Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Mar 2026, 10:35:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 259
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Severina Vuckovic  (Pročitano 1890441 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Severina priznaje da u životu možda nije pravila dobre izbore, ali su bili njeni i zato se ne kaje ni zbog čega, otkriva da kada se pogleda u ogledalo, pomisli koliko je srećna žena, a za sebe kaže da je jedna mala devojčica kojoj je ljubav najbitnija
Poigravanje sa životom
Ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Muškarci je obožavaju, žene joj se dive, dok ona sebe ne smatra zavodnicom i zvezdom, sve dok ne obuče prelepu haljinu, stavi minđuše i naprska se omiljenim parfemom. Hrvatska pevačica Severina Vučković poznata je po sjajnim scenskim transformacijama i nastupima koje samo ona ume da priredi, a pred koncert u Areni otkriva kako se oseća, ima li tremu, koga bi volela da vidi u prvom redu i kako teku pripreme, a beogradskoj publici obećava ni manje ni više nego - ljubav!

Kako se osećate pred koncert u Areni, imate li tremu?

Osećam se lepo i opušteno. Tremu ću imati tek pred izlazak na scenu, a kad osetim tremu, stalno govorim da ne mogu da pevam, ali nekako, kada se sve posloži i kako teče koncert, znam da ću biti opuštenija.

Kako saznajemo, skoro sve ulaznice za koncert su rasprodate, jeste li očekivali toliko interesovanje publike?

Moram priznati da me to čini srećnom, zahvalna sam svakome ko je kupio kartu i što je odlučio da veče provede sa nama, a možda je mogao raditi nešto drugo, nešto korisnije. Nikada ništa ne očekujem, trudim se da dam sve od sebe, kao da mi je poslednji koncert i mislim da će tako biti i u Areni i da ćemo svi uživati. Šta nam spremate, obećavate li spektakl? Obećavam ljubav! Sve što sam zamislila biće na sceni, ali je sve to nevažno ako nema emocija i ljubavi! Imam izvrstan bend, dve fantastične plesačke trupe, čula sam za Juga Radivojevića pa sam ga uzela da nam pomogne u režiji koncerta, imamo specijalne efekte, trubače i moje drage goste Gorana Bregovića i Jelenu Rozgu, a ostali gosti neka budu iznenađenje. Koncert u Areni će imati šest tematskih celina - rokoko, kabare s primesama kafane, orijent, dalmatinski, naiva i disko. Snimila sam i neke spotove koji će se emitovati na video-bimu, ali svakako najdraži mi je onaj za pesmu Muškarcu samo treba kurva, a videćete i zbog čega.

Koga biste voleli da vidite u prvom redu?

Uvek volim da vidim ljude koji pevaju pesme zajedno sa mnom. Iskrene i vesele oči i emocije... Ako mislite na neke poznate ljude, bilo bi mi drago ako dođu da podele sa mnom moj ukus u muzici, volela bih da ih vidim, ali ne bih izdvajala nikoga posebno. Ovi koji su najverniji ti su mi i najdraži. Imate li neki ritual pred izlazak na scenu? Mislite na ono da pljunem tri puta? (Smeh) Nemam. Vreme pred koncert želim da provedem sa bendom ili u garderobi, dolazim sebi oko pola sata i koncentrišem se.

Šuška se o mogućem duetu sa Natašom Bekvalac, ima li istine u tome?

Nataša je divna mlada žena i vreme radi za nas...

Za vas je karakteristično to da se često poigravate sa muzikom i pomerate granice. Šta mislite da je sve potrebno za uspeh?

Treba se poigravati sa svim, i sa životom i sa muzikom... Sve je to vrsta igre. Trudim se, nekada mi ne uspeva u celosti, ali mislim da je najvažniji rad i prstohvat talenta. U stvari, potreba da taj talenat rabite ceo dan, što znači da radite non-stop, po mogućstvu s osmehom na licu. A onda je sve lako dalje, možete se igrati s muzikom, ulaziti u razne žanrove i samo slediti onaj osećaj iznutra. Mislim da je muzika najbolja upravo tada, kada se sledi taj unutarnji osećaj, kad sve ono na čemu si odrastao, što ti se prilepilo dolazi iz tebe samog.

