Posto je Admin zakljucao temu,moramo drugu Ima jedna veoma interesantna slika koju bih voleo da pogledate.Naime,Trifunovic tvrdi kako mu je neko "slucajno dobacio majicu jer se oznojio i da nije video sta je na majici".
Ovde mozete da vidite tu istu majicu(lepo se nazire ispod duksa) dok daje autogram Mladom arafatu:
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Jeee... smook... ako ikad instaliraju CSI Belgrade, pod obavezno da se prijaviš... I dalje mislim da je bio toliko odvaljen da još uvek nema pojma na kojoj je žurci uopšte bio u kojem gradu i zbog čega mu postavljaju tolika pitanja u ove sitne jutanje sate u 2 poslepodne ... a kamoli da se seti jbne majice. Pa na toj žurci da je našo negde C vitamin i njega bi produvao kroz sinuse samo da se odradi...
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Odvaljen ili ne,on je svesno obukao tu majicu da bi se slihtao mujagama.Ne zato sto on voli mujage ili sto voli onog Divjaka(tu se slazemo),nego se uplasila pizda da neko ne pocne da ga samara dole,pa pomislio:"sad cu ja da obucem majicu njihovog heroja,da me ne diraju zato smo sam Srbin". Takvi nam ne trebaju u Srpskom Korpusu.
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE