Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 08:29:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sex bez obaveza  (Pročitano 11701 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Machakz...
Ti proceni sama.

Svaki put kad udjem u neku prodavnicu ili vidim neku devojku u gradu
koja odgovara mom ukusu jeli? pomislim kako bi bilo fino kad bi mogli na brzaka
pa da onda svako nastavi u svom pravcu.
Nesto odprilike kao kad ides ulicom, vidis kolac u poslasticarnici, udjes, pojedes
i vise ne razmisljas o kolacu (bar na par sati).
Moje misljenje je da vi ovako sigurno stalno ne razmisljate,
dok bilo koji muskarac koji tvrdi do ovako ne razmislja... laze

Naravno... o ovakvim stvarima je potpuno smesno pricati jer sanse da se ovako nesto desi
su iste kao kad razmisljas sta bi radio da mozes da zaustavis vreme Smile

Absolutna istina...znaci stvarno si ga potrefio sa ovim komentarom svaka ti cast... Smile a da nepricam jos koliko samo u danu pomislim na sex puhhhhhhhhhhhhhhhhh....

PS: I cure,ako vidite da vas jedan muskarac dva puta zaredom pogleda budite sigurne da mu se svidjate...i tu se vec mozdani sex desava kod muskarca... Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 00:33:15 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia the best
Citat
Svaki put kad udjem u neku prodavnicu ili vidim neku devojku u gradu
koja odgovara mom ukusu jeli? pomislim kako bi bilo fino kad bi mogli na brzaka
pa da onda svako nastavi u svom pravcu.
  Smile
blago tebi imas cime da mislis, vidim...
nisam pristalica sexa bez obaveza ili kako ga vec danas zovu, kombinacije i td.Ako je sex za neke postao cisto ''udji - izadji'' i cao, to je vec njihova stvar...
E sad, s obzirom na komentar
Citat
Zasto bi zene imale ista protiv?Mi volimo sex koliko i vi ali problem je u tome sto kod nas posle sexsa za jednu noc muskarac je frajer a zena kurva!
mogu reci samo jedno -ne samo sto bi se pricalo da je ''qrva'' ( mozda se ne bi ni culo  Smile ), vec i zbog osecaja iskoriscenosti,ponizenosti( ako ima cime razmisljati ) kako ona to sama rascisti sa sobom? da nekom nije znacila nista vise do devojke koju zeli samo za sex, i to za jedno vece... Smile

U svakom slucaju ovo je moj stav po pitanju veze za jednu noc. Zahtevam postovanje, a to sigurno necu dobiti u vezi za jednu noc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ovde gore ni sam Bog ne bi mogao da se snadje. Sta prvo citati a sta drugo... sve izmesano!!!  Smile
Pa naravno da je bez obaveza!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
glviki...

Nemoj pogresno da me shvatis.

Ni ja nisam pristalica sexa za jednu noc.
Ja sam flertovao pola godine pre nego sto sam se "smuvao" sa sadasnjom devojkom sa kojom sam preko 3 god.
i to mi je bilo mnogo draze nego da smo se upoznali i kresnuli isto vece.

Situacija koju sam gore naveo je cista fikcija.
Ja samo pisem o nacinu na koji mi razmisljamo.

Dakle..
Muskarci razmisljaju svesno samo "gornjim mozgom" dok "donji mozak" razmislja sam za sebe.
Na svu srecu, vecina muskaraca ima dovoljno "gornjeg mozga" da kontrolise donji.

Nazalost neki to ne mogu. Zato ima toliko silovanja i sexualnog maltretiranja zena.
To je valjda dovoljan pokazatelj koliko se muski sexualni nagon razlikuje od zenskog.

Naravno da ja necu da imam sex sa svakom zenskom osobom koju znam.

To sto sam ja napisao, to nije samo moj stav. To je cinjenica.
Svidelo se to tebi ili ne.
Ti, ako imas decka ili muza...
Ocigledno je da on nece da ti kaze sta sam ja napisao (nije lud)
ali to ne znaci da to nije istina.

