Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шеријатска полиција у Сарајеву  (Pročitano 7865 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Bla bla bla, Slobo pa Slobo. De su vasi Alija, gde je hrvatski Tudjman? Srbi bi trebalo ovo, Srbi bi trebalo ono, a sta ste vi trebali? Da radite sta vam padne napamet a mi da klimamo glavom?

Mani se pretpostavki molim te.

I da bosnjacki jezik ne postoji.

Citat
Ocito je da u posljednja dva vijeka broj muslimana u Srbiji je na vise puta manje i slicno.

Sta lupas bre? Cuj manje nego pre dva veka, znaci da se ne oslobadjamo od Turaka nego ko vi da primimo islam i da nam bude svima milina?

Boze me sacuvaj, je l znas bre ti 'de si dos'o?.

Da ali ti muslimani nisu samo Turci nego je bilo tu i Bosnjaka tako da ujedno na to mislim e sad vidis Hrvati nisu imali takve situacije da se sire i onda kada napadnes Hrvatsku tu vise nije bilo razgovora u tome je poenta nije nikako moglo biti ravnopravnosti izmedju Srba i Hrvata u toj Jugoslaviji,-
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
U danasnjoj Srbiji zive sledece nacije....Bosnjaci,Madjari,Albanci,Hrvati,Romi,Bugari,Rumuni...recimo ima oko 200 000 Crnogoraca. Pa onda Makedonci koji je prepuna Juzna Srbija i Vojvodina.Zatim Rusini,Bunjevci,Sokci,Slovaci,Cesi,Ukrajinci,Goranci,Njemci itd.

I pored svega toga nama neko iz Sarajeva da soli pamet o multietnicnosti? Strasno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Pazi to sto nisu dirani Bosnjaci iz Sandzaka i slicno ma nemoj o tome kroz istoriju su bili dovoljno dirani da su svedeni na tu i takvu mjeru: Ocito je da u posljednja dva vijeka broj muslimana u Srbiji je na vise puta manje i slicno.
A ja ti kazem multieticnost!=Jugoslavija to nisu isti pojmovi Jugoslavija nastaje u 19 20 vijeku multieticnost je sudbina ovih prostora i svi su dosli nekada kasnije nekad ranije ali niko od ovih naroda nije uzivao u svojim preseljenjima i zaista trba graditi multieticnost-- to je politicki koncept i kakav god hoces koncept od kojeg se ni na Sudnjem danu ne smije odreci

Ja uopste ne znam sta vi hocete od nas. Pa te pitam,sta smo mi Srbi trebali uraditi u tom periodu da bi vi bili zadovoljni? Konkretno u BiH. Objasni.

Jel ti smatras Otomansku Imperiju kao okupatorsku drzavu? Iskreno kazi.

Pa to za Otomansku imperiju-- sta ocekujes od mene musliman sam ono Turci za mene nisu samo sovajaci Bosnjaci su im se suprostavili u 19 vijeku , oni su mi i donijeli i vjeru.
I tu bi ja zavrsio.
A evo rekao sam par stvari za Srbe u Hrvatskoj a za Srbe u BiH nesto slicno dakle izaci na referendum prije Hrvata i Bosnjaka i dati svoj udio u izgradnji BiH.
A dacu ti gomilu primjera kako su se Srbi trebali osjecati tada -- uzmi bivsih sovjetskih drzava tu i danas ima puno Rusa i sve je sasvim OK.
Kazem to je moje misljenje odnosno u tom pravcu ja vidim solucije, znaci Srbi i u Hrvatskoj i u BiH da se nadju i zive u "blagostanju i sreci ""multietnickih durstava"""
Ovaj drugi pravac ti kazes Jugoslavija inad svega pa jesmo li svi vidjeli da je tu sve zapelo i otislo kvragu.ILI mozda i dalje mislis da je kao moglo drugacije.
I ja bih sada stavio tacku na ovo.Mislm imam svoje misljenje i tu je kraj ne mora me niko uznemiravati i ubjedjivati drugacije a necu ni ja nikoga

U danasnjoj Srbiji zive sledece nacije....Bosnjaci,Madjari,Albanci,Hrvati,Romi,Bugari,Rumuni...recimo ima oko 200 000 Crnogoraca. Pa onda Makedonci koji je prepuna Juzna Srbija i Vojvodina.Zatim Rusini,Bunjevci,Sokci,Slovaci,Cesi,Ukrajinci,Goranci,Njemci itd.

I pored svega toga nama neko iz Sarajeva da soli pamet o multietnicnosti? Strasno!

Ja nisam iz Sarajeva ali daj svi ti narodi imaju svoje maticne drzave sem Roma -- i mislim ipak je to Srbija i sad me tjeras da kaem kako se taj broj smanjuje tih drugih nacija

« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 02:03:27 od šofran »
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Bosnjaci nisu postojali pre dva veka, to prvo.

