Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:06:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šest godina od ubistva Zorana Đinđića  (Pročitano 40995 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung 
A ti bi Slobu vratio na vlast?
On ti je bio dobar?
Vjerovatno onda spadas medju onih 2% gradjana Srbije koji su se obogatili za vrijeme njegove vlasti?
Daj mi reci sta je to Slobo uradio dobro za Srbiju?

Smile  Smile

Nemam potrebe ja da vraćam bilo koga na vlast
"Slobu" su na vlast vratili, naslednici ovog pokojnika  Smile
Dalje nema potrebe da komentarišem...

Citat
Nekada je prilično teško uzdržati se od negativnih komentara, kada je reč o pokojniku..
Ovo je zaista jedinstven primer...malo je likova, kakav je bio ovaj mrtvak
Došao je na vlast, gazeći preko leševa ljudi, koji su časno poginuli braneći svoju zemlju od bombi njegovih nalogodavaca..
Nadam se da će doći dan, kada ćemo Tita vratiti hrvatima i ovog Djindjića njegovim Nemcima!!!

Ako zlikovcima, kako ih ti nazivas, porodica dolazi na grob, kako se zovu oni kojima porodica ne dolazi?
Heroji? Smiley

Nigde nisam upotrebio termin "zlikovci"...ali, slažem se delimično sa tobom, u pogledu termina, iako je sam termin isuvise blag, kada je reč o Titu i Djindjicu

Anea, ...Socijalisti su uspeli da izdejstvuju oslobadjajuću presudu za Marka Miloševića, ali ne i mogućnost da Marko i Mira posete Srbiju. Tako da je to razlog, posećivanja, tj neposećivanja groba
Doduše, iskren da budem...ne razumem, poentu priče....Isuviše se često hvataš za te posete grobovima...Ali, ok   Smile

« Poslednja izmena: 13. Mar 2009, 11:19:37 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Pa, cekaj... valjda je pater familias vazniji od par dana u bajboku... ili je to opet bolestina porodice Markovic na delu? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung 
Pa, cekaj... valjda je pater familias vazniji od par dana u bajboku... ili je to opet bolestina porodice Markovic na delu? Smiley

Smile Smile

Jbga, ko će ga znati..  Smile
Ipak si ti u pozicii da do tih odgovora dodješ pre mene..
Ipak su tvoji žuti u koaliciji sa strankom pomenute porodice Milošević-Marković Smile
A i iskren da budem, ja se lično i ne opterećujem toliko time...ko je koga, ili da li jeste ili nije došlo do posete na grobu..

I jednom i drugom je sada uzalud
Nema ni Džiki nista od toga, da li ga je posetila žena sa decom, ili nije  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
Ipak su tvoji žuti u koaliciji sa strankom pomenute porodice Milošević-Marković

Moji?
Djecace... ja ne spavam sa partijskom knjizicom pod jastukom Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung 
Citat
Ipak su tvoji žuti u koaliciji sa strankom pomenute porodice Milošević-Marković

Moji?
Djecace... ja ne spavam sa partijskom knjizicom pod jastukom Wink

Smile

Devojčice... nije partijska knjižica i to da li neko spava sa njome ili ne, merilo, nečije stranačke, partijske pripadnosti..
Ukoliko mi budeš potvrdila da koji slučajem nisi simpatizer, glasač žutih, imaćeš još više mojih simpatija...
A i ja ću ti se izviniti zbog toga što sam te povezao sa žutima  Smile
Ali i ja i ti znamo, koja politička opcija ima tvoje poverenje...tako da nema potrebe da prikrivaš svoje političko opredeljenje  Smile

P.S.

Veruj mi da i dok sam pisao prethodni komentar...znao sam da ćeš slično odgovoriti
Znao sam da ćeš se uhvatiti, za ono "moji"  Smile

A i ono "dječače", je bilo prilično...simpatično  Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2009, 11:59:24 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

Ne bih da se mešam ni da advokatišem ali mislim da je bedno s tvoje strane da uplićeš porodicu u ove tvoje rasprave...normalnim ljudima je ispod časti dirati u tudju porodicu. Ima primera i u suprotnom taboru koji ti ovde zdušno zastupaš...elem...sada ću ja da budem malko zlonameran, čisto da ti pokažem koliko je ogavno to što radiš...

