Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шеријатска полиција у Сарајеву  (Pročitano 7836 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ama ja vama kazem ovako ne racunajte na tih 49% tleritorije , RS je po ustavu multietnicki to mora biti .
I taman posla da bi ja zbog tog multietnicizma vrijedjao vlastito dostojanstvo i sta sve ne
Ustvari multietnicizam  je nesto sa cime sam rodjen ali onaj ko misli da to zloupotrijebi pa da cerupa od mog naroda i ne samo naroda nego i mog komsije pa bio on i Srbin i Hrvat tu se zajebo.
Od toga nema nista, sta vi mislite da su vam ostaci JNA i vasa Slobina milicija napravili poligon sa imenom RS da se izivljavate nad drugim opet ste se zajebali .
Ako vam je ta pamet od roditelja ostala u amanet zapitajte se dobro da li je to to

A jos vidim amputacije tipa da se Bosnjaci u Bosni zele ponasati kao Srbi u Jugoslaviji i to pa cu i to sutra to jest danas mozda da obrazlozim da to nije i ne treba biti tako da pojasnim neke razlike izmedju te dvije situacije i slicnosti i da ujedno otklonim tu sumnju
« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 04:00:27 od šofran »
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Opet ovaj o Slobi.............

Ma vi ste bre hipici, ljudi bez nacionalnosti. Mi smo sami u sebe pucali tokom rata u Bosni. Ne mlati leba ti.

I nije nista, nego je Republika Srpska u principu poklon vama inace bi trebali kao sto su vas Turci isto, izgleda da volite ta menjanja religije kako koji osvajac dodje, da vas porobimo i pokrstimo, vratimo vam veru vasih predaka i da vidis kakva bi milina bila kad ti kazem.

Citat
A jos vidim amputacije tipa da se Bosnjaci u Bosni zele ponasati kao Srbi

Ne vidis amputacije jer ne secemo ni noge ni ruke nego pisemo po forumu. Kako smo se mi to Srbi ponasali u Jugoslaviji bas me zanima?
« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 04:02:47 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Molim te lijepo nemoj da seres i ovo za vjeru cu sutra odnosno danas da ti kazem.
Ja bi sada leci htio.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Pa idi lezi jebo te, mojne neki cetnik da te zadrzava, posle u novinama da citam kako vas genocidisemo i depravacijom sna.

Putuj igumane.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 04:04:23 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Opet ovaj o Slobi.............

Ma vi ste bre hipici, ljudi bez nacionalnosti. Mi smo sami u sebe pucali tokom rata u Bosni. Ne mlati leba ti.

I nije nista, nego je Republika Srpska u principu poklon vama inace bi trebali kao sto su vas Turci isto, izgleda da volite ta menjanja religije kako koji osvajac dodje, da vas porobimo i pokrstimo, vratimo vam veru vasih predaka i da vidis kakva bi milina bila kad ti kazem.

Citat
A jos vidim amputacije tipa da se Bosnjaci u Bosni zele ponasati kao Srbi

Ne vidis amputacije jer ne secemo ni noge ni ruke nego pisemo po forumu. Kako smo se mi to Srbi ponasali u Jugoslaviji bas me zanima?

Opet mene pitas a vrlo dobro znas da je to uvrijezeno misljenje Srboslavija Jugoslavija sjecas li se toga ja samo to zelim pojasniti sa svog ugla
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Ne secam se. Pa sto ste koji kurac ulazili u istu a? Bre nikad u zivotu drzavu niste imali ni vi ni Hrvati, nama to sranje nije ni trebalo, zbog vas smo ga napravili da budete slobodni a ne da vas Turci jebu i Hrvati da timare austrougarskke konje. Treba da nam slavite ime!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Pa evo ako je OK sad imas 15 jezika koji su derivat jednog te istog. Mislim meni ne smeta, neka prica svako kako zeli ali neka pravila moraju da postoje niti verujem u onu staru "ko tebe kamenom ti njega hlebom".

U ranijem tvom komentaru vidjeh da tvrdis da oni zele novu Jugoslaviju? Na osnovu cega si to primijetio?
na osnovu konstantne priče o multikultularizmu.

Pa mislis da bi Bosnjaci sada prihvatili neku novu Jugoslaviju? Koje je tvoje misljenje?
da prihvatili bi oni na jedan  uskrsnuće SFRJ! medjutim, svesni su oni da od toga nema ništa, a opet sve manje od te SFRJ nije adekvatna opcija njihovoj ideji o ravnopravnosti sa drugima. ne verujem, da bi prihvatili nekakv savez ili ideju o nekakvoj jugosferi sa srbijom, crnom gorom, makedonijom i kosovom a da se ništa ne promeni po pitanju unutrašnjeg uredjenja same BiH. pri tom mislim na autonomiju republike srpske u odnosu na sarajevo.
ali ideja o nakakvoj mini jugoslaviji u granicama same BiH, koju bi priznavali i hrvati, i srbi i muslimani, da. u kojoj se ne bi insistiralo na nacionalnom identitetu srba i hrvata, u kojoj bi BiH bila celovita sa centralom u sarajevu i osećajem svih da su bosanci i ništa sem toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
To ce da bude malo sutra. Ispadnemo mi kreteni, jednom, drugi put, treci put al negde tacka mora da se stavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
Dobar je sopran, trudi se. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Nemoj trudan da ostane leba ti, posle zena i hodza da ga vijaju po naselju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.