Da li neko ima ili zna gde se mogu nabaviti sve epizode Prijatelja,Simpsonovih,Futurame,Sex & the city,Allo,Allo....Ili neke druge serije sa prevodom...
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
za sada prijatelje samo imas u inostranstvu i sve ostalo takodje. pokusaj preko e-bay-a, tamo mozes svasta da ubodes. ja sam skoro zavrsio sa prijateljima, a fali mi alo - alo, par diskova, ali nemaju prevod na srpski jer su uglavnom iz svice i drugih mu zemalja iz daleke na europe
Da li neko ima ili zna gde se mogu nabaviti sve epizode Prijatelja,Simpsonovih,Futurame,Sex & the city,Allo,Allo....Ili neke druge serije sa prevodom...
Jesi uspeo nabaviti serije simpsonovih? Ako si ih download-ovao reci mi sajt da ih i ja skinem Hvala
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Ja imam South Park, ako nekog zanima... Cartman and friends... :) Inace, za Sherlocka Holmesa (serije sa Jeremy Brettom) bih prodao i kompijuter, samo da dodjem do toga.. :) Ajd, pozdrav
Takodje imam nekoliko serijala Mucki.. I Autostoperski vodic kroz galaksiju - serije koje pravljene pre dvadesetak godina, i koje su puno bolje od ovog filma, bez obzira na tu cinjenicu.. i tako... imam i nesto simpsonovih..:) nisam ni znao sta sve imam dok nisam pogledao... kome treba neka vice ajd zdravo
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Sto se tice ponuda serija na DVD-u u Beogradu najbolji je Treci Svet u Sava centru. Imaju i sajt sa katalogom. Diskovi su iz Amerike pa su im cene malo heavy.Ali uvek ima ko moze da sebi to priusti!