Сукоб супруге и мајке Зорана Ђинђића на шестогодишњем помену убијеном премијеру

Мила и Ружица БЕЗ ПОЗДРАВА

Супруга и мајка убијеног премијера нису криле нетрпељивост, размењивале су оштре погледе, а са Ђинђићевом мајком није проговорио ни Зоранов син Лука, као ни Борис Тадић, нити било који други функционер ДС-а
Мила и њена ћерка Гордана стигле су на Ново гробље пре делегације ДС-а, положиле су корпу цвећа и запалиле свеће на Ђинђићевом гробу
Мила и Гордана окренуле су леђа Ружици док је полагала цвеће на Зоранов гроб

Ружица и Мила Ђинђић јуче нису ни реч проговориле, иако су обе биле на шестогодишњем помену Зорану Ђинђићу. Супруга и мајка убијеног премијера нису криле нетрпељивост, размењивале су оштре погледе, а са Ђинђићевом мајком није проговорио ни Зоранов син Лука, као ни Борис Тадић, нити било који други функционер ДС-а.
Мила Ђинђић је у пратњи ћерке Гордане на синовљев гроб стигла око пола једанаест.
Ћутке су положиле корпу са цвећем и запалиле свеће. Зоранова мајка је с времена на време намештала цвеће које су пријатељи и поштоваоци оставили на Ђинђићевом гробу.
Пола сата касније, на Ново гробље дошла је Ружица Ђинђић. У пратњи сина и највиших званичника Демократске странке, супруга убијеног премијера нетремице је гледала у свекрву.
Мила и Ружица су десетак минута размењивале оштре погледе, али се једна другој нису обратиле. Мили се није јавио ни Зоранов син Лука, али ни Борис Тадић, Бојан Пајтић, Драган Шутановац а ни остали челници ДС-а.
Када је поворка, предвођена Ружицом Ђинђић, пришла гробу, Ђинђићева мајка и сестра су им окренуле леђа и отишле са гробља.
После Ружице и Луке, ружу на Зоранов споменик спустио је председник Тадић, а за њим су се ређали министри Оливер Дулић, Слободан Милосављевић, Горан Богдановић, Светозар Чиплић, Драган Шутановац, премијер Мирко Цветковић, Бојан Пајтић и Душан Петровић.
Пошту Зорану Ђинђићу одали су и Гордана Чомић, Срђан Миливојевић, Марко Ђуришић, Саво Милошевић, Игор Микља, Драгољуб Мићуновић, Ружица Сокић, Зоран Алимпић...
После кратког задржавања поворка се упутила ка Немањиној 11, где су чланови Владе убијеном премијеру одали пошту на месту где је убијен.
Бившем председнику Владе пошту су одале и присталице ЛДП-а, а ту поворку предводио је лидер партије Чедомир Јовановић. Венац на Ђинђићев гроб положили су и функционери партије Богољуба Карића.
К. Б.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2009, 12:02:23 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung 

Ne bih da se mešam ni da advokatišem ali mislim da je bedno s tvoje strane da uplićeš porodicu u ove tvoje rasprave...normalnim ljudima je ispod časti dirati u tudju porodicu. Ima primera i u suprotnom taboru koji ti ovde zdušno zastupaš...elem...sada ću ja da budem malko zlonameran, čisto da ti pokažem koliko je ogavno to što radiš...

Сукоб супруге и мајке Зорана Ђинђића на шестогодишњем помену убијеном премијеру

Мила и Ружица БЕЗ ПОЗДРАВА

Супруга и мајка убијеног премијера нису криле нетрпељивост, размењивале су оштре погледе, а са Ђинђићевом мајком није проговорио ни Зоранов син Лука, као ни Борис Тадић, нити било који други функционер ДС-а
Мила и њена ћерка Гордана стигле су на Ново гробље пре делегације ДС-а, положиле су корпу цвећа и запалиле свеће на Ђинђићевом гробу
Мила и Гордана окренуле су леђа Ружици док је полагала цвеће на Зоранов гроб

