Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:43:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seselj srpski junak i mucenik da ili ne?  (Pročitano 29254 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nbns, pozdrav iz Moskve.  Smile

decky, pa nije vajlda dr Sesa pisao dzaba sve te tolike, silne knjige?
« Poslednja izmena: 14. Jul 2006, 06:43:52 od gonzales »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Brzi - znas kako kazu, papir trpi sve. Knjige nikad nisu pisane za dzabe. Vidim pisanje mu ide dobro i u Hagu pa oni nasi prevodioci nemogu da postignu - izlomise se jadni da prevode njegove baljezgarije, psovke i ostale izlucevine njegovog nikad-nadjenog mozga.

Knjige su pisane za one koji hoce da citaju - pa navalite kome je odvolje.

IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
Sto se teme tice - Seki se nalazi tamo gde mu je mesto i bice dobro za Srbiju ako se nikada ne bude vratio odatle.

@nbns

Sinovac da te ja malko prozovem. Kada je Seslj pokazivao Srbiji koliko je dobar politicar i kad se borio za 'srpske interese' ti si piskio u pesku i igrao se sa auticima. Sta tebe pokrece da se sa 24 godine bavis politikom sa tolikim zarom i sa tolikim ponosom stojis iza jednog pro-fasiste kao sto je Seselj. Pa na Srbiju se gleda sad u svetu na ovaj nacin samo zbog toga sto u njoj u dalje postoje likovi kao sto je 'velikan' slpske politicke scene - jedino se nesto ne secam sta bi sa velikm slpskim glanicama Kalobag-Kalovac-Vivovitica - da nije i tu Vatikan umesao svoje prste majku mu.

na to sto si napisao da se po tebi sekselj nalazi tamo gde i treba siguran sam da tako mnogi poput tebe misli i za neke druge samo sto se seselj jos uvek moze ziv vratiti.

ono za pro-fasistu ne mozes da dokazes ni sa jednom normativnom definicijom i samim tim to nije tacno a ti to i sam donekle sigurno znas samo sto je lakse vikati kao canak da su srs fasisti.

te granice mene ne doticu tako da be za to bas briga.

e sada ono konkretno... posto sam ja lokal patriota... srs je jedina opcija u vojvodini koja nije za njeno otcepljenje... ama bas svi ostali znaci i Tadicevi i Kostunicini i Vukovi i Karicevi i Cedini su zajedno u koaliciji sa Cankom i Kaskom koji svaki dan propagitaju vojvodjanstvo u obliku nacije i ne zavisnosti... to se automacki manifestuje i na republicki nivo jer ako vladajuce stranke su same za odcepljenje jos jednog dela iz Srbije to nije dobro. O onim klasicnim ekonomskim pitanjima i privrednim sada necu ni da ti pisem jer ako si malo samo upucen onda znas i sam kako se i sta radi.

Sto se tice mojih godina... moje opredeljenje da li me interesuje ili ne interesuje i u kojoj meri ako me interesuje politika je samo moja stvar... u obliku da mi niko nece doneti bolje sutra ako se sam za to ne potrudim. Ti si to verovatno najbolje osetio jer si ti ziveo u onom periodu socijalizma i ravnopravnosti ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Prijatno sam iznenadjen sa odgovorom. Svaka cast kume i treba da se boris za ono u sta verujes.

Na zalost nisam siguran da ce tvoja ili bilo cija borba bilo sta promeniti u tome da li ce se Vojvodina odvojiti ili ne. Na kraju krajeva sta ti licno imas od toga. Molim te nemoj da naseds na ideoloske price o nacionalnom interesu - jer su mnogi moji drugari izginuli 90tih bez ikakve potrebe zarad tih istih nacionalnih interesa.

Sesalja sam nazvao fasistom jer se sa takvima identifikuje - extremno desnim partijama Evrope. Najbitniji razlog sto je otvoreno propagirao netrpeljivost i mrznju prema drugim nacijama i religijama. Donekle ju je i praktikovao kada je pokusao prilno iseljavanje Hrvata iz Vojvodine. Izvini ali nikada nisam opravdavao filozofije tipa: oko za oko i ono cuveno Slobino - ko nije sa nama on je protiv nas. Ono sto Canak i slicni njemu govore ne znam jer nisam bio tamo zadnjih 8 godina. Zbog ovog poslednjeg nemam pravo da ni tebi ni drugima govorim sta treba a sta ne treba da rade bar sto se politike tice ( a bogami ni drugih stvari).

Hag ne priznajem kao instituciju i ovaj svet bi bio srecniji da nikada nije doslo do toga da se Srbiji sudi na takav nacin. Ja i dalje samo tvrdim da su akcije ljudi kao sto je Seselj dovele do toga da se na tom nazovi sudu ne sudi samo njima nego i Srbiji i svima nama.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N70
Hrvatska budala,ratni zlocinac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
Hrvatska budala,ratni zlocinac

jedino ono budala moze da prodje... ovo ostalo ti je smesno.

prvo je tvoj nacionalizam - zbog takvih necemo u evropu
trece - nagadjanje bas kao i vlada

@decky999

samo ono sto se tice za vojvodinu... ako bude eu ovde onda nema granice tako da nije zbog nacionalnog interesa vec zbog cistog opstanka i kulturoloskog i fizickog.

ne znam koliko si upucen ali tamo gde ima madjara vise nego srba... srpski niko ne koristi jer svi ti se prvo obrate na madjarskom.

devojka mi je bas skoro bila u kanjizi sa njenima i imali su filing kao da su preko... nista i nigde na srpskom... a to je strasno.

koroz istoriju ima mnogo primera sta ste desi kada neko kulturoloski zavlada sa nekim
« Poslednja izmena: 14. Jul 2006, 13:01:28 od nbns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Citat
ne znam koliko si upucen ali tamo gde ima madjara vise nego srba... srpski niko ne koristi jer svi ti se prvo obrate na madjarskom.

Мислим да би требало овакве ствари контролисати....
« Poslednja izmena: 14. Jul 2006, 13:43:18 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hoce li neko da mi objasni koji je to problem u Vojvodini?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
Hoce li neko da mi objasni koji je to problem u Vojvodini?

evo ja cu ti objasniti koji je problem u Vojvodini iako to nije tema ovde.

napisi mi ti prvo sta znas o njoj u okvirima trnutne politike kaja se bazira na vremenskom periodu od Tita pa do danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma necu da pocnem da pricam od Kulina bana, ali mi nije jasno zasto neko zeli da stvori problem gde ga objektivno nema.To sto neki "veliki srbi" jedva cekaju da se desi neki incident( ne daj Boze na nacionalnoj osnovi) , da bi se oni ponudili kao zastitnici, je film koji smo gledali vise puta i koji nista dodro nije doneo( ni Srbima ni drugima).

Verovatno je problem sto u Vojvodini ne zive samo Srbi, vec tu ima Madjara, Slovaka, Rusina, i da ne nabrajam dalje.Vojvodina je najmultietnickija regija u Evropi, e ja ne vidim zasto bi to automatski bio minus.Lepota je u razlicitosti.Etnicki ciste zemje su po pravilu ucmale.

Iako za Kosovo svi kukamo, i kazemo da je uvek bilo nase( sto je tacno naravno), za Vojvodinu se to ne moze reci.Pre Prvog svetskog rata Vojvodina nikada nije bila nasa, osim sto su tu ziveli Srbi, koji su se iselili zbog Turaka.

Mislite o tome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:43:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.