Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:25:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serija Seranovi na Studiu B  (Pročitano 79733 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ljudi kako da skinem epizode. el moze preko torenta ili bera shera. molim vas odgovorite,el neko ima vec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung e-250
ja sam skidao sa e-mule-a i skinuo sam pa jedno 50 epizoda ali nigde nemas prevod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da li nego zna da li su i dalje markus i eva u privatnom zivotu zajedno,tj Fran Perea i Veronika Sancez
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Motorola a925
Ljudi,moram da vas razocaram.... Situacija sa serijom je takva da je moja preporuka da gledate ove epizode koje se trentno daju na tv-u i da uzivate u delu serije zbog koga ova serija i jeste toliko dobra.. U stvari od 6 serijala,prva 2 su najbolja, 3 i 4 su dobri,5 seijal vec krece sa velikim problemima a 6 je totalni raspad i katastrofa. Vec od 4 serijala seriju napustaju Markos i Eva,ali se za razliku od Eve Markos vrati u nekoliko epizoda. To sve nekako covek prezivi,a onda pred kraj 5 serijala seriju napusta i Candela i vise se uopste ne pojavljuje. U tom momentu puca i budzet serije i poslednjih 20-ak epizoda se bukvalno odigrava iskljucivo u kuci Seranovih. Lucija je u seriji odprilike do sredine 6 serijala a onda i ona napusta snimanje i to je manje vise kraj. Da ne spominjem da u toj kuci u celom 6 serijalu zive Fiti i Raul... Posle Lucijino odlaska nikako vise nisu uspeli da popune rupe sa scenarijom i serija se zavrsava skoro bez smisla... Do duse,meni je smisao te serije osmeh koji mi izvlaci sa lica,ali steta za tkav kraj...
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E568
Ljudi,moram da vas razocaram.... Situacija sa serijom je takva da je moja preporuka da gledate ove epizode koje se trentno daju na tv-u i da uzivate u delu serije zbog koga ova serija i jeste toliko dobra.. U stvari od 6 serijala,prva 2 su najbolja, 3 i 4 su dobri,5 seijal vec krece sa velikim problemima a 6 je totalni raspad i katastrofa. Vec od 4 serijala seriju napustaju Markos i Eva,ali se za razliku od Eve Markos vrati u nekoliko epizoda. To sve nekako covek prezivi,a onda pred kraj 5 serijala seriju napusta i Candela i vise se uopste ne pojavljuje. U tom momentu puca i budzet serije i poslednjih 20-ak epizoda se bukvalno odigrava iskljucivo u kuci Seranovih. Lucija je u seriji odprilike do sredine 6 serijala a onda i ona napusta snimanje i to je manje vise kraj. Da ne spominjem da u toj kuci u celom 6 serijalu zive Fiti i Raul... Posle Lucijino odlaska nikako vise nisu uspeli da popune rupe sa scenarijom i serija se zavrsava skoro bez smisla... Do duse,meni je smisao te serije osmeh koji mi izvlaci sa lica,ali steta za tkav kraj...
wow,nisam znala sve to,ALI SERIJA VRH!!!
Citala sam na nekim spanskim sajtovima da Lucía(Belén Rueda) umire,ali dobr! pa mislim dosadilo ljudima,zamislite koliko snimaju jednu seriju kada ona traje ko neki film(sat i po)+koliko je serija+koliko je sreijala... ode im "ceo" zivot na snimanju!!! ima mnogo slatkih glumaca kao sto su:
*Marcos-Fran Perea
*Guille-Victor Elías
*Adrián Rodríguez - DVD
*Alejo Sauras-Raul
*Andrés de la Cruz-Boliche(jeste da je malo debeo ali je nekako sladak)
* itd.
a i glumice nisu lose(nisam lezbo ali moram da priznam-to da su extra u svom poslu,a boga mi i lepe i to veoma!):
*Lucía-Belén Rueda
*Eva-Verónica Sánchez
*Teté-Natalia Sánchez
*Alexandra Jiménez-Afrika
*Candela-Nuria González(mada ima malo cudnu facu-ali to ne moze poreci da je lepa zena)
*slatke su i Rakel i Yoli i Elena
*itd.
IP sačuvana
social share
moto: Zivi svaki dan kao da ti je poslednji
         sto mozes danas, ne ostavi za sutra(uradi to prekosutra!)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 5
wow,nisam znala sve to,ALI SERIJA VRH!!!
Citala sam na nekim spanskim sajtovima da Lucía(Belén Rueda) umire,ali dobr! pa mislim dosadilo ljudima,zamislite koliko snimaju jednu seriju kada ona traje ko neki film(sat i po)+koliko je serija+koliko je sreijala... ode im "ceo" zivot na snimanju!!! ima mnogo slatkih glumaca kao sto su:
*Marcos-Fran Perea
*Guille-Victor Elías
*Adrián Rodríguez - DVD
*Alejo Sauras-Raul
*Andrés de la Cruz-Boliche(jeste da je malo debeo ali je nekako sladak)
* itd.
a i glumice nisu lose(nisam lezbo ali moram da priznam-to da su extra u svom poslu,a boga mi i lepe i to veoma!):
*Lucía-Belén Rueda
*Eva-Verónica Sánchez
*Teté-Natalia Sánchez
*Alexandra Jiménez-Afrika
*Candela-Nuria González(mada ima malo cudnu facu-ali to ne moze poreci da je lepa zena)
*slatke su i Rakel i Yoli i Elena
*itd.

Cu slatka! Postala mi je najomiljenija od kada sam je video u Seranovima! Cak i njenu sliku drzim na myspace-u Wink Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Krece da se snima ili daje 7 SEZONA procitao na telesinco
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N95
serija je vrh, steta zbog tog 6-od serijala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N95
da li nego zna da li su i dalje markus i eva u privatnom zivotu zajedno,tj Fran Perea i Veronika Sancez

ja sam cuo da su bili valjda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E568
vidim da ne gledas toliko Seranove, nije markus nego Markos,i pise se Veronica Sanchez
IP sačuvana
social share
moto: Zivi svaki dan kao da ti je poslednji
         sto mozes danas, ne ostavi za sutra(uradi to prekosutra!)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:25:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.