Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 23:36:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mpeg video nema zvuka  (Pročitano 2023 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Evo skinuo sam ulead 250 mb i opet ne mogu da se snadjem. U opcijama nema nista sto bi mogao da podesim, a kada ucitam video fajl opet ga nabije na 7 gb. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Sony xperia
Ma to je nemoguce. Ima tu jos neceg. Kolika je duzina trajanja materijala, vremenski? Nije valjda da pokusavas da materijal od 3 sata sguras?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Fajl je 4.31 gb, a duzina jeste oko 3h, ali ne znam kakve to veze ima ako fajl moze da stane na dvd, a ti si rekao da je kompresija ista?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(82.85 KB, 484x452)
2.jpg
(36.07 KB, 875x21)
3.jpg
(95.38 KB, 585x564)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Sony xperia
E u tome i jeste fazon. Programi za konverziju u dvd, skoro upste se ne obaziru na kompresiju i time njen uticaj na krajnji reaultat. Oni rade prema vremenu. Vecina njih, ako ne i svi, su po difoltu namesteni za klip u trajanju od 90min. Tako i tretiraju disk, bez obzira sto pise na disku 120min. Uzmi klip uvedi u ulead i ispod ekrana za previju, povuci desni kraj slajdera, na pola. Time skracujes klip. Imam jedan klip od 40 min 1,8GB, sto preracunato na 180 min ispadne slicno kao kod tebe. U tome je fazon. Popunjavanje DVD-a se kreira prema trajanju klipa. Zato kada radim nesto gledam da to uklopim u 90min. E sada ti hoces 180 min tresnuti na disk. Ja sam koristio jednu prevaru. Odradim na hardu, u nekom folderu, kao da je dupli disk, sto ti i nero nudio 9GB. Onda odem u nero-ov nero recode/recode an entire dvd to dvd, i tamo uvedem disk odradjen na hardu. Sa desne strane ima opcija fit to target. On onda izjavi kao da je za toliko i toliko umanjio ovo ili ono. Kada to odradim uopste nisam primecivao gubitak u kvalitetu. Na taj nacin sam i film gospodara prstenova treci deo, koji je bio na disku dual, skinuo na obican dvd. Ispalo je super. Probaj neces se razocarati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia N82
Ja sam koristio jednu prevaru. Odradim na hardu, u nekom folderu, kao da je dupli disk, sto ti i nero nudio 9GB.

Ne znam kako ovo da uradim?

Citat
Onda odem u nero-ov nero recode/recode an entire dvd to dvd, i tamo uvedem disk odradjen na hardu. Sa desne strane ima opcija fit to target. On onda izjavi kao da je za toliko i toliko umanjio ovo ili ono. Kada to odradim uopste nisam primecivao gubitak u kvalitetu. Na taj nacin sam i film gospodara prstenova treci deo, koji je bio na disku dual, skinuo na obican dvd. Ispalo je super. Probaj neces se razocarati.

Pazi, Nero Vision mi vec nudi varijantu da smanji kvalitet i stavi sve na disk. Ne znam da li da prihvatim. Pretpostavljam da je rezultat isti kao i ovo rucno budzenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Sony xperia
Citat
Pazi, Nero Vision mi vec nudi varijantu da smanji kvalitet i stavi sve na disk. Ne znam da li da prihvatim. Pretpostavljam da je rezultat isti kao i ovo rucno budzenje?

Ne. Ne radi to. Tako ces izgubiti mnogo na kvalitetu.

Kada radis disk izaberi u vision destinaciju na hardu u nekom folderu i idi na opciju kao da je dual, kao da je DVD-9,8,5GB.  U tom folderu ces kao na dvd-u dobiti video_ts i audio_ts. E onda otvori nero recode. Ides na prvu opciju, recode an entire dvd to dvd.U novom prozoru na import dvd. Izaberi destinaciju onog foldera na hardu. Sa donje desne strane imas fit to target, cekiraj i u padajucem meniju ispod oznaci DVD-5. Next, trebas odrediti novu destinaciju, hard ili rezac. U donjem delu oznaci burn at once i high qualitu mode.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Uspelo je kooooooooooooooonacno. Uh al sam se namucio, da sam znao, odneo bih negde d ami neko to prebaci i da platim ko covek. Ova poslednja varijanta je uspela i dala sasvim dobre rezultate. Jedino dosta dugo traje ono prebacivanje na hard disk, ali dobro, ipak je na kraju sve dobro ispalo. Hvala jos jednom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Sony xperia
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Pa da mi nisi sve potanko objasnio, ne bih nikada uspeo. Tnx jos jednom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 23:36:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.27 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.