Šta za vas znači biti zvezda na Balkanu?

Ne znam, recite vi meni.

Da li se uopšte osećate kao zvezda?

Ne, osećam se kao radnik, kao šljaker. Ponekad se osećam kao zvezda, i to onda kada, kao i svaka žena koja želi da se tako oseća, obučem prekrasnu haljinu, stavim naušnice, prsnem se parfemom i sanjam. I ako možete sanjati i maštati u tom trenutku, onda je ceo svet vaš.

Uz koji parfem se osećate kao zvezda?

Ekscentrik molekula.

Kada ste shvatili da „lete tridesete", šta ste prvo pomislili?
Moja najdraža knjiga je Mali princ, tako da sam imala sreću što mi je baš ta knjiga omiljena, jer se Mali princ ne opterećuje brojkama. Mada, nekada to nije dobro kada idem u šoping, tu me Mali princ zezne (smeh). Znate kako on kaže da stariji misle na brojke i da se njima sve nekako meri u kvadratima, u konjima, koliko ko ima... Tako da se ja nešto i ne opterećujem tim tridesetima, ali sam isto tako svesna da živimo u ovom odraslom društvu koje je opeterećeno godinama, borama, kilogramima i da li je neko mlađi ili stariji. I onda nekako svesno se pridržavam tih njihovih pravila.

Kako je izgledao vaš prvi susret sa borom?

To se desilo preko noći, iako ja imam bore smejalice i sve su mi bore drage jer su deo svih proživljenih iskustava i tuge i sreće koje su mi se dešavale u životu. I ne bojim se bora, ne bojim se smrti, ali ono čega se najviše bojim su bolovi. Jednom ste izjavili da žene vole da budu lepe.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

seve-v.jpg
(60.28 KB, 460x280)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

s.jpg
(50.59 KB, 400x592)
ss.jpg
(34.63 KB, 400x592)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SEVERINA U DIZELDORFU

Petak, 20. novembar 2009.
Klub: Ambis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Evo malo i ove droce ... ostatak ovde link

DRUZISE_BEOGRADSKA ARENA_17-10-09.jpg
(87.89 KB, 400x600)
DRUZISE_BEOGRADSKA ARENA_17-10-09(2).jpg
(93.74 KB, 400x600)
DRUZISE_BEOGRADSKA ARENA_17-10-09(3).jpg
(79.6 KB, 400x600)
DRUZISE_BEOGRADSKA ARENA_17-10-09(4).jpg
(93.33 KB, 400x600)
DRUZISE_BEOGRADSKA ARENA_17-10-09(5).jpg
(87.38 KB, 400x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Severina: "Nisam 'Dalmatinku
' prekrstila u 'Srbijanku'"

Severina Vučković je u intervju datom hrvatskom novinaru Miloradu Bibiću Mosoru odbacila optužbe pojedinih medija da je numeru "Dalmatinku" tokom nedavnog nastupa u Šumadiji prekrstila u "Srbijanku"! Sve je svalila na medije koji su bespotrebno digli prašinu oko toga. Pevačica je rekla: ''Nisam je pretvorila u 'Srbijanku', to je 'Slobodna Dalmacija' prenela od srpskim novinara kojem se učinilo zgodno da stavi takav naslov na tekst o mom koncertu u Kragujevcu. Pa kud svi, tu i mali Mujo!''  Seve je ranije istakla da pesmu uvek prilagodi kraju u kojem peva, pa je tako bilo i u Kragujevcu “Onaj ko želi da mi zameri, zameriće mi i bez ovako teških optužbi", zaključila je Vučkovićeva. U intervjuu je još rekla da ima dosta glumačkih ponuda. ''Dobila sam ponude da dogodine glumim u tri teatarske predstave i u dva filma. Pozorište mi je mnogo draže, tamo se osećam kao za mikrofonom. Jedna ponuda je mjuzikl Gorana Karana i Nene Ninčevića. Napisali su sjajnih 18 songova koji su toliko lepi, jednostavni, ali nisu banalni. Opisuje se najlepše razdoblje Splita, tamo negde sedamdesetih godina prošlog veka. Za film još nisam pročitala ni jedan ni drugi ponuđeni scenario.'' Sevka nije propustila priliku da pohvali Gorana Bregovića, istaknuvši da je rad sa njim ''dragoceno iskustvo'' .''Album 'Zdravo, Marijo' je po mom mišljenju odličan. Brega je jedan od najtalentovanijih muzičara sa ovih prostora, njegove melodije su toliko razigrane, što mi odgovara, u njima uživam. Kod Gorana nema tvrdoglavosti, on je čovek emocija, muzičar koji zna znanje"  kazala je Severina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Severinin praznik u Parizu

