Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шеријатска полиција у Сарајеву  (Pročitano 7868 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Imali smo vjeru bogumila, ako na to mislis.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Slusaj ovako, vi niste bogumili, vi nemate veze sa bogumilima niti ista govori u prilog toj vasoj sizofrenoj teoriji koju je sklepalo neko dete igrajuci se istorije. Ta teorija vam je toliko suplja i nerazumna da ne znam stvarno ko sa trunkom mozga moze, ne samo da povezuje svoje pretke vec da gradi nacionalni identitet na sacici brdjana koji su imali svoju hipi komunu posto su proterani iz Srbije negde po kamenjima i goletima Bosne.

Znaci u startu sedi 1. Masi se tema i vecito se razglaba o vasoj istoriji i vasem autohtonom prisustvu koje ne postoji.

Tako da ono, koncentrisi se na:

Шеријатска полиција у Сарајеву
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Bosnjaci su umislili da je Bosna samo njihova drzava.Kao,oni brane Bosnu koju neki tamo Srbi "napadaju".Smijesni su.

Glavna ideja Bosnjaka je da oni brane Bosnu a Srbi je napadaju..hahaha.Kao,oni brane grad Sarajevo.Od koga ga brane? Jel od Srba koji su starosjedioci u Sarajevu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Slusaj ovako, vi niste bogumili, vi nemate veze sa bogumilima niti ista govori u prilog toj vasoj sizofrenoj teoriji koju je sklepalo neko dete igrajuci se istorije. Ta teorija vam je toliko suplja i nerazumna da ne znam stvarno ko sa trunkom mozga moze, ne samo da povezuje svoje pretke vec da gradi nacionalni identitet na sacici brdjana koji su imali svoju hipi komunu posto su proterani iz Srbije negde po kamenjima i goletima Bosne.

Znaci u startu sedi 1. Masi se tema i vecito se razglaba o vasoj istoriji i vasem autohtonom prisustvu koje ne postoji.

Tako da ono, koncentrisi se na:

Шеријатска полиција у Сарајеву

U jje'o jesi se naostrio, osjecam se kao da mi stoji Deretic sa bajonetom iza ledja.

A rekao sam sve sto znam o tom osjecaju i potrebama danasnjih Sarajlija: ti mislis o njima i meni da smo Turci ili Poturice to je nesto drugo

Znas u Bosni nije grijeh da se slave praznici to su dani kada se ljudi zblizuju dijele kolace za Bajram ili jaja za Uskrs
A sve devijacije ili pretjerivanja ili nasilja Boze moj ne znam mozda i ima ali kazem ja u to ne vjerujem i mislim da je to laz.
Sarajlije se bas za ramaza cuvaju grijeha i razmisljaju  kako provesti sto revnosnije posjecivati omiljene pekare potom tu su i nocna sijela itd.
EJ ako ti je to neprirodno shvati da ovi ljudi ne znaju drugacije i kazem ti da i mnogi Srbi i Hrvati se raduju ramazanu u smmislu da idu kupovati ramazanske lepine.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Deretic je sarlatan isto kao ovi tvoji "istoricari", jedina razlika jeste da mi svoju istoriju i bez njega imamo a vi nemate.
Prosto je tako. Te ratne fore i bajonete ne kontam, bosnjaka opet genocidise cetnik istinom sta li.

Nemam pojma kakve praznike pominjes, ali koliko shvatam u Sarajevu je neki trip mira i blagostanja za sve vere i nacionalnosti i sreca svetska. Moguce.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Pa pominjem praznik u smislu da je sada u toku posljednji dani ramazana, a desio se jedan incident na pocetku ramazana i apsolutno nista vise.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
ма није ни битно,поента је на бајонет па где пукне  Smile

ХИСТОРИЈА ЈЕ ТО  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Pa pominjem praznik u smislu da je sada u toku posljednji dani ramazana, a desio se jedan incident na pocetku ramazana i apsolutno nista vise.

Apsolutno me zabole levo jaje za ramazan. Izgleda da sam necivilizovani genocidni hejter tog sranja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ali bi trebao biti tolerantan sto se tice toga , s jedne strane

S druge strane ja govorim oko cega se digla halabuka
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Sa koje kod strane da okrenes, apsolutno me zabole kurac. Jbg Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2013, 00:42:20 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.