Ружица и Мила Ђинђић јуче нису ни реч проговориле, иако су обе биле на шестогодишњем помену Зорану Ђинђићу. Супруга и мајка убијеног премијера нису криле нетрпељивост, размењивале су оштре погледе, а са Ђинђићевом мајком није проговорио ни Зоранов син Лука, као ни Борис Тадић, нити било који други функционер ДС-а.
Мила Ђинђић је у пратњи ћерке Гордане на синовљев гроб стигла око пола једанаест.
Ћутке су положиле корпу са цвећем и запалиле свеће. Зоранова мајка је с времена на време намештала цвеће које су пријатељи и поштоваоци оставили на Ђинђићевом гробу.
Пола сата касније, на Ново гробље дошла је Ружица Ђинђић. У пратњи сина и највиших званичника Демократске странке, супруга убијеног премијера нетремице је гледала у свекрву.
Мила и Ружица су десетак минута размењивале оштре погледе, али се једна другој нису обратиле. Мили се није јавио ни Зоранов син Лука, али ни Борис Тадић, Бојан Пајтић, Драган Шутановац а ни остали челници ДС-а.
Када је поворка, предвођена Ружицом Ђинђић, пришла гробу, Ђинђићева мајка и сестра су им окренуле леђа и отишле са гробља.
После Ружице и Луке, ружу на Зоранов споменик спустио је председник Тадић, а за њим су се ређали министри Оливер Дулић, Слободан Милосављевић, Горан Богдановић, Светозар Чиплић, Драган Шутановац, премијер Мирко Цветковић, Бојан Пајтић и Душан Петровић.
Пошту Зорану Ђинђићу одали су и Гордана Чомић, Срђан Миливојевић, Марко Ђуришић, Саво Милошевић, Игор Микља, Драгољуб Мићуновић, Ружица Сокић, Зоран Алимпић...
После кратког задржавања поворка се упутила ка Немањиној 11, где су чланови Владе убијеном премијеру одали пошту на месту где је убијен.
Бившем председнику Владе пошту су одале и присталице ЛДП-а, а ту поворку предводио је лидер партије Чедомир Јовановић. Венац на Ђинђићев гроб положили су и функционери партије Богољуба Карића.
К. Б.

Smile

Toliko zle krvi na grobu pater familiasa  Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
Devojčice... nije partijska knjižica i to da li neko spava sa njome ili ne, merilo, nečije stranačke, partijske pripadnosti..

Oh, pa jeste... ako neko nema partijsku knjizicu, lepljenje naziva i raznih boja je samo blebetanje...
Doduse, po tome si poznat... ali sta da se radi...
Nisi ti kriv... genetika... Wink

Citat
Ukoliko mi budeš potvrdila da koji slučajem nisi simpatizer, glasač žutih, imaćeš još više mojih simpatija...

Zaista ne smatram da sam ja tebi nesto duzna da dokazujem...

Citat
A i ja ću ti se izviniti zbog toga što sam te povezao sa žutima

Hvala, ali ne... Ne treba mi izvinjenje za koje moram da se pravdam... Smiley

Citat
Ali i ja i ti znamo, koja politička opcija ima tvoje poverenje...tako da nema potrebe da prikrivaš svoje političko opredeljenje

Ima jedan maaaali problem u tvojoj fantaziji... glasanje je tajno...
Ja mogu da znam, ali ti... nikako... trep...trep... trep... Smiley

Citat
P.S.

Veruj mi da i dok sam pisao prethodni komentar...znao sam da ćeš slično odgovoriti
Znao sam da ćeš se uhvatiti, za ono "moji"

Oh... Baba Vanga...

Citat
A i ono "dječače", je bilo prilično...simpatično

Nisi gledao obrazovni program JRT? Steta. Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung 
Citat

Oh, pa jeste... ako neko nema partijsku knjizicu, lepljenje naziva i raznih boja je samo blebetanje...
Doduse, po tome si poznat... ali sta da se radi...
Nisi ti kriv... genetika... Wink

Citat

Zaista ne smatram da sam ja tebi nesto duzna da dokazujem...

Citat
A i ja ću ti se izviniti zbog toga što sam te povezao sa žutima

Hvala, ali ne... Ne treba mi izvinjenje za koje moram da se pravdam... Smiley

Citat
Ali i ja i ti znamo, koja politička opcija ima tvoje poverenje...tako da nema potrebe da prikrivaš svoje političko opredeljenje

Ima jedan maaaali problem u tvojoj fantaziji... glasanje je tajno...
Ja mogu da znam, ali ti... nikako... trep...trep... trep... Smiley

Citat
P.S.

Znao sam da ćeš se uhvatiti, za ono "moji"

Oh... Baba Vanga...

Citat
A i ono "dječače", je bilo prilično...simpatično

Nisi gledao obrazovni program JRT? Steta. Smiley

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Nema pozivanja na histeriju...
Ah... steta...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:06:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.381 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.