Napokon je i Severina Parizu rekla - volim te Naime, atraktivna Splićanka je u gradu na Seni na poziv hrvatskih zastupnika francuske kozmetike "Payot" u društvu verenika Slavka Šajinovića provela pet nezaboravnih dana. Bio je to neplanirani odmor poznatog para koji se pretvorio u najlepšu moguću uspomenu. Iako su pojedini mediji uoči njihovog puta nagađali da će pevačica i njen dragi u francuskoj prestonici tajno venčati, do toga ipak nije došlo. Kako nisu imali nikakvih obaveza Seve i Slavko su svaki dan uživali u šetnjama gradom, kupovini, a pri kraju dana opustli bi se u pravom velnes hedonizmu - masažama, sauni i bazenu u jednom velikom pariskom spa centru. Osim u uživanju, Seve je vreme posvetila i kulturnom uzdizanju, pa je par posetio najpoznatije pariske muzeje, poput Luvra i Orsea, gde se pevačica fotografisala uz portret svoje imenjakinje, francuske novinarke sa kraja XIX veka. Posetili su i kabare "Krejzi hors", a Seve je posle toga zaključila kako su njihove plesačice "bezobrazno zgodne". Od svih lepota Pariza na Splićanku je najjači utisak ostavila romantična umetnička četvrt Monmatr, gde je kupila mnoštvo starinskih suvenira za dom. Odlično raspoložena nije odolela ni da zapeva najpoznatiju šansonu Edit Pjaf "La vie on rose". Čini se da Severinin život zaista jeste ružičast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

seve_01_796150380.jpg
(178.69 KB, 609x406)
seve_03_809125517.jpg
(101.05 KB, 356x533)
seve_07_213855988.jpg
(320.07 KB, 533x799)
seve_08_723580672.jpg
(206.37 KB, 533x799)
seve_10_918564908.jpg
(206.18 KB, 533x799)
seve_19_457347101.jpg
(164.38 KB, 356x533)
seve_27_379185110.jpg
(144.56 KB, 356x533)
seve_28_279373937.jpg
(101.67 KB, 356x533)
seve_29_932980083.jpg
(122.93 KB, 356x533)
seve_30_344557183.jpg
(209.75 KB, 609x406)
seve_32_729130463.jpg
(140.97 KB, 609x406)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Severina će novi album raditi sa Bregovićem
Zaražena Breginim pesmama
Ponedeljak - 30.11.2009
Iako su joj mnogi muzički kritičari u Hrvatskoj zamerili što joj je na aktuelnom albumu „Zdravo, Marijo“ Goran Bregović nametnuo svoj muzički stil „obojen“ turbo folkom, hrvatska pop pevačica Severina najavljuje da će i sledeći album raditi s Bregom.
Da te zle jezike obradujem vešću da s Bregovićem već dogovaram snimanje novog CD-a. Pristala sam da mi nametne svoj stil. Još odmalena sam njegov fan i zaražena sam njegovim pesmama. Pametno i brzo reaguje. Napravio mi je pesme pune energije i sve su to hitovi koje ću i ja bez dosade slušati godinama ističe Severina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Severina Vučković | Gloria | br. 332 | Izdanje: Srbija i Crna Gora

s1 (Custom).jpg
(367.44 KB, 1200x2000)
s2 (Custom).jpg
(293.29 KB, 1178x2000)
s3 (Custom).jpg
(493.27 KB, 1282x2000)
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 19:07:17 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 259
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Mar 2026, 10:35:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.169 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.