali mi smo kulturni i to se ne radi. mi recimo ovde docekujemo svakog i svako nam je dobrodoso, bilo koje nacionalnosti (naravno sem albanaca) dok vi nemate muda da te recfi upotrebite kad stojite ispred srbina, nego se koristite nekim mogucnostima gde vas niko ne moze videti, kao na primer forumima i slicno.
Ali sta da se radi, takvi ste bili i takvi ste ostali. Guzicu u kraj i onda jezik do muda, a kad vas neko pogleda vi bezite.
bolje je bilo da si doso ovde i porazgovarao normalno sa nama, jer za situaciju koja je bila u bivsoj jugoslaviji, to znaju i vrapci, da niko od nas nije kriv za to, nego nasi politicari, a nama niko ne usporava da se mi ipak i dalje sastajemo i normalno pricamo o nekim stvarima, pa cak i o politici ako treba.
Ja moju decu vaspitam naravno Srpski, ali im ne branim da se druze i sa ostalima (naravno sem albancima), sto to i rade. Oni imaju i turke i marokance kao prijatelje, a najbolji prijatelj im je verovao ili ne Ivica Vidovic, Hrvat  iz Livna, a njegovi roditelji i mi smo kucni prijatelji, pa ako imas i malo mozga u glavi (usta sumnjam) onda ces videti da si gadno pogresio sa tvojom tvrdnjom. Meni je puna kuca Srpskih orlova i Grbova, gde se god okrenes, a i njima sa Sahovnicama, ali nama to ne smeta da se mi prijateljimo, jer niko od nas nije bio u ratu i ubijao druge. Mi smo ovde ipak malo kulturniji nego sto ces ti ikad biti kako izgleda i zato, ako hoces da se sa nama ovde sastajes i da pricamo kao normalni ljudi onda si dobrodoso, a ako mislis i dalje da seres i jedes to sto seres onda se nosi u TRI (!!!) lepe pizde materine odavde.

Toliko od mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ma popusi ga malo!
Mi srbi so se uvek branili, nikad nikoga nismo napadali, bili smo samo glupi uvek i nikad slozni! Tito je bio slepac, sve nam je uzeo, sve sto je mogao!!!!! I naravno on je bio najveci slepac u istoriji, jest da se kod njega zivelo al, prvo proterivao je sve srbe nacioanalno orijentisane (cetnike) a ustase i ostale nije ni pipao, uzeo nam teritorije, ma totalno nas , nas kao srbe, unzaadio dok je lepu njegovo prosirio i unapredio, ma sve je on to isplanirao. A ti albancu ili muslimanu iz bosne popusi ga bre, ako ti se ne svidja ti idi Smile  Srbija je zemlja Srba, u njoj Srbi vladaju i vi se tu nista ne pitate, bilo je jednom pogresno, nece vise nikada!

Svakom Albancu kurac usta mu ga nbijem, pu uza zid i metak u prljavo, albansko, siptarsko,mamu li mu jebem, celo!!!!

SRBIJA DO TOKIJA< SRBIJA ZEMLJA VELIKA> <SRBIJO MAJKO>< SRBIJA SRBIMA> <OSTALI NAPOLJE>  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
bluFiorE
Gost

Kako vas nije  Smile ? teta energije za ovakvo pisanje a ao mi i vremena to sam ovo itao.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
scele
Gost

Ja sam mislio da cu ovdje naci slicice...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
A sto se ti nebi registrovao Smiley :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.