Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 16:41:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seselj srpski junak i mucenik da ili ne?  (Pročitano 28821 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Kakva bre Krajina, kakvi bakraci...

Na ovom forumu ima izgleda dosta onih sto jos uvek zive u iluzijama.Zar ce Krajinu da vrate oni koji su je zauvek izgubili.Oni isti koji nisu prihvatili plan Z4, koji je ukljicivao vladu, parlament i zastavu za Srpsku Krajinu, sa obrazlozenjem da ne prihvataju nametnuta resenja?!
Kao posledica te politike stotine hiljada ljudi je na traktorima doslo u Srbiju, koja se prema njima ophodila kao sa ciganima(mislim na tadasnju vlast).

Jos bi samo hteo da podsetim da je ovo 2006. godina, dakle da su prosle (vesele) devedesete, i da se NIKADA nece vratiti.I tacka. Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
mrsko mi je da sada pisem poedinacno  ali odgovor je otprilike ovakav...

kada ste na zurci koja je trula i losa... ili idite ili se smarajte ili probajte da je promenite.

kome nije jasno pojasnicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mrsko mi je da sada pisem poedinacno  ali odgovor je otprilike ovakav...

kada ste na zurci koja je trula i losa... ili idite ili se smarajte ili probajte da je promenite.

Sve zavisi od toga ko pokušava da je promeni, jer neki likovi od loše "žurke" znaju, pokazali su to već, da naprave najgoru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mrsko mi je da sada pisem poedinacno ali odgovor je otprilike ovakav...

Sve zavisi od toga ko pokušava da je promeni, jer neki likovi od loše "žurke" znaju, pokazali su to već, da naprave najgoru

Ma kakvu zurku - kosmar :[94]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
ovu nasu zurku bi hteo da napusti i organizator ali ceka da svi odu pa da pokupi pice koje nije popijeno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
cni , ako smo "mi" izgubili RSK, ajde je vi vratite, dobri ste sa Solanom.
A pitajte i Siptare,Hrvate i Muslimane da li zaista u vama vide prijatelja ili samo jos jednog Srbina ?
Zasto se zapadna politika koju vi volite da generalizujete kao "medjunarodna zajednica", uopste nije promenila prema Srbiji posle 5.oktobra ?
Mozda treba da nas ubedite da je Sloba bio vece zlo od hitlera, ali ja danas ne vidim Nemacku koja daje deo teritorije Jevrejima i placa reparaciju svim nacijama koje je unesrecila.
Ja danas vidim veliku Nemacku ujedinjenu koja bombarduje ponovo one koje nije uspela da dotuce pre pola veka i citam feljtone o hitlerovim oficirima koji u miru umiru u demokratskim S.A.D. radeci za pentagon, fbi ...
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kao što jedan kineski mislilac davno reče: kako mogu izgubiti nešto što nikada nisam imao
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Kao sto Pablo Loko rece jednom: "Slusaj, moras slusati ako zelis da cujes!"
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da ko ima uši čut će
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cni , ako smo "mi" izgubili RSK, ajde je vi vratite, dobri ste sa Solanom.
A pitajte i Siptare,Hrvate i Muslimane da li zaista u vama vide prijatelja ili samo jos jednog Srbina ?
Zasto se zapadna politika koju vi volite da generalizujete kao "medjunarodna zajednica", uopste nije promenila prema Srbiji posle 5.oktobra ?
Mozda treba da nas ubedite da je Sloba bio vece zlo od hitlera, ali ja danas ne vidim Nemacku koja daje deo teritorije Jevrejima i placa reparaciju svim nacijama koje je unesrecila.
Ja danas vidim veliku Nemacku ujedinjenu koja bombarduje ponovo one koje nije uspela da dotuce pre pola veka i citam feljtone o hitlerovim oficirima koji u miru umiru u demokratskim S.A.D. radeci za pentagon, fbi ...

Cak i da mozemo da povratimo Krajinu, to vi od nas nemate moralno pravo da trazite, jer ste je izgubili.Ustvari bolje je pitanje kako nesto da povratimo kada nikada nije ni bilo nase.Zna se da se granica Srbije na zapadu uvek granicila sa Drinom, tako da Krajina nikada nije bila u Srbiji( cak ni kada smo bili najveci za vreme cara Dusana, jer tamo nije tada ni bilo Srba).Krajina je bila Srpska samo u glavama budala i iskompleksiranih i kleustofobicnih ljudi, potut Seselja i ostalih, koji su prost narod kupovali slicnim pricama i granicama koje bi Srbija trebala da zauzima na zapadu (Orlobag, Karlovac i Virovitica).Zalosno je sto i pored svega ima jos uvek ljudi koji veruju u te bajke, iako vise ni sami radikali su zapostavili istu.

Da se politika zapada prema nama nije promenila posle 5. oktobra, to nema veze sa mozgom.Pa do pre 7-8 godina mi smo bili u nevidjenoj izolaciji i ovde su padale bombe( kao posledica teorija zavere prema Srpskom narodu, rekli bi neki).
To sto nas jos uvek gledaju ispod oka, to je posledica politike 90-ih, pa nas ucenjuju i traze i vise nego sto treba, kao dokaz da smo se te politike za sva vremena odrekli.

Sto se Nemaca tice, oni su godinama bili u okupaciji ( istocni deo je pripadao Rusima; a zapadni Amerikancima, Englezima i Francuzima), tako da su oni svoju cenu platili, i vise se ta politika nemoze vratiti, novi Hitler u Nemackoj se nece pojaviti.Uostalom znate li koliko je Nemaca zivelo pre Drugog svetskog rata u Vojvodini? Gde su oni sad? To je jednostavno tako, platili su cenu Hitlerove politike,  to JE ISTORIJA !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 16:41:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.