Ovo Gennady zafrkaje ljude na bureku a ovi se ovdje jos hvataju na te gluposti! Ih kako se palite lagano...
Иди в задницу
Care kako to da ti mene razumijes...?
I think you’re having me on. I believe not that you are a russian.. i think more, you are a provocateur...
@Sandra80 svaka cast...uvijek je tako bilo, cim ameri njima daju malu pure onda se smiluju i mogu se sloziti sa politikom amera...evo kao i kinezi naravno,sada odjednom pustaju amerikance sa njihovim brodovima da udju u teritorijalne vode kine...sve se vrti oko novca..zato dragi Srbi budite pametni i samo sebi vjeruj te!
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 19:30:48 od tiger2005 »
For me Russia is my other fatherland,I am Serb and I am proud of Rusian people who was helping us all the time in history. Jelcin is the other,he worked for CIA. . .
But real Russian like Putin is my brothers
Russians are hate that Yeltsin so bad, believe me. He did so many bad things for us, so we have to fix them within a long time. he even planned to gift Kuril Islands to japan. What a silly wanker!
For me Russia is my other fatherland,I am Serb and I am proud of Rusian people who was helping us all the time in history. Jelcin is the other,he worked for CIA. . .
Russians are hate that Yeltsin so bad, believe me. He did so many bad things for us, so we have to fix them within a long time. he even planned to gift Kuril Islands to japan. What a silly wanker!
Thank you for good words.
Druze ajde ti nama reci, tko si ti stvarno jer nemogu da zamislim da jedan rus zaluta ovdje i pocne pricati bas na politici..pa gdje to ima... ja mislim samo na sibiru! Nista lose ti nezelim ali ti nemogu vjerovati i mislim vise da si neki balavac neznam odkuda ali da zajebajes ovdje normalne ljude!
I slusaj ovu Sandru ona ti daje najbolji savjet! hahahaha joj Sandra svaka ti cast!
ma sere covek..dosao kao slucajno nasao ovaj forum,kao slucajno bas politiku..ne konta srpski ali je uspesno otvorio temu...ne prica srpski a odgovara na postove..
ma zajebi decko...srbi mozda jesu ludi ali ne bas toliko
Druze ajde ti nama reci, tko si ti stvarno jer nemogu da zamislim da jedan rus zaluta ovdje i pocne pricati bas na politici..pa gdje to ima... ja mislim samo na sibiru! Nista lose ti nezelim ali ti nemogu vjerovati i mislim vise da si neki balavac neznam odkuda ali da zajebajes ovdje normalne ljude!
I slusaj ovu Sandru ona ti daje najbolji savjet! hahahaha joj Sandra svaka ti cast!
Слышь, недоделаный. Если в голове вместо мозгов говно, то лучше помалкивай. С мудаками не разговариваю, понял урод?
Слышь, недоделаный. Если в голове вместо мозгов говно, то лучше помалкивай. С мудаками не разговариваю, понял урод?
Brate nerazumijem to tvoje...pricaj Srpski da te ceo svet razume....
@Sandra80 vidis kako zna kada mu se nesto lose prica...eheeeee kako je smijesan. Eto zamisli Sandra da ti odes na ruski forum i da tamo otvoris temu i pricas o odnosima...pa gdje to ima...boze mili!