Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seselj hagu: "Mozete da mi popusite kurac, Karla je kurva..."  (Pročitano 27232 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Po

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1162
Vojislav Šešelj, šef radikala, juče napunio 51 godinu

Treći rođendan iza rešetaka

BEOGRAD - Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, napunio je juče 51 godinu. Ovo je treći rođendan koji provodi u Ševeningenu. Da li je taj dan proveo svečano, uz iće i piće u kantini, nismo uspeli da saznamo, ali njegovi sledbenici u Srbiji sigurno ga nisu obeležili. Predsednik IO SRS Dragan Todorović čak je i zaboravio rođendan svog predsednika.

- U stranci nikada nismo obeležavali rođendane, iako se i privatno družimo. Ali, slave svetkujemo i to se zna. I kampanju prekidamo zbog slava - kaže Todorović. On će u petak posetiti Šešelja i tada će mu, kaže, čestitati rođendan.

- Sećam se anegdote od pre par godina, kad smo Toma (Nikolić) i ja pošli kod Voje poslom, baš 11. oktobra. Ponesem mu flašu viskija, mislim da je "Džoni Voker". Dođemo kod njega, i u šali kažem da proverimo da nema u kutiji i neke koverte s parama. Otvorim, kad ono, unutra samo pola flaše viskija. Zbog toga mi je Voja stalno prebacivao - priča Todorović. Šešelju je poželeo da "dokaže da odgovornost za sve što se ovde dešavalo snose SAD i Zapad i da je Haški sud politički proizvod Amerikanaca". Nataša Jovanović je k'o iz topa odgovorila da nije zaboravila Šešeljev rođendan.

- Moju čestitku za dobro zdravlje i odlučnost da nastavi sa borbom preneće mu Toma Nikolić koji će telefonom razgovarati sa njim - dodaje Jovanovićka.

"Glas javnosti"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
samo neka ga slavi, što duže ali u hagu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
@anja Stvarno je to rekao?!Mogli bi otvoriti temu Sekijevi biseri :>
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
mob
Alcatel 258
pa ja njega podrzavam ali stvrno ima ispada koji su  Smile
On je skonto ne mozes da ih pobedis zajebavaj ih dok polude iako ne volem slobu krivo mi jer je seselj upropastio njegovu odbranu. Ali malo poslusajte argumente Haga to je smesno sloba uvek ima 20 odgovora da opovrgne tvrdnje samo da se bar neko oslobodi da mi ne budemo zlocinci celog zivota
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
Citat
bar neko oslobodi da mi ne budemo zlocinci celog zivota

ti očigledno nisi shvatio bit haaga. tamo se ne sudi kolektivno jednom narodu, nego pojedincima. tamo se pokušava saznati šta se stvarno desilo na balkanu, koliko svatko ima udjela u tome, da bi se izbjegla mitomanija, a posebno žrtvomanija. ne veličam haag, niti smatram da je bezgrešan, al za sada je najbolje što nam se moglo desiti.

to što neki smatraju da se tamo time sudi srpskom (hrvatsko, bošnjačkom itd) narodu, sami su krivi. u haagu ima osoba koji pripadaju naciji kojoj i sama pripadam, što ne znači da sam ih samo zbog toga morala voljeti i podržavati, niti znači da ih samo zbog toga moram opravdavati. a kamo li da mislim da se sudeći njima indirektno sudi meni. glupost.
IP sačuvana
social share
First they came for the Jews and I did not speak out because I was not a Jew.
Then they came for the Communists and I did not speak out because I was not a Communist.
Then they came for the trade unionists and I did not speak out because I was not a trade unionist.
Then they came for me and there was no one left to speak out for me.

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Pa ne sudi se narodu nego pojedincu, ali omanji problem je taj što je u istom ex-srpski predsednik biran voljom naroda, a nije i vaš čak ni optužen, a trebalo je itekako, kao i onaj nesrećnik Izetbegović.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
Citat
Pa ne sudi se narodu nego pojedincu, ali omanji problem je taj što je u istom ex-srpski predsednik biran voljom naroda, a nije i vaš čak ni optužen, a trebalo je itekako, kao i onaj nesrećnik Izetbegović.

po meni ne postoji kolektivna krivica, nego pojedinačna. al naravno, kao što si naveo, postoji kolektivna odgovornost, i mada se za tu odgovornost ne odgovara kazneno, ona postoji kao moralna odgovornost, i svaki ponasob se treba zapitati gdje je njegova odgovornost. pošto nikad nisam niti podupirala, a kamo li glasala za ijednu nacionalističku stranku, barem po tom pitanju mogu mirne duše spavati.

a to što franjo tuđman nije optužen, ne igra veliku ulogu, jer optuženi su oni oko njega, ako čitaš optužnice itekako vidiš da nitko ne ekskulpira politički vrh. meni je iskreno žao što te osobe nisu optužene, iz čistog razloga da se konačno, barem pobliže sazna istina - kao što rekoh, dosta sa mitomanijom sa svih strana, dosta uzdizanje u nebesa, al dosta i nerazumnog pljuvanja po nekome. svakome prema zaslugama. svijet nije crno-bijel.
IP sačuvana
social share
First they came for the Jews and I did not speak out because I was not a Jew.
Then they came for the Communists and I did not speak out because I was not a Communist.
Then they came for the trade unionists and I did not speak out because I was not a trade unionist.
Then they came for me and there was no one left to speak out for me.

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
U pravu si Jane da se ne sudi celom narodu ali rad Haskog tribunala je sa mnogo aspekata problematican i pristrasan da podjemo od toga da se skoro kompletno SRPSKO rukovodstvo nalazi u Hagu i optuzeno je (a bice i osudjeno) pa se onda zato stice utisak da se sudi celom narodu.Drugo broj srpskih optuzenika je daleko veci od hrvatskih ui muslimanskih a i postavlja se pitanje zasto je Hag cekao da Tudjman umre pa da saopsti da je bio pod istragom?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Nijedan Musliman nije osuđen za zločine nad srbima osim Orića, a hag ću priznati samo ako makar i posthumno osudi ono što je radio Šušak and Co.
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.