Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:51:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Severna Koreja spremna za Rat !  (Pročitano 136681 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Ekonomska zona Kaesong, osnovana 2004. simbol je saradnje dveju Koreja i njoj radi više od 100 fabrika i firmi Južne Koreje koje zapošljavaju oko 50.000 Severokorejanaca i značajan su izvor prihoda čvrste valute Severa.

дивно ... имаће фабрике препуне физикалаца, у којима неће умети да праве шта год да се прави, а ако и успеју нешто да направе продаће га ... не зна се тачно коме, пошто су под санкцијама свих ... 

глупо игра Север тотално ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Ne znam...Mislim da sada neće uleteti Kinezi,kao 53,a Ameri su se prilično modernizovali od 53 i Makartura.
Biće 150 dana Tomahavkova,a štitiće Seul svime što imaju.
Zar nije bilo slično u Iraku?Sadam imao Skadove,raketirao Tel Aviv,sa namerom da isprovocira Izrael,ne bi li mu se drugi Arapi pridružili.Ameri doneli Patriot(eto,operativno ispitan,za razliku od S-300) i rešili stvar.
Epilog-Sadam pronadjen u šahtici,pa omastio konapac.
Ne znam ko će podržati SK,kada i Kinezi i Rusi peru ruke od njih-mislim da je ujedinjenje na pomolu i to prisilno.
Rusi i Kinezi će dobiti nešto,da iskuliraju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Oce'l vise napasti..  Smile

Ajmo daj mu ga malo po gasu  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 5
Ne znam...Mislim da sada neće uleteti Kinezi,kao 53,a Ameri su se prilično modernizovali od 53 i Makartura.
Biće 150 dana Tomahavkova,a štitiće Seul svime što imaju.
Zar nije bilo slično u Iraku?Sadam imao Skadove,raketirao Tel Aviv,sa namerom da isprovocira Izrael,ne bi li mu se drugi Arapi pridružili.Ameri doneli Patriot(eto,operativno ispitan,za razliku od S-300) i rešili stvar.
Epilog-Sadam pronadjen u šahtici,pa omastio konapac.
Ne znam ko će podržati SK,kada i Kinezi i Rusi peru ruke od njih-mislim da je ujedinjenje na pomolu i to prisilno.
Rusi i Kinezi će dobiti nešto,da iskuliraju...

Ocigledno brkas stvari. Severna Koreja ima oko 8 atomskih bombi, sasvim je dovoljno da jedna padne na Seul i da napravi zestoku katastrofu. Tacnije, bilo bi poginulih u jednom danu koliko ni u jednom ratu u dosadasnjoj istoriji. Nadam se samo da nisi novinar. Smile

Nije bilo slicno kao u Iraku ni po cemu. Skadovi su sasvim drugaciji tip oruzja, za zastarelim nisanskim spravama, a sem toga, patriot sistem je u pustinjskoj oluji imao mizernu uspesnost od 47%, dakle skoro svaki drugi skad su oborili. Zanimljivo je da je medijima receno da prenose kako je imao 97% uspesnosti, a palo je na desetine skadova po Izraelu.

Kakve veze ima patriot sa Sadamom i sa 2003 god.?

Kada je u pitanju atomsko oruzje, sve sem 100% uspesnosti je propast, narocito ako se radi o gusto naseljenim oblastima, kao sto je slucaj u Juznoj Koreji i Japanu. Seul vise od 10 miliona stanovnika i jos deset gradova koji imaju vise od milion stanovnika.

Osim toga, Irak i Libija su pustarske vukojebine, a pustinje, pescare i ravnice se najlakse gube u ratovima. Severna KOreja bi amerikancima bila nesto mnogo gore od Vijetnama. Pod vodstvom one budale u regularnoj sluzbi ima preko milion vojnika i jos 6 miliona vojnosposobne rezerve, samo je pitanje kakva im je vera u ideologiju, jer to moze da bude zajebana stvar ravna fanatizmu.

Mnogo vise bi izgubila Juzna Koreja i Japan, eventualnim ulaskom u rat protiv severa. Severnjaci ne gube nista, sem sto ce izginuti, a da li ce ginuti od metka ili od gladi, kapiram da im je svejedno.

I pored svega, rata nece biti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung S4 mini

Otkud KokaKola?  Smile Zar nije to zabranjen brend u S. Koreji i Kubi jos uvijek?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 5
MOzda je Rodman poneo sa sobom, pa resili da ga ispostuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Seul -- Severna Koreja zabranila je jutros Južnoj Koreji pristup industrijskoj zoni Kaesong, navodeći da će kompleks moći da napuste Južnokorejci koji tu rade.

Debili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
To Crowz: Ne brkam stvari,nego sam ih nehronološki nabacao i nisam novinar.Arhitekta sam,u radno vreme.
Nisam ubedjen u fanatizam,bilo kakve vrste.Nisam ni za Amere-zabranio bih ih zakonom,kada bih mogao.
Ali,kao što reče moj drug iz CA-sila Boga ne moli.Za ono-Bog silu ne voli,malo više ćemo se načekati.
Osama ih je ugrizao,platili su milioni glavom i šta ima sad?Al-kaida?Gde?Pa,oplaveli su ih i još ih oplavljuju
Nas nisu ni zagrebali,kako su mogli(tu se neće složiti oni koji su izgubili svoje u bombardovanju,znam,u pravu su).
Ali,bili smo jako kurčeviti,čak smo i pobedili,ako se na varam?!Dobili smo po tamburici i tajac.
Patriot je bio instant rešenje za Scud,prvi put u upotrebi,te 1990-91,trenutno nebitno 47 ili 97% uspešnosti.
E,sad...Korejci imaju 8 AB sa super preciznim navodjenjem,a ovi to nisu znali i čekali su ih da ih naprave,pa će čekati da ih bace na Seul,Tokio...?I pritom nisu poradili na sebi,ovih 20-tak godina?
Ako SK ima AB,mislim da nijedna neće preći granicu iste,da li od Korejaca samih ili od Amera.
Možemo i da otvorimo kladionicu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ispale jedno 1000 raketa u isto vreme i medju tih 1000 bude 8 atomskih, vrlo je mala verovatnoca da ni jedna nece da prodje.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Videćemo.
Ipak,mislim da od rata i ispaljivanja AB neće biti ništa,osim aneksije,naravno.U dogledno vreme.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2013, 14:01:21 od megadeki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:51:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.