E ovako ljudi, zainteresovan sam kupovati serije na dvd-u i to cak u vecim kolicinama ako su cene pristupacne.Konkretno me interesuju Simpsonovi - kompletna serija ali da bude dvd rip nikakav tv ili nesto trece.Sto se tice kupovine na vece kolicine mislim na preko 20 dvd diskova i to po ceni od 80-100 din.Ako ste vi ljudi koji imate dosta serija zainteresovani za prodaju obratite mi se na
damjan141185@yahoo.com i posaljite mi svoje kataloge pa cemo se lepo dogovoriti u vezi svega.Nadam se da ima zainteresovanih jer je u interesu vama da zaradite, a meni da skupim veci broj serija.Naravno napominjem jos jednom porudzbine bi bile preko 20 kom i cena od 80 do 100 din.
Dal neko ima sledeće crtane serije 1. Silver hawks 2. Mahoujin Guru Guru 3. Starzinger 4. Daitarn III 5. Saint Seiya (knights of zodiak) 6. Ronin Warriors 7. Transformers Armada 8. Bosco Adventure 9. Monster Rancher U slučaju da ima neko neka mi pošalje prvatnu poruku!A ako je bilo koji od ovih serijala na italijanskom utoliko bolje.