Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šest bračnih tajni koje morate sakriti od prijatelja  (Pročitano 2768 puta)
27. Avg 2012, 19:17:19
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Šest bračnih tajni koje morate sakriti od prijatelja

Žena, Foto: Shutterstock, 27. 08. 2012. 00:02
Komentara 0 | Preporuka 0

Lepo je imati prijateljice kojima možete da poverite svaku tajnu i s kojima možete sve da delite, ali postoje neke stvari iz vašeg bračnog života koje čak ni vaša najbolja prijateljica ne treba da zna.

Ne odajte bračne tajne olako, dug jezik može da vas košta prijateljstva ili u gorem slučaju braka. Saznajte koje bračne tajne, za dobrobit vaše bračne zajednice, je najbolje zadržati između vas i vašeg supruga.

1. MISLITE DA SE VAŠ MUŽ (OPET) PONAŠA KAO BUDALA
Dobro je pojadati se prijateljici o tome da vas suprug ponekad izluđuje. Malo prigovaranja je u redu, ali treba znati kada stati jer kad jednom uverite prijateljice da vam je suprug budala, one to neće lako zaboraviti.
Vas će ljutnja proći i možda ćete i zaboraviti kakvim ste sve pridevima u afektu častili muža pred prijateljicama, ali one će ih jako dobro zapamtiti.

2. KOLIKO VAS DVOJE ZARAĐUJETE
Već je dovoljno što parovi često upoređuju ko ima veću kuću, ko vozi bolji automobil, pa je informaciju o tome kolike plate imate vi i vaš životni partner bolje zadržati za sebe. U suprotnom, prijatelji bi mogli da vas nepravedno procene ili precene.
Sigurno ne želite da prijatelji vaše probleme smatraju nevažnima jer misle da zarađujete previše novca da biste imali prave probleme. Ili da se smatraju superiornijim jer zarađuju više od vas – iako pravi prijatelji ne bi radili ni jedno ni drugo, bar ne svesno. Ako želite da zadržite sklad u prijateljstvu, stanje vaših bračnih finansija neka ostane privatna stvar.

3. KOJE OD VAŠIH PRIJATELJICA VAŠ MUŽ NE VOLI
Nemojte dozvoliti da vas bračni život udalji od prijateljica. Ako se vašoj bliskoj prijateljici ne sviđa vaš muž, ili obrnuto, nemojte mu to reći (ili njoj). O tim nesimpatijama nemojte govoriti ni ostalim prijateljicama, pogotovo ako ta prijateljica ničime nije zaslužila netrpeljivost od strane vašeg supruga.

4. SOČNE DETALJE IZ VAŠEG SEKSUALNOG ŽIVOTA
Zabavno je sa ženskim društvom čavrljati o seksu, upoređivati partnerove veštine i hvaliti se sjajnim bračnim seksualnim životom, ali neke detalje iz spavaće sobe bolje zadržite za sebe. Otkrijete li devojkama, na primer, nadimak koji ste dali njegovom penisu može da se dogodi da narednih nekoliko meseci vašeg muža neće moći da pogledaju u oči. Veličina njegovog penisa, fetiši koje voli i slični intimni detalji takođe neka ostanu između vas dvoje.

5. KOLIKI SU VAM DUGOVI
Skoro svaki bračni par ima kredite i dugove, a bili oni veliki ili mali nisu tema o kojoj treba razgovarati s prijateljima. Oni će se možda uvrediti ako se hvalite time kako se vama i vašem suprugu tokom godina skupilo malo dugova. Ako se pak jadate da ste u velikim dugovima, prijatelji vas možda neće pozvati na zajedničko letovanje u strahu da će delom i vas morati da finansiraju jer su u boljoj finansijskoj situaciji, piše Zadovoljna.

6. S KIME BISTE SPAVALI OD VAŠIH PRIJATELJA
Neki bračni parovi šale se s kime bi od svojih prijatelja spavali. Normalno je imati fantazije, ali opasno je deliti ih s drugima. Kažete li prijateljici da maštate o mužu druge prijateljice i njoj se vaša tajna omakne u društvu, možete se dovesti u vrlo neprijatnu situaciju. Zato ovu tajnu nemojte da delite ni sa kim drugim osim sa suprugom. Dobro razmislite pre nego što kažete i njemu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
4

Desilo se da nam drugarica prepričava detalje... bilo mi je muka baš (neprijatno )   Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Qtek 666
4

Desilo se da nam drugarica prepričava detalje... bilo mi je muka baš (neprijatno )   Smile
Ono jes, samo što to nema baš veze s tim da li je u braku, al ume da bude nezgodno, mislim, ako ne planira da te uključi u taj njen seksualni život.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
 Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Pa jel planira drugarica da te ukljuci u njen seksualni zivot... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
4. SOČNE DETALJE IZ VAŠEG SEKSUALNOG ŽIVOTA

Koliko god da sam sa nekim dobar prijatelj, ovakve nebuloze niti pričam niti sam čula od svojih prijateljica.  Smile

Jednom sam bila u ženskom društvu gde je jedna (a tada sam je videla tek drugi put u životu) počela da priča nekakve detalje iz njenog poslednjeg sexualnog iskustva. Smučila mi se i naravno da sam kasnije izbegavala njeno društvo.

Wtf pa valjda postoji nešto u životu što nije za treći par ušiju  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Pa jel planira drugarica da te ukljuci u njen seksualni zivot... Smile

Pričala je o njihovoj intimi i bilo me blam,ne volim takve stvari. Ni šta radite,ni šta volite u tom pogledu..zato ste par i zato je to intima i zato me zanima samo ako je njoj i svakoj drugoj neko nešto lijepo priredio ili ne daj bože napravio neki problem,pa joj treba pomoć.
I da,idući put mi je bilo muka pred njim,znaš nešto o njemu,on to ne zna da ti znaš i glupo je što to uopšte znaš,kad nisi ni pitao  Smile

stvarno sem te epizode nije bilo sličnih ,fala bogu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Dobro ona ocigledno smatra da ti treba da znas...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.