Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 12:13:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šest godina od ubistva Zorana Đinđića  (Pročitano 41177 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Grokan luzerske priče o vladi, plakanju nad promašenom koalicijom i sve ostalo nemaju nikakve veze sa temom. Ima tema o vladi pa idi tamo i plači što je svet nepravedan.

Socijalisti su u politici zbog vlasti i uradili su ono što su smatrali razumnim kad su shvatili da se sa SRS i DSS ne mogu dgovoriti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Теорија завере ,што се тиче нас Србије стварно не постоји , да је нешто теорија завере онај ко је завереник би настојао да прикрије своје намере и оно шта ради би радио стихијски и сакривено , другим речима могло би се само наслутити .

Што се тиче Србије , све је тако очигледно и јасно , Америка ,нато ,еу се ни не труде да сакрију оно шта им је намера и како нас угњетавају,понижавају,уцењују,сакате нам територију и што је најгоре не намеравају да се зауставе .
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
@Gambino
Mnogo politicara...mnogo njih je profitiralo Djinjdjicevom smrcu, sto pozicije, sto opozicije...
Naravno da Tadic ne bi bio predsednik DS-a jer bi to bio Djindjic, zasto je  Kostunica imao koristi...pa zato sto je za Zivkovica bio deset u celo... i da ne nabrajam u nedogled...
Tako da prica oko toga ko je to konkretno ne pije vodu...mnogim politicarima je njegova smrt donela svega i svacega...
A ovo sa ruske televizije je obicna lakrdija, proizvoljno razmisljanje ili smisljena provokacija za neciji racun jednog lika koji cita vesti...nikakav zvanican stav nekoga, vec nesto sto je lupio i ostao ziv... Smile
Pa on je oko sebe okupio sve same poltrone a nije bilo pitanje dali Kostunica ili Zivkovic nego Zivkovic ili neko drugi iz DS.Ali ko kad su ili nesposobni poltroni ili su imali toliko putera na glavi da su morali da ih se rese.Ipak je DJindjic kreirao kadrovsku politiku stranke.
Simijon oces konkretnije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
On je sastavio koaliciju od neverovatno velikog broja stranaka i egomanijaka koja je funkcionisala tako što je Zoran gurao a ostali vukli svak na svoju stranu. Danas je čudo imati stabilnu vladu sa ovim strankama koje su sve uglavnom socijaldemokratskog profila. A ta vlada je objedinjavala i liberale i socijaliste i demokrate i rojaliste.

« Poslednja izmena: 12. Mar 2009, 21:26:49 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
И мислиш да би остала стабилна?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
On je sastavio koaliciju od neverovatno velikog broja stranaka i egomanijaka koja je funkcionisala tako što je Zoran gurao a ostali vukli svak na svoju stranu. Danas je čudo imati stabilnu vladu sa ovim strankama koje su sve uglavnom socijaldemokratskog profila. A ta vlada je objedinjavala i liberale i socijaliste i demokrate i rojaliste.

Pa to je tacno.Okupio ih je oko sebe da osvoji vlast.Vlast je osvojena i tu po meni pravi najvecu gresku.Umesto da se resi losih, vlasti i malverzacijama zeljnih politicara i biznismena on njihove pozicije jos ojacava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 

Pa to je tacno.Okupio ih je oko sebe da osvoji vlast.Vlast je osvojena i tu po meni pravi najvecu gresku.Umesto da se resi losih, vlasti i malverzacijama zeljnih politicara i biznismena on njihove pozicije jos ojacava.
On je u času kad je ubijen ušao u prekomponovanje vlade. Tražio je ostavke nekoliko podpretsednika i ministara zbog konkretnih razloga.

EC zar je stabilna vlada Voje Neobaveštenog uradila nešto dobro?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Svaka partija je ogledalo njenog vodje.Nelogicno je reci da je DJindjic bio dobar politicar i dobar vodja a stranka nesredjena i kadrovski tanka.Pa pogledajte sta se desilo u stranci posle njegove smrti.Sta je sve isplivalo na povrsinu.Niko me nemoze ubediti da on to nije znao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Koliko ti je godina Grokane. Ov me zanima samo da znam da li se sećaš stvari ili su ti pričali odnosno da znam koliko ja opštirno treba da ti objašnjavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Koliko ti je godina Grokane. Ov me zanima samo da znam da li se sećaš stvari ili su ti pričali odnosno da znam koliko ja opštirno treba da ti objašnjavam.
Secam se svega   39
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 12:13:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.