Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:19:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seselj srpski junak i mucenik da ili ne?  (Pročitano 29440 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia n80
nbns ajd bre ne kenjaj vise vidim poginu ovde covece da branis ove supendare radikale,jel tebi bre jasno da su to sve supendare i da ako bude srece zavrsice sve zajeno u paketu sa ratkom mladicem u bajboku a neki nek idu kod slobe
IP sačuvana
social share
hjkjkjkjk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
nbns ajd bre ne kenjaj vise vidim poginu ovde covece da branis ove supendare radikale,jel tebi bre jasno da su to sve supendare i da ako bude srece zavrsice sve zajeno u paketu sa ratkom mladicem u bajboku a neki nek idu kod slobe

goksi79 ajd bre ne kenjaj vise vidim poginu ovde covece da branis ove supendare demokrate,jel tebi bre jasno da su to sve supendare i da ako bude srece zavrsice sve zajeno u paketu sa ratkom mladicem u bajboku a neki nek idu kod djikija

jel vidis kako je univerzalno...

deluje mi post nekako uspaniceno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
DaniloBG---

Svaka ti cast na tvojim komentarima...sve stoji na mjestu i podpuno si u pravu... Smile

NBNS

pozdravljam te hehehehe posto vidim i ovdje ti ide tesko.... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ttt1

citaj malo po forumu

@danilobg

ono za rat oni su se nelegitimno odcepili od sfrj i normalno je da je bilo rata na njihovim teritorijama.
meni je samo krvo sto se mi nismo odcepili od njih.

ekonomija u vreme milosevica je bila manjim delomom unistavana od strane njega vec je vise unistavana od strane sankcija i gubljenje repromaterijala od strane bivsih republika. ali zatim danas je veliki broj extra profitabilnih fabrika prodato nepotrebno... e tu je ta kradja... recimo Beocinska fabrika cementa... kjnaz milos....

strategija zemlje bi trebala da bude da se privreda podigne postepeno a ne rasproda... jel mi skoro vise i nemamo sta da prodamo a pritom smo pare od prodaja podelili kao plate... to nije dobra ekonomija

Mediji su danas isti kao i u vreme milosevica... samo sto sada vuku na drugu stranu.

nbns
evo opet da ti nesto kazem kao sto su ljudi na ovom forumu i prije pisali. tvoj veliki idol milosevic, i cini mi se da je samo tvoj ovde hvala bogu, je prvi koji je ucinio nesto nelegitimno a to jeste ukinuo autonomiju vojvodine i kosova 89. neznam koliko se puta mra ovo spomenuti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Tako je SavonaSavi,ali nazalost to NBSDSRS mozes da pricas danima ne to njemu nepredstavlja nista..za njega samo ono znaci sta su drugi prekrsavali a njegov idol i popzvijezda Milosevic on je bezgrijesan covjek...

dodji vec nednom pameti NBSDSRSu i pogledaj u oci da je cjeli raspad pocelo od toga sto je Milosevic htio da dodje na vlast u vec ionako oslabljenoj Jugoslaviji,sa time sto je ukinuo Autonomiju Vojvodini i Kosovu sa time je prvi poceo da preksrava ustav a to sve radi toga jer su mu trebali glasaci koji ce ga dignuti na stolicu od kuda on moze da diriguje drugima....

A neznam dali ste gledali jedan dokumentarac,radi se vec pri kraju rata u Hrvatskoj i kada kaze Seselj srbima u Hrvatskoj : Mi imamo Beograd i Srbiju tu nas nece napasti,i ako izgubimo ovaj rat a sta imate vi? On je dobro znao kako ce se zavrsiti sve jer nitko nije u stanju da tako nesto stvori sto su htjeli Milosevic i Seselj u staroj Jugi...

Ljepo mi je citati komentare normalnih ljudi i hvala vam na tome da se uvijek borite protiv toga zla...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
pogresili ste za idola... da ste pratili malo bolje moje postove videli bi koliko sam puta napljuvao milosevica.

Ali ipored toga on mi je drazi nego neke nase bitange i anti srbi...

da li te dve autonomije postoje?

da su ukinute kosovo ne bi bilo gde je sada...

@tiger2005

ti kao hrvat koji kao pokusava da dokaze da ste vi mnogo dobri ljudi... trebao bi da stavis i franju i milosevica zajdno jer zbog njih dvojice si ti dobio drzavu...

Ti si se opredelio kako bi se to ovde reklo da si ustasa tako da sta god da napises protiv srbije je pozitivno za nas i na tvoje postove apsolutno necu vise citati sem na remama gde branih i dicis hrvatsku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
pogresili ste za idola... da ste pratili malo bolje moje postove videli bi koliko sam puta napljuvao milosevica.

Ali ipored toga on mi je drazi nego neke nase bitange i anti srbi...

da li te dve autonomije postoje?

da su ukinute kosovo ne bi bilo gde je sada...

@tiger2005

ti kao hrvat koji kao pokusava da dokaze da ste vi mnogo dobri ljudi... trebao bi da stavis i franju i milosevica zajdno jer zbog njih dvojice si ti dobio drzavu...

Ti si se opredelio kako bi se to ovde reklo da si ustasa tako da sta god da napises protiv srbije je pozitivno za nas i na tvoje postove apsolutno necu vise citati sem na remama gde branih i dicis hrvatsku.

Ja nisam nigdje govorio da smo mi mnogo dobri ali tvoja pamet tebi to neda da razbistra jer ti sa svakim tko ima kritike prema Srbiji  odma gledas kao izdajicu,ustasu,Vatikan i sve sve ostalo samo eto nemamo realnosti nego bas takvi kao ti sto stavljaju u svoj banner Seselja i Milosevica i stop B92 toliko o tome tko je ovdje se predstavio kao Cetnik a tko kao Ustasa...i dobro si rekao znaci za tebe i takve svatko ko se javi i nesto kritikuje Srbiju on je Ustasa kako se samo plasite tih fantoma koji samo jos u knjigama postoje..boze boze...ali posto ti od drveta sumu nevidis onda mi je sve i jasno jer ja kazem zao mi je zbog nekih losijh situacija koje su se desavaju i desavale u Hrvatskoj ali kakvi ti to nemozes da citas to ti preskaces a od tebe nisam nigdje niti jednu rijec procitao da je negdje pogrijesila Srbija ili da je pocinila netko zlo...... ali dobro vidim da te vecina ovdje vidi kao nekoga tko je davno izgubio realnost jer previse slusas mitinge SRSsa,i o herojstvu i pacenicima od seselja koji je sve patio i pati taj junak junacki pa preko Mladica i Karadzica sve casni heroji srpskog naroda... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@nbns

ti si izgubljen slucaj. trebao bi da potrazis  Smile

izvini ali tako je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Znas NBNSRS da si imalo ovako razumljiv i normalno orijentisan a ne mrznjom gonjen i Radikalnoscu opicen bilo bi ti bolje da razmisljas kako dvije drzave kao nase mogu normalno da zive i grade zajedno da nam je to najbitnije da se kasnje djeca druze i nerazmisljaju o nekim radikalnim stavovima kao sto je kod tebe i takvih poput tebe.....tebi stvarno treba pomoc neka strucna i trebas slusati vise tvoje sunarodnjake koje su otvorene prema svemu i dobroj volji ljudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@SavoNaSavi

u cemu je tvoj problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:19:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.