Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 10:35:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šest godina od ubistva Zorana Đinđića  (Pročitano 41108 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
@simijon
Ja tebi nista ne zameram, ali mislim da nije uredu da se o Djindjicu cuje samo jedno isto misljenje, da bi sa njim do sada dostigli razvijenost Nemacke.
Sa druge strane nisam cuo nijedan medij koji je istrazivao njegovu vezu sa organizavanim kriminalom.

Iskreno najvise me je razocarao rts koji povodom godisnjice smrti Slobodana Milosevica nije ni pokusao da razvije neku polemiku (pozitivnu ili negativnu) o njegovom liku, delu i njegovoj smrti, dok danas imamo celodnevni program posvecen bivsem premijeru.
Neka se oproste od moje pretplate. Nece im pomoci ni sud u Strazburu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
hmmm....ma da...sigurno je i panic ubijen za vreme miloseviceve vlasti...u stvari...licno ga je milosevic ubio mozdanim talasima iz centralnog zatvora....

kad ljudi pocnu da preteruju i da okrecu cinjenice....za vreme slobe je bilo hiljade nezavisnih televizija i radio stanica...da ne govorim o stampanim medijima...i da je hteo da ih SVE zabrani to je bilo tehnicki neizvodljivo Smile Smile Smile Smile
Od sredine 98. uopšte nije bilo nezavisnih medija. Zašto sam ja u Beogradu onda bila u situaciji da ne mogu da slušam ni jednu oopozicionu radio stanicu osim ponekad Indeks kad poprave  kabl na dva-tri sata. Zašto nije bilo ni jednih opozicionih novina na trafici. Koja je to opoziciona TV bila vidljiva u Beogradu?
cisto da konstatujem jednu stvar:beograd nije SVE Smile

eto...npr u zrenjaninu tokom 98,99 i 2000 je funkcionisao tv santos i radio santos gde su se 24/7 vrteli djindjic,vesna pesic,korac,batic,velja,perisic i sva ostala ekipa iz dos-a...ni tv a ni radio nisu nijednom zabranjeni i nesmetano su emitovali svoj program Smile

Koliko je ljudi moglo da čuje taj opzicioni radio. U Beogradu, Novom Sadu i području između živi 1/3 Srbije i nije bilo slobodnog medija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
EC kako da ne, ako komandosi zauzmu Gazelu i prete da će napraviti masakr a država nema nikakav odgovor na to osim da im taj premijer ode mečki na rupu u Kulu i pregovara sa nekim tamo trećerazrednim šljamom iz legije stranaca.
Морам да признам да се не сећам да је прећено било каквим масакром  Smile
Није то по мени толико ни битно. Ја причам о народу. Он је у народу имао подршку тада. Сада се та политика показала у правом светлу - неизводљива је, погрешна, антисрпска па се народ вратио националном блоку у великој мери. Сад су се ови његови компањони лопуже успаничили јер више нису све и свја као 2000. и почиње гребање за власт - коалиције са СПСом и СПСовске методе на европски начин. Потребан је нови 5. октобар ал нема алтернативе!!

Ja sam ti već ranije rekla da sam i sama svesna šta sve u politici i državi ne valja i da podržavam svaku konstruktivnu akciju uključujući proteste.
Идемо 24ог ?  Smile  Јес да је другачији митинг ал да се увежбамо..

Iskreno najvise me je razocarao rts koji povodom godisnjice smrti Slobodana Milosevica nije ni pokusao da razvije neku polemiku (pozitivnu ili negativnu) o njegovom liku, delu i njegovoj smrti, dok danas imamo celodnevni program posvecen bivsem premijeru.
О овоме сам причао - пропаганда и контрола ума!
« Poslednja izmena: 12. Mar 2009, 23:37:39 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Zato je Kostunjavi neobavesten
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
santos se tada kao i sada cuje i vidi na teritoriji cele vojvodine...npr...moja tetka u beogradu hvata signal tv santos...

mada...mogu da spomenem i radio slobodna evropa...glas amerike....svi oni su emitovali na vise frekvencija i culi su se u celoj srbiji...da ne zaboravim i dojce vele... Smile

smesno mi je kad onda neko spomene kratko pamcenje a izgleda da se ja jedino secam ovih stvari Smile

samo mi jos napisi da se slobodna evropa u to vreme nije cula u beogradu i to ce biti hit Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
DW, Slobodna Evropa, WOA su strane stanice. Mogli su se pomću satelita gledati CNN, i svašta drugo ali ja govorim o našim domaćim medijima na kojima su bili naši novinari. Nikad ne možeš vervati stranim medijima, posebn onima čije su strane umešane u sukob.

Ja ne znam nikog ko je gledao taj tvoj Santos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
DW, Slobodna Evropa, WOA su strane stanice. Mogli su se pomću satelita gledati CNN, i svašta drugo ali ja govorim o našim domaćim medijima na kojima su bili naši novinari. Nikad ne možeš vervati stranim medijima, posebn onima čije su strane umešane u sukob.

Koji strani mediji su bili na strani milosevicevog rezima pa da im se neveruje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Nikad ne možeš vervati stranim medijima

aham...a zasto se onda djindjic i co. nisu skidali sa tih medija? Smile

Citat

ok...ne postoji rtv santos...eto lazem.... Smile

http://www.santosrtv.net/

Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Što se sad svađaš, ko je rekao da ne postoji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Što se sad svađaš, ko je rekao da ne postoji?
ne svadjam se...

npr...slusali su ga oni ljudi koji su na njemu culi poziv da se 5 oktobra krene za beograd...vise desetina autobusa iz zrenjanina i okoline i nebrojeno automobila Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 10:35:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.