Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:14:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serije od kojih ste odustali  (Pročitano 18088 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Apple 5
Al najinteresantnije kako sam FlashForward batalio.Ide lepo serija sve ok svi zadovoljni i neznam tacno u kojoj epizodi se jako nasluti da ce zena glavnog junaka biti sa drugim.E sad ja volim prevare i intrige u serijama al sam ovde popizdeo  Smile ne znam zasto ni dan danas.I napisem ja tamo na temi da prestajem da pratim,medjutim na toj epizodi su ustvari i pukli,posle toga im se gledanost drasticno smanjila i na kraju su je i ukinuli.Znaci nisam samo ja popizdeo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
И мени се десило са Спартаком као и вама... погледао пилот насмејао се и баталио и потпуно заборавио на серију. Нарочито што сам мало пре тога погледао ХБО Рим.

А онда ми је у Бгд црко комп, и на Опен ИП ТВ сам гледао до 6. епизоде и схватио да се после смешних пар епизода претворила не само у гледљиву већ и одличну серију.

Чим сам се вратио кући скинуо сам све и погледао у даху, и нисам се покајао.

Svaka čast. Ti uspevaš sve serije da gledaš u dahu  Smile

Па обично их и гледам док не погледам све што је изашло... тај "дах" траје од 1 - 3 недеље у зависности од броја епизода.

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 19.0.1084.15
mob
Nokia C5-00
И мени се десило са Спартаком као и вама... погледао пилот насмејао се и баталио и потпуно заборавио на серију. Нарочито што сам мало пре тога погледао ХБО Рим.

А онда ми је у Бгд црко комп, и на Опен ИП ТВ сам гледао до 6. епизоде и схватио да се после смешних пар епизода претворила не само у гледљиву већ и одличну серију.

Чим сам се вратио кући скинуо сам све и погледао у даху, и нисам се покајао.

Svaka čast. Ti uspevaš sve serije da gledaš u dahu  Smile

За њега су чак и они фри дајвери вагинин дим... Не могу ни једну епизоду да издрже како ваља, а он целу серију у даху...

Шта да напишем сада а да монк не обрише поруку...  Smile
Одустао сам од Призон Брејка, пошто сам одгледао све четири сезоне и финале...  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
zaboravih prison break i bones ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
zaboravih prison break i bones ..

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Spartacus: Blood and Sand

Pogledah 2 minuta i beše mi dosta. Serija za klince. Nije ni čudo što se dane naložio na ovo. Verovatno pred ogledalom imitira likove ili u školici na velikom odmoru kopiraju scene borbe.
Mogu da ti kazem da dosta gresis u vezi sa istom. Serija jeste "paljevinska", alii je cak i sa te neke dramske strane odlicna(dobro opisano to vreme, prepirke medju vlastelom, odnos izmedju vlastele i gladijatora itd.) A Dzon Hana im je fantasticno "nosio" seriju prve dve sezone bas sa te dramske strane(nisam jos pogledao trecu, trebao bih ovih dana cim mi drug donese diskove jer me mrzi da skidam  Smile )

Zaboravio sam True Blood(zavrsio drugu sezonu i nikad odgledao do kraja) i One Tree Hill(smorili su me cim su poceli sa onim kada vise ne znaju sta ce da rade sa likovima pa im se desi nesto sjajno a onda 15 minuta kasnije neko sranje zbog kojih su posle ponovo u depresiji, i bore se sa svojim osecanjima itd.  Smile )
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Samo vi gledajte  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
House MD- svaki dan sve isto, na njegovom licnom planu nema pomaka
Private Practise - svi se jebu u krug - povraca mi se od toga.

najtacniji opis dat za pomenute serije

elem, nikad ih nisam bas pratila ali sam umela da zastanem kod njih u prevrtanju kanala - sad samo predjem preko brzinom Gonzalesa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia N73
Fringe jedina za sada,prestao jer sam se bio vratio Sopranovima,pa onda poceo Walking Dead,FlashForward i druge a nju nikako da nastavim a nije da mi je losa  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Obzirom da dobar deo svog slobodnog vremena provodim gledajući serije, pre nego što nekoj dam šansu prvo je dobro istražim, čitam šta pišu ljudi po netu, posebno ljudi ovde čiji filmski/serijski ukus i sama delim... Zato mi se desilo da sam samo od jedne odustala - The Pretender. Kod It's always funny in Philadelphia sam trenutno zapela jer sam pogledala previše epizoda odjednom, a to je serija koja MORA da se dozira; i kod The Mentalist-a, iz razloga što me trenutno okupira Fringe.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2012, 22:33:49 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:14:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.