Drugo, u kom smislu su Hrvati bili neravnopravni u odnosu na Srbe bas me zanima? Je l u tome sto ih nismo tuzili za ratnu odstetu? Ili sto su dobili Istru iako su bili nacisticka drzava u Drugom svetskom ratu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ejs Istra ne mere se mjeriti vamo sa Vojvodinom ili sa Zemunom.
Ali ja sada idem da zavrsim ovo za nocas.
Mislim Istra ne znam da li je ikada bila naseljena i da je tu bilo plaho puno  naroda, kada su se A.U i Talijani raspizdili normalno da su Hrvati uzeli to tu Istru
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Pazi to sto nisu dirani Bosnjaci iz Sandzaka i slicno ma nemoj o tome kroz istoriju su bili dovoljno dirani da su svedeni na tu i takvu mjeru: Ocito je da u posljednja dva vijeka broj muslimana u Srbiji je na vise puta manje i slicno.
A ja ti kazem multieticnost!=Jugoslavija to nisu isti pojmovi Jugoslavija nastaje u 19 20 vijeku multieticnost je sudbina ovih prostora i svi su dosli nekada kasnije nekad ranije ali niko od ovih naroda nije uzivao u svojim preseljenjima i zaista trba graditi multieticnost-- to je politicki koncept i kakav god hoces koncept od kojeg se ni na Sudnjem danu ne smije odreci

Ja uopste ne znam sta vi hocete od nas. Pa te pitam,sta smo mi Srbi trebali uraditi u tom periodu da bi vi bili zadovoljni? Konkretno u BiH. Objasni.

Jel ti smatras Otomansku Imperiju kao okupatorsku drzavu? Iskreno kazi.

Pa to za Otomansku imperiju-- sta ocekujes od mene musliman sam ono Turci za mene nisu samo sovajaci Bosnjaci su im se suprostavili u 19 vijeku , oni su mi i donijeli i vjeru.
I tu bi ja zavrsio.
A evo rekao sam par stvari za Srbe u Hrvatskoj a za Srbe u BiH nesto slicno dakle izaci na referendum prije Hrvata i Bosnjaka i dati svoj udio u izgradnji BiH.
A dacu ti gomilu primjera kako su se Srbi trebali osjecati tada -- uzmi bivsih sovjetskih drzava tu i danas ima puno Rusa i sve je sasvim OK.
Kazem to je moje misljenje odnosno u tom pravcu ja vidim solucije, znaci Srbi i u Hrvatskoj i u BiH da se nadju i zive u "blagostanju i sreci ""multietnickih durstava"""
Ovaj drugi pravac ti kazes Jugoslavija inad svega pa jesmo li svi vidjeli da je tu sve zapelo i otislo kvragu.ILI mozda i dalje mislis da je kao moglo drugacije.
I ja bih sada stavio tacku na ovo.Mislm imam svoje misljenje i tu je kraj ne mora me niko uznemiravati i ubjedjivati drugacije a necu ni ja nikoga

Ma sve ok prijatelju.Samo se iznerviram kada neko iz Zenice ili Sarajeva govori nama Srbima o multietnicnosti. To me mnogo nervira.
U proslom komentaru sam zaboravio Grke i Turke kojih je bilo dosta na Kosovu,ali Kosovo nisam racunao kao dio Srbije. Eto,Albanci su govorili da su ugrozeni od Srba,a danas na Kosovu zive samo Albanci,sve ostale narode su protjerali. Jos malo,pa ce i Albanci iz Prizrena i Gnjilana poceti govoriti nama o multietnicnosti.A ne bih se zacudio ni da licno Hitler ustane i nama Srbima odrzi jedno predavanje o multietnicnosti i demokratiji.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 02:13:55 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Ma da bre. Slusaj ovako, Republika Srpska ce kad tad da se ocepi od BIH, ne zele ljudi vise sa vama i to je to, vi imate Federaciju, sa Hrvatima se lepo dogovorite kako cete je uredjivati, apsolutno nas ne zanima. Kako stvari stoje za sad je tako nesto tesko realizovati ali neka treba biti strpljiv i mudar i sve ce doci na svoje.

Nema tu mnogo filozofije, a verujem i da je tebi jasno kako stoje stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ma da bre. Slusaj ovako, Republika Srpska ce kad tad da se ocepi od BIH, ne zele ljudi vise sa vama i to je to, vi imate Federaciju, sa Hrvatima se lepo dogovorite kako cete je uredjivati, apsolutno nas ne zanima. Kako stvari stoje za sad je tako nesto tesko realizovati ali neka treba biti strpljiv i mudar i sve ce doci na svoje.

Nema tu mnogo filozofije, a verujem i da je tebi jasno kako stoje stvari.

Ma hoce Srbi sa njima u BiH,nego nece Bosnjaci sa nama. Kapiras? Oni hoce jedinstvenu BiH izdvojenu iz Jugoslavije,sa Pravoslavcima koji se izjasnjavaju kao Bosanci ili Bosnjaci.

Vidis li da citavo vrijeme mi zagovaramo neke Jugoslavije,a oni nas ne jebu 2%? Dakle,nece oni sa nama.Pa svaki Srbin bi odmah potpisao,ti takodje,Jugoslaviju sa Bosnom,kompromisnu zastavu itd. Ali Bosnjaci to ne zele.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 02:19:43 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Eh pa sad ti si vjerovatno iz Srbije i ti onako gospodski kazes da je kraj price kada se Srbi odvoje a ja opet mogu sad da povucem Sandzaklije i onda-- sta onda dobijete zemlje u obliku linije guje sa hiljadama kilometara granice i slicno znaci dobijete nesto sto nikada iste imali kao anemicnu djevojku recimo.
No svako ima svoj pravac u razmisljanju i slicno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Bilo bi idealno ako bi presli uz to i u Islam, Bosnjacima srece nikad kraja.

Oce mangupi da prave novu Jugoslaviju a razjebali staru, puca sve od logike e.

Citat
a ja opet mogu sad da povucem Sandzaklije

Pa i ne mozes, oni nemaju svoj definisan entitet granicom kao sto mi u Bosni gde smo starosedeoci imamo. Jebe vas logika i po tom pitanju.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 02:25:10 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.