Ja ovo mogu da pisem jer ja necu da trpim tvoj bes kao sto bi tvoj dragi trpeo kad bi ti rekao da bi kresno frizerku ili sl.

i glviki... Nemoj da se ljutis.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

e paki... vrlo iskreno, nema sta  Smile
i vrlo ima smisla Smile

devojke, sa druge strane, cesto precenjuju bas taj momenat, kada vide da su kod nekog momka izazvale tu vrstu zanimanja za sebe... 'samo one' i jos njih 100 u toku jednog jedinog dana  Smile ali to ne kapiraju, vec tome daju dodatnu dimenziju, koje uglavnom nema  Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 11:22:26 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia the best
Citat
jer ja necu da trpim tvoj bes
  Smile
Citat
i glviki... Nemoj da se ljutis.
   Smile  sto bi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

u sustini, kad musko prestane da primecuje zene oko sebe...  Smile isto mu je kao da je okacio o klin tamo nesto  Smile i nije dobar ni za onu s kojom je...  Smile
libido je jedno, a seks bez obaveza, ili cak trazenje "preko 'leba pogace" nesto sasvim drugo... mislim da se oko ovoga paki slaze Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8

Nesto odprilike kao kad ides ulicom, vidis kolac u poslasticarnici, udjes, pojedes
i vise ne razmisljas o kolacu (bar na par sati).
Moje misljenje je da vi ovako sigurno stalno ne razmisljate,
dok bilo koji muskarac koji tvrdi do ovako ne razmislja... laze

Naravno... o ovakvim stvarima je potpuno smesno pricati jer sanse da se ovako nesto desi
su iste kao kad razmisljas sta bi radio da mozes da zaustavis vreme Smile

Ne mogu da verujem da ste(muskarci)zaista na taj nacin ludi(necu reci zaneseni)za sexom
i nisam bas sigurna da gornja glava moze da kontrolise dovoljno dugo donju i ne razumem kako vam to bre ne dosadi kako vam je i dalje interesantno kad znate da tako lako i jednostavno mozete da osvojite devojku.
E kako bi bilo lepo kada bi stvari bile malo drugacije.
IP sačuvana
social share
Ja se ljudi ne bojim,vec onog sto je neljudsko u njima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
one-night- stand
ja mislim da je to ok ako su obe strane svesne toga sta je to zaista da se tako izrazim

mogu reci samo jedno -ne samo sto bi se pricalo da je ''qrva'' ( mozda se ne bi ni culo  Smile ), vec i zbog osecaja iskoriscenosti,ponizenosti( ako ima cime razmisljati ) kako ona to sama rascisti sa sobom? da nekom nije znacila nista vise do devojke koju zeli samo za sex, i to za jedno vece...

pa ako se to desi sa normalnim likom, nece se ni pricati
a osecaj iskoriscenosti, ponizenosti - pa ako to radish svojevoljno, znaci oboje znate zasto ste tu, ne vidim razlog za javljanje takvog osecaja
a zar je devojkama zabranjeno da od nekog muskarca zele samo sex i nista vishe? mislim, nismo mi bas toliko razliciti od mushkog sveta
ako devojka zna i ako zeli samo sex a ne nesto vishe, ako je to njoj samoj ok u njenoj glavi (mislim da je ovo bitan detalj), nece ona imati sta da rasciscava sama sa sobom
na kraju, zar za tako nesto treba bilo kome da se pravdamo?

Zahtevam postovanje, a to sigurno necu dobiti u vezi za jednu noc.

ok glviki, to je tvoje misljenje, mada ja znam da muskarac sa kojim ti se desi tako nesto moze da te ispostuje cak i vishe neko  "regularni decko"
mislim, desava se Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01

mogu reci samo jedno -ne samo sto bi se pricalo da je ''qrva'' ( mozda se ne bi ni culo  Smile ), vec i zbog osecaja iskoriscenosti,ponizenosti( ako ima cime razmisljati ) kako ona to sama rascisti sa sobom? da nekom nije znacila nista vise do devojke koju zeli samo za sex, i to za jedno vece... Smile

U svakom slucaju ovo je moj stav po pitanju veze za jednu noc. Zahtevam postovanje, a to sigurno necu dobiti u vezi za jednu noc.

Heh... brkas pojmove, ako se on ne oseca iskorisceno zasto bi ti ? Smiley
I on tebi nista ne znaci , samo sto ti verovatno hranis neku voju sujetu ...

Postovanje takodje nema veze sa time, to nije ono mladalacki , neiskusno , na brzaka ..da on bude zadovoljan a tebe ko sisa, nego moze da bude jedno od boljih noci koje si prozivela ... kada budes naisla na nekog pravog dzentlmena neces imati nista protiv Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 08:29:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.