Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 05:54:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubio ženu u "samoodbrani"  (Pročitano 1046 puta)
27. Jan 2006, 12:28:22
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Ubio ženu u "samoodbrani"

Optuženi je oboleo od raka kostiju i u sud je došao sa bolničarem, u invalidskim kolicima

BEOGRAD - Milivoje Jovanović (54) iz sela Senaja, kod Mladenovca, izjavio je juče pred Okružnim sudom da mu je žao što je 2. avgusta prošle godine oko 21 sat, u porodičnoj kući, ubio iz pištolja suprugu Ankicu (48). Milivoje, inače teško oboleo od raka kostiju, zbog čega je vezan za krevet, u sud je došao u invalidskim kolicima i u pratnji bolničara.

Danijela Jovanović, ćerka ubice
Svi smo ga se plašili

Danijela Jovanović rekla je da su se ona i sestre plašile oca Milivoja i da je on bio autoritet zbog čega je "sve uvek bilo kako je on hteo". Ona je ispričala da je između njega i majke bilo verbalnih, ali i fizičkih sukoba i da je jednom oterao od kuće rečima: "Idi, ili ću te izneti u kovčegu". I pored toga ona se vratila kući i nastavila da brine o njemu. Majka se veoma plašila oca posle povratka iz Amerike, gde je on bio na lečenju, jer joj je tada rekao da mu mora dati njegov pištolj. Milivoje Jovanović je rekao da sa suprugom nije imao "neuobičajenih" sukoba.

- Bolje da sam ja otišao umesto nje, jer bi ona sada mogla da brine o naše tri ćerke. Meni su dani odbrojani. Trebao sam da joj dozvolim da me iskasapi - rekao je optuženi, a onda ispričao da se kritične večeri posvađao sa suprugom zbog novca i da ga je ona napala nožem.

- Rekla je: "Nećeš ti meni više da daješ na kašičicu", a onda me dva puta ubola. Borili smo se oko noža i uspeo sam da joj ga otmem i bacim, ali je ona ponovo uzela nož i tako me stavila pred svršen čin. Uzeo sam pištolj, koji je stajao kod uzglavlja, i nesumice pucao u njenom pravcu - rekao je Jovanović.

Da se nešto čudno dešava posumnjale su njihove tri ćerke koje stanuju u Beogradu. Zvale su roditelje, ali se niko nije javljao na telefon. Jedna od njih, Danijela Jovanović, izjavila je na suđenju da joj je otac rekao da tog dana ne dolazi kući u Senaju, kao i da je više puta zvao telefonom da vidi da li je i najmlađa ćerka kod nje.

- Više puta me je zvao na mobilni, što je neuobičajeno. Kada sam te večeri u nekoliko navrata telefonom zvala majku, prvo mi je rekao da je u bašti, potom u komšiluku, zatim u toaletu da bi mi u poslednjem razgovoru rekao da "ih pustim da spavaju i da su popili bensedine". Znala sam da on nikada ne pije bensedine i uhvatila me je panika jer je majka šećeraš. Od komšije sam saznala da je ubio majku - kroz suze je ispričala Danijela Jovanović.

Izvor: Glas Javnosti \ A. Savić
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 05:54:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.179 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.